פנטזיות בדואיות

dominik

New member
פנטזיות בדואיות

כן, כן כמו רבים (?) וטובים (???) בפורום גם אני חזרתי אתמול מטיול שנתי באילת, רק שהגורל לא היטיב עמי כמו עם המאושרים שבילו את כל הטיול בג`קוזי של המלון, כי הבית ספר שלי החליט לשכן אותנו יומיים באוהל בדואי (``מאמצים לקידום השלום והאחווה``-my ass.כולם יודעים שהמנהלת חוסכת כסף כדי לקנות לעצמה שברולט). בכל מקרה קראו למקום הזה ``פנטזיה בדואית`` וזה היה נורא מתאים אם בדואים באמת היו מפנטזים על מקלחת משותפת (שאי אפשר להיכנס אליה כי התור לשירותים מגיע בערך עד כביש הערבה) ועל גמלים מסריחים שמביטים בך במבטים מחשידים בזמן שאת מנסה לפלס את דרכך לתוך האוהל. אבל אם מתעלמים מהפרט השולי שזה די מגעיל להסתובב שלושה ימים בלי להתקלח, אני חייבת להודות שהיה טיול סבאבאבאבא :):) אני הייתי אחראית עזרה ראשונה, וכל הטיול נסחבתי עם תיק מלא בפלסטרים ופניסטילג`לים, מקווה נואשות שמישהו כבר יקפוץ מאיזה צוק, ואני אוכל למרוח עליו את כל תכולת התיק. בסוף במסלול האחרון באתי על גמולי כשמישהי שברה את הרגל ואני זכיתי לטפל בה 7 דקות תמימות עד שהגיע החובש האמיתי ודחף אותי הצידה תוך צעקות על ``המתנדבים האינפנטילים האלה במד``א שאין להם מושג מהחיים שלהם``. יה, בטח, שמענו. כשצריך להנשים מישהו מפה לפה, משום מה כל החובשים המסריחים האלה מעדיפים לנדב את ``המתנדבים האינפנטילים`` לעבודת הלסת. טוב, זה בערך כל הדברים המעניינים שקרו, כל השאר סתם גיטרות ושישליקים. דום נ.ב. מזל טוב ונישוקים לנעל, שאני מאוד מאוד אוהבת למרות שהוא מתעקש להשמיד באופן כרוני את כל ההודעות שלי. שיהיו לך חיים מאושרים וארוכים , עד כמה ששני התנאים האלה לא סותרים אחד את השני.

Black Star

New member
שתהיה לך גאוות יחידה...

אצלנו לכל המד``איסטים למיניהם יש את הגאווה הזו, של ``אנחנו ממד``א, אנחנו מצילים חיים, אנחנו יושבים אצל בוקי האחות במקום בשיעורים ומלווים את כיתות ז` בסיורים שלהם...`` האמת, באמת נראה כיף :) חוצמיזה לא הייתי מתנגדת להנשים את, נגיד, איתן אורבך :)

dominik

New member
``אני מע``רית, אני מגניבה``

כל הקטע של גאוות יחידה די עבר לי אחרי שפגשתי מישהי מכיתה ט` שעשתה קורס 44 ופלטה את המשפט הנ``ל ברגע של התלהבות יתר. בקשר לאיתן אורבך- יחי ממציא הairway! (אם כי אחרי שלושה ימים של אכילת ביסלי בצל ושפני סלע גם הוא היה הופך לפיכסה פוטנציאלית).

AZ-Boy

New member
רופאים %$#^$%!!!!!!

אני הייתי רוב הזמן עם התיק של העזרה הראשונה בפולין.... לא 4 ימים....שבועיים!!! בפעם הראשונה שפגשתנו (אני וחבר שלי שגם הוא בתחום) את הרופא כבר אז הוא קטל את כל הכשרתנו ברפואה והפך אותנו לסבלים שלו!! כל הרופאים האלה!!

למעלה