פנטזיות

גלבועא

New member
פנטזיות

מדי פעם אני נכנס לתוך פנטזיה שמעוררת בי צחוקים אינסופיים, והיא פנטזיית היותי אבי החתן / אבי הכלה ומאבקיי עם הצד שכנגד. בפנטזיה הזו אני לבד [לאן הלכה זוגתי - מי יידע? בכל מקרה היא מפנה בפנטזיה את המקום לי ורק לי
] היום חגגתי עם אם הכלה שתתחתן עם בני בכך שהגעתי לערב בו קובעים תנאים והודעתי לה חגיגית שאין לי כסף לשלם עבור החתונה המפוארת שהיא תכנננה, וזה בסדר היא גם יכולה לא להזמין אותי, לא אעלב, וזה אחרי הרצאה ארוכה שנתתי לה על "החוצפה" שלה לתכנן את החתונה עוד לפני שדיברה אתי. ככה עברה הדרך ממכון הכושר הביתה במהירות רבה.

alona 9

New member
גלבוע הפנטזיה שלך היא...

המציאות שלי נראה לי כי "אשאיל" אותך כתגבורת,(כדוברי)....בבוא הזמן. התסכים לבוא?

alona 9

New member
המציאות שלי

כשיתכננו ,בלעדי או איתי מאיין תבוא ישועתי..

pf26

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo35.gif

זה סתם "פינטוז" להעביר את הדרך הביתה, או שבאמת יש כלה מיועדת ויתכן מצב כזה? כי אם לפנטז, אני הולכת על משהו אדיר כמו שאמא שלי מצלצלת אלי ומבקשת להפגש כדי לתת לי סכום כסף משמעותי מירושה שהתגלגלה אליה (במציאות היא מקסימום תגלגל אותי מכל המדרגות
). אבל אם יש בבסיס הפנטזיה משהו אמיתי, ליבי ליבי לך...

alona 9

New member
pf יקירה,גם הפינטוז שלך היא המציאות

וואלה, היא מצלצלת אלי מידי פעם,מבקשת להפגש כדי לתת לי סכום כסף,אמנם לא משמעותי ולא מירושה, אבל היא עושה זאת....

mich78

New member
פנטזיות ...

הפנטזיה שליוותה אותי שנים בתור ילדה ומתבגרת היתה: שיום אחד יופיעו הורי האמיתיים בדלת ה
יספרו לי כמה הם אוהבים אותי, וכמה הם מצטערים שנטשו אותי... אך, ספרי הרומן והתככים שהייתי מכורה (ואני עדיין) השפיעו עלי

גלבועא

New member
אלה פנטזיות נהדרות

אימצתי לי כל בחורה שאהבתי לאחות - בגיל לפני 12, אח"כ הייתי טרזן, היו תקופות שנטיתי גם אני להחליף את הוריי ללא הרף. אח"כ באו תקופות של הזיות קצת יותר אכזריות. היום אני מסתפק במריבות עם אם אשת בני
בכלל אחד התחביבים שלי הוא לפנטז, לחלום בהקיץ, ליצור תסריטי "כאילו" או "לו היה.."

mich78

New member
זה היה אחד התחביבים שלי

תסריטים, חלומות בהקיץ ... בגיל ההתבגרות שהתהום היתה ממש מתחתי הייתי מדמיינת את התאבדותי, מי יבוא ללוויה מי לא, תמיד הורי הצטיירו כבוכים ומגלים דברים חדשים עלי, שלא היה להם מושג, ותמיד הם היו מצטערים (בתסריטים שלי כמובן....) היו המון פעמים שהייתי נהנת לחשוב על הללויה שלי ומה יקרה אם אחלה ואמות, איך הורי ירגישו מה זה יעשה להם (או לא...) היו גם תסריטי פיגועים (נפצעת או נהרגת) תמיד נהנתי לדמיין אותם סובלים אח"כ, חיים בתחושת פספוס גדולה
היום למדתי לחיות במציאות ולא בפנטזיה לכן התסריטים שלי מתמעטים
...

alona 9

New member
mich

זה מה אמרתי לעצמי כשקראתי.... עכשיו חושבת,
מה דעתך?

mich78

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מפחידה שכמוני ...
הייתי זורמת עם המחשבות בונה סרטים שלא היו מביישים תסריטאים
... רק לאחר שלקחתי את עצמי בידיים זה נרגע, למרות שגם היום יש לי קטעים של ... "מה היה קורה, אילו..." אולי באמת אני צריכה לשנות את כיווני הפנטזיות שלי ...

גלבועא היום לא צריך קול טוב בכדי

להיות זמר. ולא צריך כישרון כתיבה על מנת לכתוב סיפורים מעניינים. מספיק רעיונות מיוחדים. מכיוון שטעמתי את זוית הראיה המיוחדת שלך, אשמח לקרוא עוד רעיונות כאלה אולי בבלוג אישי?.
זאת כמובן הייתה הצעה. לא הכרח.

למעלה