פניה לחברי יחד-בתנופה

orenkd

New member
פניה לחברי יחד-בתנופה

חברי יחד בתנופה היקרים לפי הכרזתכם אתם ואני מצטט מהפלייר שקיבלתי בדוא"ל שלי "אכפתיים, מסורים, נקיים מאינטרסים אישיים אשר רואים את טובת הישוב והתושבים בלבד" אבקש לדעת בני אתם תומכים לראשות המועצה ואל שבו על הגדר - אלא צאו הרי בריש-גלי והצהירו מי המועמד שלכם לראש הראשות

gillb

New member
אני חבר ב"יחד בתנופה" והצהרתי

אני חבר ב"יחד בתנופה" (מס' 5 ברשימה). הצהרתי שאני תומך ביצחק גולברי. עמדתי זו אינה מחייבת! את שאר חברי הרשימה וזכותם לתמוך במי שהם רוצים. אין "דין התנועה". אחת ממטרות הרשימה היא לדאוג כי כמה שיותר תושבים מצורן ישבו מסביב לשולחן המועצה וידאגו לאינטרסים של צורן. יהיה מי שיהיה ראש המועצה. בברכה גיל ברקאי

orenkd

New member
ראש המועצה

גיל בנושא הזה איני מסכים איתך כיוון שהבחירות לראשות הן אישיות וכיוון שבחמש השנים האחרונות היתה מועצה שהיתה אופוזיציה לראש המועצה חשוב מי יהיה ראש המועצה כי רק לראש המועצה יש כוח ביצועי לא יתכן שרשימה שצריכה לייצג את התושבים תשב על הגדר אתם רוצים כוח במועצה - תרוצו לראשות ואל תטמנו את ראשכם בחול או לכל הפחות תודיעו כתנועה במי אתם תומכים בברכה אורן קדושים גלוי נאות: 1. אני חבר של מיקי ועובד יחד איתו בעירית תל אביב ותומך בו לראשות המועצה 2. נכון לעכשיו אישתי בוועד ההורים המרכזי של יובלים 3. אני לא רץ באף רשימה ולא מתכוון להכנס לפוליטיקה 4. גיל מתי קובעים לצלם את הטיסנים

gillb

New member
אורן ידידי

אורן ידידי מסכים אתך שלראש מועצה יש כח והשפעה רבים. בגלל הכח וההשפעה הרבים חשוב מאוד מי הם היושבים מסביב לשולחן המועצה. בהתנהלות תקינה ממנה ראש המועצה הנהלה מחברי המועצה הנבחרים. ההנהלה דנה בנושאים שונים ומביאה אותם, כשהם בשלים ומלוטשים, להחלטה במליאה ומשם, לביצוע במחלקות השונות במועצה. חשוב שבמועצה הבאה תהיה לראש המועצה, הנבחר, הנהלה איכותית, שתדע לשמור על האינטרסים של צורן. טענתך כי אי הצהרה על מועמד זה אחר כמוה כ"ישיבה על הגדר" אינה נכונה לטעמי. אין ב"יחד בתנופה" "דין התנועה". לכל אחד הזכות להצהיר ו/או להצביע כראות עיניו. "ישיבה על הגדר" ו"דין תנועה" אינם שני צדדים של אותה מטבע. בברכה גיל ברקאי, תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה, מס' 5 ברשימת "יחד בתנופה" ולדברים החשובים באמת.....
שבת בבוקר כרגיל ב 7:00 אנחנו כבר בשטח תביא את המצלמה.

