פניה אישית

פניה אישית

שלום לכולן, שמי נעמי, יתומה מאם. מכיון שאני יודעת את עומק ההשפעה של היתמות על החיים, החלטתי לכתוב את עבודת התיזה שלי בנושא התמודדות נשים יתומות מאם עם לידת ילדם הראשון. בעבודה אני מנסה למצוא מאפייני אישיות (עמידות), ולמפות מאפיינים ייחודיים לנשים יתומות מאם אשר יכולים להוות נקודות חוזק או נקודות חולשה בהתמודדות עם מצב הלידה. משיחות שערכתי עם אחותי, שילדה את בנה הראשון - נועם, לפני שמונה חודשים ומשיחות עם חברות נוספות, הנמצאות במצב דומה, נראה כי חווית ההיריון והלידה מקבלת משמעות ייחודית עבור בנות כמוכן וכמוני, שמרגישות בחסרונה של אם בעיקר במצבים כאלו. אני מאוד מקווה שהמחקר שלי יאפשר למידה לגבי מצבנו הייחודי כבנות ללא אם. לצורך המחקר העביר שאלונים בשתי נקודות זמן - בשליש האחרון של ההיריון ומספר ימים לאחר הלידה. זקוקה לעזרתכן בנושא, אנא כתבו אלי או דרך הפורום או ל [email protected] תודה, נעמי

mylight1

New member
אשמח לשתף בחוויה שלי

ילדתי את בני השני שבוע וחצי אחר מותה של אמא בשליש האחרון להריון אמא היתה בCOMA לפני זה היא היתה בריאה (או ככה לפחות חשבנו, בעצם המחלה, שחפת במוח חשבה אחרת) ולגמרי אף אחד לא חשב על מוות בכל מקרה, לשאלת, יש קשר חזק בין חיות ומוות באותה סמיכות. את מזומנת לכתוב לי/לשלוח שאלון ואשמח לעזור

אורית1980

New member
אוי כמה שזה קשה......

אני בהריון השלישי שלי ובשני הקודמים אימי הייתה איתי עזרה ותמכה עכשיו אני בחודש 6 ואני לא יודעת איך זה הולך להיות ת'אמת אני מרגישה כאילו זה ההריון הראשון שלי כי זה הריון שונה החיים בלי אמא שונים וכל יום המחשבה שאני הולכת לעשות זאת בלעדיה שובר אותי מחדש שהיא זאת שעוזרת לי תומכת ונמצאת שם אני יודעת שאני לא כל כך מתאימה למחקר שלך אבל הייתי חייבת....

למעלה