פנטזי IFL

eran113

New member
אני לקחתי את רודג'רס

התפלאתי שהוא נשאר לי את בחירה 5. אנשים העדיפו לקחת RB למרות ששנה קודמת ה QB הביאו הרבה יותר נקודות במצטבר לקבוצה שלהם.
כמו שציינתי למעלה בחרתי 5 בדראפט ואני חושב שיצאתי עם קבוצה נחמדה. יש לי את ג'נינגס וקרוז כרסיברים, הרננדס כ TE והרצים המרכזיים שלי הם דמרקו מרי, מייקל טרנר וגרין אליס.
אני מאוכזב שלא הצלחתי לבחור את ג'ייסון פייר פול ואת ה RB החדש של קליבלנד ריצ'רדסון.

RoyBehar

New member
QB / RB בדראפט

תכלס, אתה צודק. אני גם לקחתי RB בבחירה הראשונה (אריאן פוסטר)
עכשיו אני תוהה אם זו הייתה החלטה נכונה.
אני כנראה מושפע יותר מידי ממה שאני קורא. עד עכשיו כל שנה לקחתי QB בסיבוב הראשון (דרו בריז בקביעות), אבל השנה קראתי יותר מידי אנליסטים שטענו שיש מבחר מאוד גדול של QB טובים השנה ולא תהיה בעיה למצוא אחד טוב גם בסיבוב השני.
בסופו של דבר כל הQB שבניתי עליהם נעלמו הרבה לפני שהגיעה הבחירה שלי (בסוף הסיבוב השני) ולקחתי את פייטון מאנינג. מצד אחד אני שמח שהשנה האהדה שלי לברונקוס והקבוצת פנטסי שלי לא מתנגשות, מצד שני פייטון זה וואחד הימור אחרי עונה על הספסל. מקווה לטוב.

PACK PACK

New member
לפחות נשאר לי בריידי- ובחרתי שמיני!

יש לי את ריצ'ארדסון בשבילך ואני רוצה את רוג'רס.
אז מה אתה אומר, בריידי וריצ'ארדסון תמורת רוג'רס וטרנר?
יש לי את פייר פול גם, אבל אני לא מוותר עליו.
נראה לי טרייד הגיוני.
אי אפשר לדעת מי יהיה טוב יותר השנה באמת.
אני אשמח להיות עם רודג'רס ולא לשחק נגדו.
אתה אוהד שיקאגו?
אפשר להכניס גם את קאטלר לתמונה.
תציע משהו נגדי אם לא מוצא חן בעיניך...

eran113

New member
סורי לא מוותר על רודג'רס

דבר ראשון אני לא אוהד של שיקגו, אני מבין למה חשבת (בגלל שם הקבוצה) אבל אין קשר. אני אוהד של הג'איינטס.

בריידי היה אצלי בקבוצה שנה שעברה ובהחלט נתן עונה מרשימה אבל משום מה יש לי הרגשה שהשנה זה לא ילך לו אותו דבר. אני לא חושב שלבריידי יש סיכוי להיות טוב יותר ממנו השנה.
האמת היא שאני תכננתי שאם אני לא אצליח לבחור את רודג'רס אני אבחר את ניוטון אבל יצא למזלי שרודג'רס נשאר.

אפשר לחשוב על טרייד משולש אם אני אקבל את ניוטון אבל צריך לקחת בחשבון שבמקרה כזה אני אצטרך לקבל פיצוי בדמות שחק/נים נוספים מסיבוב ראשון ושני כי יש הימור מאוד גדול בלהשאר עם ניוטון.

PACK PACK

New member
אני לא מאשים אותך שאתה לא מוותר על רודג'רס...

אבל עדיין אני לא חושב שיהיה הבדל פנטזי גדול בינהם השנה.
גם NE וגם GB משחקים השנה מול ה-NFC WEST וה-AFC SOUTH, כך שלשתי הקבוצות לוח משחקים מהקלים ביותר בליגה, לכן אני מאמין שגם בריידי ייתן עונה טובה.
אני רוצה את רודג'רס מסיבות ריגשיות. השכל אומר שזה לא משנה מהותית.
זאת השנה הראשונה בקריירה של רודג'רס שאני לא מחזיק אותו באחת משתי הקבוצות שלי...
אני מניח שהוא כבר לא סוד כמו שהוא היה ב-2008-09 (יחסית).

למעלה