יחד בתנופה

גיל, אני מצטרפת לדעתו של אורן. אם בכוונתכם לרוץ ברצינות עליכם לגבש מצע מפלגתי המחייב את המתמודדים ברשימה. איך ייתכן שאתה כמספר 5 ברשימה טוען לתמיכה בגולברי ואילו אייל וצ'וך מספר 1 ו-2 מתנגדים לו? לדעתי עליכם לפחות לגבש מצע המצהיר על שינויי/ החלפת הראש כי המצב כפי שהיה ב-5 השנים האחרונות לא יכול להימשך.. ועובדה, צ'וך היה בין חברי המועצה הקיימת וחלק מהאופוזיציה לראש המועצה ושום דבר לא זז. אנשי צורן צריכים להתאחד ולהסכים על החלפת ראש המועצה, אחרת נמצא עצמנו עם אנשים מאוד נחמדים במועצה אך באותה סיטואציה. ולמען הגילויי הנאות: גם אני תומכת במיקי אקרמן ולאחר שבחנתי את המועמדים האחרים, השתכנעתי שצריך לתמוך בו. ד"ש לרויטל, עפרה תאומי

gillb

New member
עופרה שלום

מצע כבר מגובש ויפורסם בימים הקרובים. כפי שאמרתי ב"יחד בתנופה" אין "דין התנועה". תודה אמסור לרויטל ד"ש גיל ברקאי, תומך ביצחק גולברי מס' 5 ב"יחד בתנופה"

Noa Black

New member
גיל היקר !

ממש לא מובן איך אתה וחברי יחד בתנופה חורטים על דגלם שהם מפלגה על טוהרת אנשי צורן ולחוג בית אצל מר צוך מזמינים ונותנים במה למועמדים מקדימה ואפילו לא חושבים לתת הזדמנות למועמד היחידי מצורן (מיקי אקרמן) . אני חושבת שזה ממש לא לעיניין אם אתם "צורנים" אז מה עם הראש - זה הכי חשוב . במועצה הקיימת יש 4 חברים מצורן וראש מועצה מקדימה שמצפצף על כולם ועושה מה שבא לו (כן זה זה שאתה מצהיר ותומך בו) לפיכך אתה כנראה מונע ממניעים לא מובנים. לעומתך מיקי אקרמן שהוא אמנם מצורן מצהיר שהוא בוחר את אנשיו לפי כישוריהם ולא לפי מקום מגוריהם. לרעיה מספר 2 שלו הוא מר גבי דהן תושב קדימה ואדם נפלא שרואה את טובת היישוב המשותף לנגד עיניו ומוכן לפעול למען הישוב ותושביו גם כראש המועצה הוא מיקי מצורן. נועה

Yaron neu

New member
הסבר על למה יכול גם הוא להועיל.

אותי אישית בתור בוחר פוטנציאלי לא ממש מעניין במי כל אחד מכם תומך אלה - למה? אם תוכלו בקצרה לכתוב גם על זה.

gillb

New member
אשתדל לענות לך

אני כמובן אענה לך בשם עצמי. במשך כהונתו של יצחק גולברי כראש מועצה דלתו הייתה תמיד פתוחה בפני. בתפקידי כיו"ר הוועד המוסדי של בית הספר "יובלים" זכיתי לשיתוף פעולה טוב ולאוזן קשבת לצרכי בית הספר (לפעמים קיבלנו את מה שדרשנו ולפעמים לא). אני סבור, שאם תושבי צורן יתנו את קולם לרשימת "יחד בתנופה" הרי שנוכל להעמיד רשימה בעלת כח והשפעה ליד שולחן המועצה. בברכה גיל ברקאי (מס' 5 ב"יחד בתנופה").

