פניה לחלק מהפעילים

usbman1

New member
פניה לחלק מהפעילים

עד היום אמא שלי ואחים שלי היו מצביעים קבועים של מרץ.. לי עדיין אין זכות בחירה. אבל השנה אמא שלי החליטה לשנות כיוון, וכך גם שני אחיי. וזה מפני הקמפיינים שלכם. כן, כולנו בעד שיוויון, אבל מרוב ההבלטה של השיוויון להומואים נרתעים שאתם מפלגה שכולה היא בעצם עידוד ההומוסקסואליות, או מפלגה חרדית. קחו לתשומת לבכם.

WTF?

אם יש לכם בעיה עם ההתבטאויות פרו-גייז של המפלגה, ואם יש לכם בעיה עם הצבתה של אישה חרדית ברשימה - אתם בעד שוויון לעצמכם ולדומיכם בלבד. לכו תצביעו עבודה.

Nellie Bly

New member
אז לכו..

לאנשים פרמטיבים וחשוכים אין מקום במרצ. אין מרפא לאנשים כמוכם.פשוט אין. תצביע לש"ס,זה בהחלט הולם אותך.

לתקוף את הנער

זו ממש לא הדרך. לטעמי מרצ-יחד רוצה להדגיש את שיוויון הזכויות לכולם. מקווה שההורים שלי יעשו שיקול נוסף, ואל תקשיב לאנשים שבאים לתקוף אותך בלי להקשיב לבעיות שלך.

האם אתה בעד שוויון, אבל

שישארו בארון? איני מתכוון להצביע מרצ בבחירות הקרובות, אבל בנושא זה אני בהחלט מסכים אתם (ואיני הומו, כך שגם סטרייט יכול להסכים).

Alexco

New member
תגובה

מדוע מטרידה אותך לגיטימציה להומוסקסואליות? האם לדעתך יש מהות עדיפה לקשר בין גבר לאישה, על פני קשר בין גבר לגבר, או קשר בין אישה לאישה? השילוב של הבעיה הראשונה שלך עם מרצ עם הבעיה השניה הוא כבר קצת מצחיק, אלא אם כן הבעיה שלך עם חרדים היא הדרך בה הם נוהגים להתלבש. הרי השקפת העולם שעולה מהטענה הראשונה שלך ממקמת אותך הרבה יותר קרוב ליהדות התורה מאשר את צביה גרינפילד.

מפנייתו של הנער

אני הבנתי שלטענתו לו ולמשפחתו אין בעיה אם שיוויון להומוסקסואלים, אך שמדגישים לזה תשומת לב רבה מדי במקום לדברים אחרים שכלולים במצע מרץ. תקן אותי אם אני טועה.

למעלה