פניה לחברי יחד-בתנופה

Master Stav

New member
מסכים איתך לחלק מהדברים

אכן לא צריך אף אחד שירים את הכפפה חוגי הבית של מיקי נערכים מידי יום כמעט והתוצאות ....ובכן אני חושב שתופתע מה שלא ברור לי .... אתה מוכן להפקיד את היישוב בידיו של מי כול כולו פופוליזים מי שמתחיל פרוייקט ולא מסיים אותו בוא נדבר על גן החלומות של עפרה תאומי ...מתאים ? 1. לא הושלמה הנחת הארכה ...אז הילדים מקבלים מכות חמל סטאטי ..... 2. לא הושלמה הקמתם של 3 נקודות מיצלול ...אז הילדים וההורים יכולים להיצלות להם להנאתם שמש זה בריא לא ? 3. למרות הבקשות יש במקום רק בירזיה אחת וגם זאת ....ובכן מקולקלת תדיר ......איפה עוד אחת ? 4. למרות הבקשות במקום חול למרות שבכל מקום בארץ עברו לגומי ממוחזר גרוס בכדי למנוע צרכיי חתולים במקום ..... בוא נמשיך לגן ברחוב ההדרים פינת ההדס 1. 2 מיתקנים מסוכנים עדיין קיימים במקום ולא פונו - במילא לא משחקים שם אז למי אכפת ? 2. הבירזיה במקום ליופי בלבד לא עובדת 3. המיצלול שבור ואין ו בכדי להסתיר את השמש גם לא לנמלה עמלה בוא נמשיך עם כיכר הכניסה מכיוון פרדסיה משמע רמת עמיר כיכר פופולםיסטית שחוסמת בגבהות לב ובשחצנות שאין כמוה את הכניסה לגאולים כיכר בטון ואבנים ללא זכר לכך שאנו יישוב שימור כפרי משוהנ איזה עץ איזה ....שתיל איזה ...תאורה אולי ? בשביל מה זה רחוק בוא נמשיך עם השיכון בקדימה בוצאו שם עבודות גינון ושיפוץ חזות היישוב אבל איש לא דאג להמשיך את הטיפול ולמעשה ציפו מהתושבים שהם ישקו ויטפלו רבים מהאנשים שם אנשים קשיי יום שאין ליבם נתון לנושאים שכגון אלו אז שיפצו את העניין הבטיחו המון הבטחון ו .....כלום כרגיל רמת עמיר .....גבו פיתוח של 40,000,000 ש"ח ויש חוסר של 40,000,000 ש"ח נוספים מי יממן את זה האם זה יצא מהתקציב של המועצה מאחר וזה יכנס לגרעון רק בכדי להיות ....מי שסוגר דברים ? הכביש מרמת עמיר אל פאתי שכונת צורן ...נבנה כביש הוקצו 1,000,000 שקלים בכדי לבנות 2 כיכרות האחת בברוש והשנייה בסוף הכביש המדובר בברוש נבנתה כיכר עם עמוד תאורה של מע"צ גבוה גבוה מעל העננים ממש נאה ונעים לעיין ואילו בכביש המריבה אין כיכר יש עבודות בימים האחרונים שהרי תקופת בחירות היא לנו גיל כאדם נבון כאדם חושב אני בטוח שאם תשב עם עצמך תבין שגולברי הוא לא הפתרון האמיתי ואם אנו מתסכלים על שאר המועמדים היחיד עם נסיון מוניציפאלי כמו של מיקי הוא ישי יצחקי אני יורת ממסכים איתך שרצוי שהן מנדי והן קולמן שבמניהם אני לא מפקפק לרגע יעשו סטאז' במועצה 5 שנים כך שנותרו לנו במירוץ הזה 2 בעלי נסיון ישי ומיקי .... מהכירותא ם שניהם ועם העומד אל נגד עינהם ....מיקי שיכנע אותי בכנות כוונותיו בפועולתיו וביכולת שלו להוזיזז דברים אז כן מיקי לא פוליטיקאי ...בעיני רבים זו חולשה בעיני זו מעלה ...האיש ישר, האיש הגון , האיש בולדוזר של עשייה והאיש יודע לומר טעיתי שצריך לא באמירה אלה במעש וכך צריך .... אין לנו את הזמן להפקיר את היישוב וכן זו הפקרה בידיו של גולברי או בידיהם של חסרי נסיון אנו צריכים את מיקי אקרמן לפחות לקדנציה אחת לעשות פה סדר ולהחזיר את היישוב למקומו הטבעי וגיל מאחר וישבת בישיבה הראשונה ...אתה יודע בדיוק מה התוכנית של מיקי ואתה יודע שרק הוא יכול להביא למימושה אלו היו 60 שניות של ..אשקרה כאב ....מהלב .

motisisr

New member
גיל שלום

נראה לי שמשפט כמו "קצרה היריעה מלתאר אותן בכתב" משמעו אין לי סיבה נורמאלית שאני יכול לעלות פה אלא הרגשה, תחושה ועם כאלה אני לא יכול להתווכח או בטח להתייחס ברצינות אני לא תומך של מיקי למעשה לא תומך עדיין באיש אני מנסה להכיר ולהבין ודוקא דו שיח של דעות (ולא ממקום של לפגיעה אישית) יכול לעזור לעוד הרבה שכמותי נתראה היום שני באספת הועד

gillb

New member
צודק! כפי שציינתי

צודק, כפי שציינתי באשכול אחד מתחת לאשכול זה,בסוף השבוע אפרסם מדוע אני תומך באיציק גולברי ולא באחרים כולל מיקי. גיל ברקאי, תומך באיציק גולברי, מס' 5 ב"יחד בתנופה"

Noa Black

New member
גיל אתה מתחמק מתשובה

גיל - שים לב שאלתי מה עם השאר: מה עם צרכי הבטחון? מה עם צרכי איכות הסיבה? מה עם צרכי הרוכשים של הבתים ברמת אמיר? מה עם צרכי הציבור הדתי בצורן (בית כנסת) מה עם דורכי הקקי של הכלבים ברחובות הישוב? מה עם הצורך לפינוי האשפה 3 פעמים בשבוע? מה עם צרכי ההסעות לבית ספר רבין בתל מונד ? (שעדיין לא נפתרו) מה עם הצורך לבנות כיכר ביציאה מהישוב לפני פריצת הדרך החדשה כדי לא להוות סיכון בטיחותי? מה עם הצורך לתת לישוב בכל תקופת הכהונה ולא רק לפני הבחירות? (כיכר, בית המתנ"ס, פריצת הדרך)הכל בתיזמון מדהים ! אני חושבת שחוסר העשיה בכל הנ"ל מספיק כדי לרצות לשנות את ה"מנהיג" שלא יודע לבצע ולמנות "ביצועיסת" שיעשה. לכן בכל זאת אני חושבת שמיקי אקרמן הוא ביצועיסת מוכך. אתה יכול לבוא לחוגי הבית שלו ולשמוע חלק ממה שהוא עשה, הוביל או ליווה בישוב. לפעמים צריך לשמוע ולא רק להשמיע . נועה

למעלה