shavitmass

New member
גיל שלום

אומנם לא נפגשנו אישית, אבל שמעתי רבות (ורק טובות עליך) אז ראשית ברוך הבא למגרש הפוליטי . הישוב זקוק לאנשים כמוך סביב שולחן המועצה. אני יודע שאין לי יכולת לשנות את דעתך לגבי גולברי (ולכן גם לא אנסה). אני מסכים עמך שראש המועצה חייב להיות קשוב לרחשי לב התושבים! זה תפקידו, גם בשביל זה בוחרים אותו! הבעיה (לדעתי המשוחדת - אני פעיל ותומך במועמדותו של אבי קולמן לראשות) איננה נחמדותו של ראש הראשות (מכיוון שהוא באמת מאד נחמד - אני אישית אוהב אותו כאדם! ושמח לשתף עמו פעולה בכל הקשור לישוב - למרות חילוקי הדעות הפוליטים שביננו). הבעיה של חלק גדול באוכלוסיה איננה נחמדותו של ראש הראשות,, אלא חוסר יכולת הניהול שלו!! , וחוסר יכולת הביצוע שלו כראש ראשות. כאן הוא נכשל! ולכך יש הוכחות בכל רחבי הישוב (לא משנה איפה נסתכל - במחלקת החינוך- ללא מנהל אגף, בחוסר הבטחון האישי, בתוכניות (או באין תוכניות לטווח ארוך ), במחסור בתקינה בכל תחום. מספיק להיות נוכח אחת לתקופה בישיבות המועצה, על מנת לראות את צורת הניהול שלהן ואני חושב שרב האוכלוסיה בישוב היקר לכולנו! (עובדה אנו נכנסים גם לביצה הפוליטית) יכולה לראות זאת. אני מקווה שב- 11 לנובמבר חלק גדול מהאוכלוסיה בקדימה-צורן יתן יד לשינוי , ולא רק של חברי המועצה (שחלקם לא ימשיך לקדנציה נוספת ) אלא גם של העומד בראש המועצה. הרי החלפת חברי המועצה אינה ערובה לשינוי -עובדה שהמועצה העבירה תוכניות רבות בשנים האחרונות שנתקעו בשלבי הביצוע ... אשמח להיפגש עם כל המעוניינים באופן אישי ולראות את כולם גם בחוגי הבית של אבי קולמן. בברכה, שביט מס (למען השקיפות אתמדד ברשימתו של אבי קולמן למועצה)

gillb

New member
שביט שלום

קודם כל תודה על הברכות (שלחת לך מסר אישי) ולענין.... גם אני כמוך חושב, שראש המועצה איש נעים הליכות ואיש רעים. גם אני כמוך חושב, שעד כמה שזו תכונה חשובה אין היא החשובה ביותר. ציינתי, שבמסגרת תפקידי כיו"ר וועד הורים מוסדי קבלתי מענה לרוב דרישותי. דרישתי החשובה ביותר להקצאת תקציב לתוכנית העשרת יום הלימודים בצורן באמצעות קרן "קרב" נענתה בשיתוף פעולה ובחיוב. גם אני חושב שיש הרבה מה לשפר ואני מקווה שבקדנציה הבאה אכן כך יהיה. מבין כל המועמדים (וכולם ראויים) הוא לדעתי הראוי ביותר ואני תומך בו. בברכה גיל ברקאי, תומך ביצחק גולברי ומס' 5 ברשימת "יחד בתנופה"

motisisr

New member
גם אני לא הבנתי את הפטנט

להצביע ליחד בתנופה מבחינתי, זה שימור המצב הקיים הרי בתחילת הדרך לפני 5 שנים גם אז כולם הלכו שלובי זרועות ומחוייכים ומה קיבלנו? מועצה שסועה וקרועה שפעלה מתוך חוסר אמון לעומד בראשה. ראש מועצה "חייכן" שכמעט ולא קידם בישוב כלום מועצה היתה עסוקה במשחקי מנהיגות של העומד בראשה ראש מועצה שנלחם על השרדותו במקום לפעול לטובת הישוב אני לא רוצה להתווכח עם דעתך בנושא קידום בית ספר יובלים (אני אישית לא חושב עלכך טובות, הרי תשלומי ההורים גדלו אל מול תמיכת המועצה ההצללה עדין בגדר חלום מגרש ההוקי/כדורסל בגדר התבססות בבוץ.... אבל זה לא הנושא) מי ערב לכך שחודש אחרי הבחירות הקולות של הרשימה לא יתפלגו בין הדעות השונות במועצה מי ערב לכך שהנושאים האמת יקודמו על בסיס של עשיה ולא תן/קחואינטרסים שונים לאיש זה או אחר אני לא משוכנע שאתם עושים את הדבר הנכון, אשמח לשמוע ולשנו את דעתי. להצביע ליחד בתנופה זה כמו להצביע לגימלאים... (כוח פוליטי שלא ממומש ) אני חושב שראש המועצה,מי שלא יהיה, חייב שחברי המועצה יהיו מ"בני ביתו" אני מעדיף מועצה שתעשה ןלאו דווקא דברים שאני הייתי רוצה שיעשו מאשר מועצה שלא תעשה כלום

