פניה אחרונה!!!

פניה אחרונה!!!

הגרעין באירן-הפיסטוק בכורדיסטאן! החאמס על חיזבאלה ושאר הבלגן יטפלו בזה כולם! חוץ מאיתנו! אנחנו מטפלים בכם! שינינו את שינוי נשנה את המדינה נשנה את המדינה נישואים אזרחים תחבורה ציבורית (גם בשבת) נשנה תמדינה שינינו את שינוי נשנה את המדינה כינון חוקה! גיוס לכו-לם נשנה את המדינה אני פונה אליכם בעיקר אל איילו שנחשבים כקולות צפים כדתיים כחילונים כמוסלמים בני אדם. או איילו שמטלביטם בין להצביע קדימה או לא להצביע כלל... על תיהיו אדישים.. זאת הזדמנות בשבילכם באמת להשפיע על החיים של עצמכם והפעם לא קדימה ולא אחורה ! לא נץ ולא חץ למרצ ולא פרץ אלה רק שינוי בראשותו של רון לוינטל!! אל תאמינו לסקרים... (גם אני לא מאמין להם) כל התקשורת נגד שינוי.. אפשר לומר היום מספר שעות לפני בחירות שהאמת ידועה.. הצלחנו להשפיע .. אך אכזבנו אותכם.. אבל החלפנו את ההנהגה.. וגם זה כבר עובדה שהכי באמת קרובה לעבור את אחוז החסימה מבין המפלגות הקטנות היא שינוי.. אומנם אנחנו לא כמו הירוקים שכל הקמפיין שלנו אומר דבר אחד שעברנו את אחוז החסימה אבל אנחנו לא צריכים את זה ממש.. ודבר ברור עוד ותר אם עוד תמיכה קטנה שלכם ושינוי תיהיה בכנסת! תחשבו רגע.. יכול להיות שאכזבנו אותכם אבל לא מגיע לנו עונש מוות.. ומה אתם מעדיפים את מקום 35 ברשימת קדימה על פני המקומות הראשונים בשינוי?! יש רק תנועה אזרחית-פולטית שגם בעד חיסול הטרור וגם בעד חיסול הכפיה הדתית ושהיא גם במקרה דמוקרטית לעומת האחרות.. והיא שינוי!! אומנם אנחנו ניהיה מפלגה קטנטונת בכנסת אבל זה בסדר.. ניהיה בידיוק כמו ש"ס בהתחלה.. קטנה קטנה אבל נרעיד את המדינה. קדימה לא ממש צריכה את הקולות שלכם אולמרט בעצמו אמר שהם כבר מנצחים.. אני מזמין את כולכם לפנות אלי כאן או במסרים או באיי סי קיו 203453932 ואשמח לנסות לשכנע אותכם עוד ברגעים האחרונים.

למעלה