פנטזיה

פנטזיה

טוב, האמת זו לא פנטזיה מינית ממש זה יותר פנטזיה ...אמממ....לא יודע בקיצור: אני מת להתאהב במישהי מישהי שונה ממני, מישהי סוערת בחורה שתקח את חיי ותהפוך אותם על פיהם שתפתיע אותי על כל צעד ושעל, שתגרום לי לעשות דברים שאף פעם לא עשיתי כמובן, גם בסקס...תנוחות ומקומות כיד הדמיון הפרוע שתטריף את עולמי, שאהיה שלה ותהיה שלי שנצחק, נשתולל, נתעלס, שהיחסים איתה , כאשר יגמרו יזכרו כחלום סוער שאזכור כל ימי חיי

שובבה27

New member
כל אחד רוצה את זה....

גם אני רוצה להתאהב במישהו... שיהיה פתוח איתי שעם הזמן נגוון כל מיני צורות ועם אנשים להוסיף
יחסים פתוחים כאלה...

tde

New member
am i the one?

כאשר קראתי את ההודעה שלך, ואני רצינית, עברה במוחי המחשבה, למה הוא מחפש אותי??? בשמחה הייתי מראה לך את עולמי ומטריפה את שלך אבל... אני די בתקופה של אי ודאות ואני לא בקטע של בנים עכשיו (גם לא של בנות, הסר דאגה מלבבך :) אבל בכ"ז היה נעים לשמוע את מה שרשמת שם. כי זה באמת נשמע תיאור כוללני שלי..

הממממ

טוש, שמחתי לשמוע שיש מישהי כזאת מסביב אבל, המזל שלי בהיותו מה שהוא, לא ייתן לי לנסות.. אז משנסים מותניים וממשיכים, לא? וכשתבוא ספינה ותיקח אותך מאי-הוודאות תרימי אלי כוס אשל עם חוט ותודיעי :)

מטאור

זאת פנטיזה נפלאה, אבל אם זה ייקרה למה אתה רוצה שהיא תגמר, ואם זאת תהייה אהבה לעד? מלאכית כחולה

למלאכית

תראי... אני חושב על זה כלא על "אהבת האמת היחידה" אלא כהתאהבות מטורפת בה ימים הופכים ללילות כל שניה שלא במחיצתה היא שנה, כל נשימה שלה קריטית וכל חיי בידיה למרות שזו פנטזיה שלי, היא לא נראית לי צורת חיים בריאה ושלמה ולכן אני גם לא חושב שהיא יכולה להמשך "לנצח" אז אני מייחל לנסיון. להנות, ללמוד ולגדול

למעלה