הבנת הפטנט

להזכירך, לפני 5 שנים לא כולם הלכו ביחד אלא להיפך. אבל, אני לא אכנס לפרטים למה שהיה בעבר כי לא נגמור עם זה, ואנחנו כולנו צריכים להסתכל קדימה ולראות מה אנחנו יכולים לעשות לטובת הישוב והתושבים "יחד בתנופה" מציגה נבחרת של אנשים שמנוגדת אינטרסים אישיים ורואה רק את טובת הישוב והתושבים לנגד עיניה. אני מסכים איתך שהמועצה המכהנת היא מועצה שלא תיפקדה ולא נוהלה כראוי בגלל העומד בראשה שראה לנגד עיניו את העשייה דרך העיניים הפוליטיות ולא את העשייה לטובת היישוב ויכול להיות שזה לא מרוע לב אלא בגלל יכולות אישיות שאינם תואמות לתפקיד זה. לכן, אני חושב שבבחירות האלו צריך שינוי !! צריך להחליף גם ובעיקר את ראש המועצה. "יחד בתנופה" כרשימה חזקה תוכל להצטרף לקואליציה ולחזק אותה ולתרום לעשייה בכל התחומים שהיינו שותפים בהם עד היום: חינוך, נוער, ביטחון, ניהול ושקיפות, חזות הישוב ועוד.... אין בכוונתי להכנס למועצה ולשבת ללא מעש. חבל על הזמן שלי ושל כולנו.... לגבי מי יהיה ראש המועצה - כתבתי על כך בהודעה נפרדת.....

Master Stav

New member
משעשע ...

אם אתה מצהיר שאתה רוצה כמה שיותר אנשים מצורן במועצה ... הבחירה הטבעית לא צריכה להיות של מיקי אקרמן ? או שזה נתון ל....נושא של התחשבנות אישית ? של חלק מחברי הרשימה

kirschi

New member
מדרש שם

איל, לא מסתדר לי הכתוב מעלה עם דיעות של חבריך לתנועה. ראש וראשית, אתה קורא להחליף את ראש המועצה, ובאותו הזמן, מספר 5 שלכם חותם כתומך לגולברי. לגבי שאר החברים, לא שמעתי מהם דיעה מוצקה במי הם תומכים. כידוע לך, אי תמיכה במועמד לראשות עלולה לחזק את אותו הראש שאתה וגם אני מעוניינים להחליף. זה לא מצטייר "ביחד", זה לא מצטייר "בתנופה". בחרתם שם מצוין לתנועה, אבל עוד לא היו הבחירות, ונדמה לי שאתם כבר לא ממשים אותו במעשים ובדיעות. שנית, אם אתם רוצים לעשות לטובת היישוב (על כל שכונותיו), מדוע אתם נמנעים מלתמוך יחד במועמד שמסוגל, וגם הוכיח זאת, להוביל, לבצע, לשנות, ולהצעיד אותנו קדימה?

Master Stav

New member
גיל אענה לך גם אישית ברשותך

בעיני כל אחד מ4 המועמדים האחרים קרי : ישי יצחקי, אבי קולמן, מנדי רבינוביץ, מיקי אקרמן טוב יותר מראש המועצה הקיים . אני את בחירתי עשיתי אחרי בחינה מדוקדקת של הדברים ויתרה מכך ....המועמד בו אני תומך יודע איזה פולני אני ואיזה קוץ בישבנו אהיה אם לא יפרעו השטרות לגבי ראש המועצה המכהן ( בתיקווה עד ה11 לנובמבר ) מדובר באדם שיכולות הניהול שלו לא קיימות כמי שהיה ביותר מישיבת מועצה אחת מדובר בקרקס אפסורד אחד גדול אדם שדלתו פתוחה אך כל התנהלותו אינה אלא נגע פוליטי על גבול הפרונאדיות שהרי אם לא כן איך תוכנית שחוסכת למועצה 250,000 ש"ח כל שנה בעלויות חשמל נגנזה ..רק בגלל שמישהו אחר הביא אותה? מה קורה עם הביטחון האם ידוע לך שהלילה ברחוב ההדרים נפרצו 2 בתים ? את גולברי חייבים להחליף אני פשוט לא מצליח להבין את גישתך בנושא וזאת לא משנה באיזה צורה אני עושה זאת פשוט לא ברור לי ....האם החינוך הוא הנושא היחידי ? ואם בחינוך עסקינן ....שנה וחצי המשרה הכי חשובה בתחום אינה מאויישת שלא נדבר על הפיאסקו שהיה בנושא הקייטנות .... כך שגם בחינוך האיש אינו אורים ותומים ....האם באית אתה רוצה לתת לו 5 שנים לתקן את המעוות האם אתה מאמין להבטחות שלו ? אני לא

