פנטזי ליג...שבוע 2....

Reshefgarcia

New member
פנטזי ליג...שבוע 2....

שלום לכולם... והרי תוצאות שבוע 2 של תחרות הפנטזי של הפורום... DANALYST מוביל בראש עם 97 נקודות אחרי עוד שבוע מצויין של קבוצתו השבוע נצמדו אליו ROYDENVER ו ROEI90210,שניהם עם 84 נקודות וגם LABLABLA עם 83. והרי פיצ'ר חדש של פינת הפנטזי : נבחרת השבוע של הפורום,ע"פ ניקוד המשחק... QB : האחים לבית מאנינג וברט פארב,כולם צברו 28 נקודות השבוע...תבחרו מי שבא לכם... RB : רודי ג'ונסון מסינסי עשה השבוע 17 נקודות (חבל שאף אחד לא בחר אותו,הא?) רסיברים : אמאני טומר מהג'ייאנטס עם 22 נקודות וג'ואי גלוואי עם 10 TE : אל ג'יי סמית מהאיגלס עם 10 נקודות. K : ראיין לונגוול עם 16 נקודות שכללו גם מסירה ל TD.... שה"כ הניקוד של נבחרת השבוע : 103 נקודות.... נתראה בשבוע הבא !!! בהצלחה לכולם !!!

Reshefgarcia

New member
והנה הקובץ

ששכחתי לצרף בהודעה הקודמת... עכשיו כולם יכולים לראות את מיקומם בתחרות

DAnalyst

New member
שבוע שני - והפעם...

הייתי רוצה להודות לרשף על האירגון, לתת איזכור של כבוד ל- lambdeus (רביב?) שזכה לניקוד השבועי הגבוה ביותר בפורום (55), ולקבוצה המוקמת בכפ"ס. יישר כוח!

omrili77

New member
כנ"ל, מה שלא ממש מפתיע

בהתחשב בזה שלשלושתנו יש את אותו זוג רסיברים... דרך אגב אחמדינג'אד אמור לחזור במחזור הבא, בקשר לסמית' - אללה הוא אכבר, אבל לפחות הוא התחיל להתאמן. מה שכן, בפנטזי אחר יש לי את הרסיבר השני של קרוליינה שמקבל את רוב הכדורים כרגע, אז אני לא כ"כ יודע מה אני רוצה.

Yo-man

New member
בשבוע השישי. זה החוק בליגה שלנו

יש שתי נקודות חילוף - אחרי שבוע 6 ואחרי בשבוע 12. עד אז אחלנו אותה (גם אני עם סטיב סמית'). לפחות יש נקודות מילוט, שלא כמו בליגות פנטזי אחרות.

Yo-man

New member
Questionable for Sunday

שזה אומר שאם לא השבוע - בשבוע הבא כמעט בטוח הוא ישחק.

ThEgReEnKiNg

New member
סבבה ../images/Emo45.gif.

נקווה שהמצב יסתדר עד אז , את סטיב סמית' אני תמיד אשאיר הוא שקסי , מי שרציתי להחליף זה ג'ייק דלהום שמבלף לחלוטין , אבל אולי שסמית' יחזור הביטחון של דלהום יחזור ועוד נקודות פנטזי לי
.

למעלה