פנטזית התחלה

אייבורי

New member
פנטזית התחלה

הכביש השחור נבלע תחת גלגלי המכונית, מחוג המהירות מצביע על מאה וחמישים, הדופק מואץ לפעימות חזקות, רק המופע הארנבות של קספר דופק לי בראש, בקולי קולות שומע לי שקט. המהירות מתגברת, הזמן יקר, רוצה לנגוע בך שוב, לחבק. מאט את המכונית, אנדרנלין זורם לו, הנה המכונית שלך לפני, עוצרת. סעי אחרי אומר לך, נכנסים ליער השלווה שלנו. שפתייך חמות מלטפות, חודר לתוכך, מרגיש את חום גופך, נצמדת. מחייכת אלי, גופי בוער, מבעד להבות של תשוקה, מבעד חרמנות גואה, מחבק אותך אלי, בואי קטנה אומר לך, בואי אלי. נלך לנו יחדיו במסע משותף, תני לי את היד, תסמכי עלי. כיסוי העור מכסה את עיניה, ניטים כסופים בוהקים לאור ירח. מסובב את גופך, הוא מגיב לרצונותי, נצמד, מחדיר אצבע שובבה, בודק את רטיבותך, את שם איתי, בוטחת בי. ידים מאחורי הגב פוקד, בלי היסוס מעבירה ידים, קושר אותן היטב. לאט חושב לי, תזהר,שמור עליה. אם תרגישי נימנום תחושת עיקצוץ כאב מיותר בידים תגידי לי, נושק לשפתיה, טועם את גופה. היא כלכך יפה שם, בין צלילי יער קסום, קשורה ומכוסה, מגורה ושלווה. קולות התנים המייללים נוגעים במחשבה, שנינו פה לבד בעולם. בואי נלך לטייל אומר לה, תגבירי קצב, אל תדאגי אני פה, שומר. הולכים לנו בין עצים ירוקים, זימזום קל חולף מעלינו, זהירות, מטפסים. הגוף מתקשח, מחזיק בגופה, שותפה חדשה למסע. נכנסים לפינה שקטה, שששש לוחש לה, תקשיבי לקולות. גופה הקטן מצטמרר לו, מחבק אותה, לוחש באוזנה. מחדיר אצבע, מרגיש את הרטיבות חוזרת במהרה, תגמרי, אני רוצה שתגמרי אומר לה, צעד קטן של אמון נבנה, הגוף רועד תחת תשוקה, היא שקטה כלכך, מתחברת לתחושה, צעד ראשון והיא כלכך יפה. להט הנשיקות מתגבר. מספיק להיום לוחש לה, עשית אותי גאה במיוחד. בין קולות הלילה שומע את גניחתה, רעד שריריה מסמן את פורקנה.

נכון ../images/Emo6.gif

סתם, לא נכון, את לא. את בסדר את :)) ! (איילת נהנית מהפינגפונגים של פומלית אייבורי ונריסה)

חופשי מתוקה,

מוזמנת להשתתף ולהנות איתנו, אנחנו מקבלים כל מי שרוצה להשתעשע איתנו.

אותי?

טוב שלא ביצעת, אני כבדה ואפילו אין לי תירוץ כמו לפומלית (איילת חושפת נתונים אישיים - הצילו! )

אחר כך הוא אומר לי

שאני כבדה <פומי משבשת הליכי חקירה> (אייב, יש "שם" הודעה שלי. תגובתך נדרשת)

אייבורי

New member
מי אמר

שאת כבדה ???????????????????????????? המפט דאמפטי מתוק שלי מטוס מטען קטנציק שלי משאית מרוץ נשמה שלי מי, מי אמר שאת כבדה. <אייב שמת על סוויטי וקוביית השוקולד בכל רגע נתון>

nisk

New member
../images/Emo6.gif

הבחור לומד "COPY" ,"PASTE" באתר BDSM או שבפנטזיה שלו הוא "גמר" מהר

איכשהוא מזכיר לי...../images/Emo9.gif

סופ"ש מדהים של אהבה, יוצאים לטייל ביער הקרוב די מהר מוצאת עצמי ערומה- אור יום - מובלת על ידו הרוח המלטפת...קולות של אנשים רוכבים על סוסים לא רחוק ואני ערומה, עקצוצי ציפיה, התרגשות - בליל של תחושות הוא לבוש, כמובן. מובלת על שביל חשופה לעין מי שיחליט להופיע... מובלת אל בין העצים, הצללים מקיפים...נקשרת לעץ... אההה... מתגעגעת לכזה סופ"ש (רמז...רמז...)

למעלה