פניה להנהלת תפוז

פניה להנהלת תפוז

בהמשך להתנהלותו של ירון מישר כמנהל הפורום, שלמיטב הבנתי, קוממה חלק מכותבי הפורום בהווה ובעבר, יש בדעתי לאמץ את המלצתו של ירון ולפנות אל הנהלת תפוז בנושא. על מנת להחליט האם אני פונה בשמי בלבד או בשמם של כותבים נוספים, אבקש מהכותבים המזדהים עם כוונה זו להודיעני על תמיכתם בשרשור זה ו/או במסר אישי.

אליק 31

New member
איתן, אנו בהחלט תומך ברעיון, עלינו לדעת את

הקף סמכויותיו של ירון ולבדוק אם אינו חורג מהן.

נעם 53

New member
תומך ומחזק את ידיך

יש למנות למנהל פורום דמות שרואה בריקודי עם תחביב ולא מקצוע, דמות שטובת ציבור הרוקדים תהא לנגד עיניה ולא תהא קשורה בשום אופן לארגון המדריכים.

נכנס

New member
תומך ישר כוח../images/Emo24.gif

למה למה ריקודי עם עממיים. גם הפורום עממי ומותר למחות. ולנסות בלי לפגוע. גם למנהלים אסור.

hami100

New member
אם אתה רוצה תמיכה

תיתן דוגמאות, אני לא ראיתי משהו שלילי מאוד משמעותי

hami100

New member
אואהו, סליחה, הרגע קראתי

את ההודעה למעלה, של ירון מישר, בדבר אי מתן זכות להביע דעה בנושא המחאה על העלאת המחיר

adaeast

New member
אני מאמינה ב-../images/Emo18.gif (אזהרה)

כמו בכדורגל - כרטיס אדום. מאמינה שירון מישר הבין את ה"רמז" ובואו ניתן לו צ'אנס, אם בהמשך יהיו עוד תקריות כאלה אז גם אני אצטרף. בינתיים אני מניחה שלירון מישר שעומד בתווך וגם מותקף מכל הכיוונים לא קל. אתם לא יכולים לדעת באמת, אם מלחיצים אותו כפי שהלחיצו אחרים שהביאו תמיכה בנו... גם בלי מילים העמדה שלו נמצאת במצב של לחץ - בעיקר ומפני שקודם כל הוא מדריך. ואני לא מצדיקה את זה ואני גם חושבת שכך לא צריך להתנהל, אך מנסה להיות בתוך הנעליים שלו ואני יודעת שמבחינתו אין זה קל. בדרך כלל ירון איפשר לנו להתנהל מתחילת המחאה באפן חופשי - למען האמת הייתי עדה להשתלטות רבה מצד כולנו ופתיחת נושאים מרובים באותו העניין ובכל זאת איפשרו לנו להתנהל בסבלנות וסובלנות. איתן יקר, מציעה לתת לירון מישר הזדמנות להוכיח שהוא אינו עושה בפורום איפה ואיפה. במידה והמצב יחזור על עצמו, אז נוכל להחתים עצומה ולהעבירה להנהלת תפוז, או מאידך פשוט לארגן כתיבה בפורומים האלטרנטיביים האחרים הקיימים בנושא ריקודי עם.

תודה על הצ'אנס שראת נותנת לי

אחזור ואומר - שיקולי אינם נובעים משום לחץ. איש לא מתקשר אלי ולא מבקש ממני לנהוג כך או כך (לא בכל מה שקשור למחאה זו). כל ההחלטות הן של המנהלים בהתיעצות בינינו לאור מה שקורה והצפוי לקרות לדעתנו. אין בשיקולים אלה כל פנייה לפרנסה שלנו כמרקידים או שלי כבעל "רוקדים". אין להחלטתנו כל קשר לרצון שלנו שהחוגים שלנו יהיו מוצלחים ופורחים, רווחיים וכו'. אנא תוציאו נימוקים אלה מהלקסיקון שלכם.

adaeast

New member
מצ"ב שיקול שמוכיח כי מדובר

ברצון שלך ובתמיכה שהמחיר כן יעלה...

צהלן

New member
US constitution, the 1st amendment

United States Bill of Rights Free Exercise Clause It prohibits Yaron Mishar from infringing the Freedom of Speech I detest what you write but I would give my life to make it possible for you to continue to write Volttaire 1770

הכל דבש5

New member
איתן, מעניין איך יראה הפורום

אותו אתה תנהל, עם הראייה הסלקטיבית שלך. שמתי לב, שאתה רואה/קורא רק מה שכביכול מתאים לך.

הכל דבש חביבה

אכן שאלה מעניינת, אך לצערי היא תיאורטית ולפיכך תשאר ללא מענה, שכן אין ברצוני ובדעתי לקחת על עצמי משימה שכזו. את כל "מעייני, משאבי ותעצומות הנפש" אני מפנה לכוונים אחרים לרבות נושא המחאה כנגד המחיר ולא עולה על דעתי כי אשמש בתפקיד של "שוטר או גננת". מאידך מצפה הנני כי מי שנוטל על עצמו תפקיד זה ינהג על פי הכללים הנדרשים ללא משוא פנים וללא איפה ואיפה ביחס לכותבים ולנכתב. על מנת לסבר את אוזנך, אני קורא בפורום את כל הכתבות והשרשורים שיש בהם מן הענין, הרצינות והמשמעות לריקודי עם ומתעלם בדרך כלל מ"שיחות החולין ולוח נמודעות". אף לאלה שאני קורא לא תמיד חייב להגיב שכן כבר לימדונו רבותינו כי כשאין לך דבר מה חכם להגיד אז ראוי לידום או בקיצור סייג לחוכמה שתיקה. מקווה כי עניתי לכל תהיותיך.

למעלה