Noa Black

New member
גיל מה עם השאר

אתה אומר צרכי יובלים - מה עם השאר? מה עם צרכי הבטחון? מה עם צרכי איכות הסיבה? מה עם צרכי הרוכשים של הבתים ברמת אמיר? מה עם צרכי הציבור הדתי בצורן (בית כנסת) מה עם דורכי הקקי של הכלבים ברחובות הישוב? מה עם הצורך לפינוי האשפה 3 פעמים בשבוע? מה עם צרכי ההסעות לבית ספר רבין בתל מונד ? (שעדיין לא נפתרו) מה עם הצורך לבנות כיכר ביציאה מהישוב לפני פריצת הדרך החדשה כדי לא להוות סיכון בטיחותי? מה עם הצורך לתת לישוב בכל תקופת הכהונה ולא רק לפני הבחירות? (כיכר, בית המתנ"ס, פריצת הדרך)הכל בתיזמון מדהים ! ואני יכולה להמשיך עם צריכם נוספים כגון פגמים שלא תוקנו למרות תחילת הלימודים בבתי הספר השונים בצורן ובקדימה ועוד... גיל יקירי זה נראה רע !!! אולי אתה חש צורך לגמול לו על היחס "הנחמד" כלפך כוועד בית ספר אבל אתה שוכח שזאת בדיוק חובתו !!!! המועצה והעומד בראשה נמצאים במקומם כדי לתת שרות לתושבים - אחרת אין להם כל הצדקה כלכלית.

gillb

New member
נועה שלום

אינני חש צורך לגמול לאף אחד על שום דבר. אינני חייב דבר לאיש ואיש אינו חייב לי דבר. תמיכתי ביצחק גולברי הינה דעתי האישית. כמנהגי, אינני מסתיר אותה. אם לדעתך זה ניראה רע. אין לי אלא להצר על כך. אני חוזר, אומר ומדגיש, אני סבור שמיקי אקרמן לא מתאים להיות ראש מועצה. הסיבות לכך הן רבות. קצרה היריעה מלתאר אותן בכתב בפורום זה. אני עושה זאת בשיחות פנים אל פנים אם כל מי שאני מכיר. אני שומע אנשים המדברים על כך שצריך להעיף את איציק גולברי ולא מדוע המועמדים האחרים מתאימים. אני ער לעובדה שאף אחד לא "נולד" ראש מועצה. שמעתי את מיקי (שוחחנו מספר רב של פעמים - מיקי מכיר את עמדותי). אבי קולמן לדעתי לא מתאים. לא שמעתי ממנו בשורה כלשהי. העובדה, שעד ליום זה, למיטב ידיעתי, אין ברשימה שלו ולו נציג אחד נציג אחד מצורן מהווה, מבחינתי, מסר בעייתי לתושבי צורן. שמעתי את מנדי והוא עשה עלי רושם חיובי ביותר. על פניו ניראה שהוא יודע מה הוא רוצה. הוא הכריז במפורש שמספר שתיים שלו יהיה מצורן וכך גם עשה (יונתן אדס הוא מס' 2 שלו). לדעתי הוא צריך להשתפשף קדנציה אחת במועצה (אני מאחל שגם הוא וגם יונתן יכנסו למועצה) ואז בוחן שוב את המצב. גיל ברקאי, תומך ביצחק גולברי, מס' 5 ב"יחד בתנופה"

למעלה