פנטזיה?

מ ת ענגת

New member
פנטזיה?

הוא כבר הלך לישון, מותיר אותה מתנשמת מתשוקה דולקת במסתריה, ידעה ששום דבר לא יכבה אותה היום, לא זיון חטוף מול מצלמה, או סייבר חשוק באחד מחדרי הצ'ט כן. היום, היא צריכה אותו. רק אותו את אונו את תשוקתו את חמדנותו אותה את לשונו החלקלקה מובילה אותו על עורה הסומר, מקמרת גבה גבוה למעלה נשיפה חנוקה נמלטת מפיה, קולטת מעליה את החיוך בעיניו כאומר: ככה אוהב לענג אותך אשה שלי, שתאבדי שליטה, שתזעקי, שלא תדעי אם לשון אחת או עשר מלקקות אותך עכשיו, אם זה אגרוף בתוכך או אצבע שלי, ואצבע של מישהו אחר, שתתחנני שאחדור אותך באחת, נשנקת מהפתעה, ושניה אחרי בעיניים מזוגגות כולך נרעדת וסילונים של תשוקה ניתזים ממך איזה גבר שפוי יכול להשאיר אותה ככה וללכת לישון, תגידו אתם? אה?

bugbuster

New member
להגיד? לחתוך לו ת'זיין..

ממש פשע להשאיר ככה. פוופפפפפ,
שלום כלל לא אמרתי לך כמופיעה בכתיבת בכורה. כתיבה נהדרת.
ברוכה הבאה.

מ ת ענגת

New member
../images/Emo59.gif וואווו

איזה תגובה, מאדרה מיה, אפילו וירטואלית, אני שומעת איך הוא מתכופף קדימה מכסה את חלציו בתנועת התגוננות טיפוסית תודה על קבלת הפנים החמה

מיוח ת

New member
ואת?

את מניחה לו לישון??? הייתי הולכת למיטה ומעירה אותו ככה שלא היה מצב שהוא היה מסרב. אם יש צורך אפילו מתחננת. אבל לא מוותרת.

bugbuster

New member
אויי זה טוב, חונטת נשים אסרטיביות

ולוחמניות. זיינו אותו! זיינו לו ת'צורההההההההההה

אוקיי ... ניסיון ..

מתגלגלת לעברו , ישן , גמר והגיע לסיפוק ואותי השאיר רעבה ומיוחמת עדיין רוצה להרגיש , לחוות ולהתנפץ ... שולחת יד בטוחה לאיברו , מתחילה לאונן לו , מתוך שינה מסתובב אלי , מפסק קמעה את רגליו , בטוח שחולם , מאוננת לו עד שעומד להתפוצץ , מתיישבת עליו ודוהרת לשקיעה ... , עדיין ישן , בבוקר יסתכל במבוכה .. אבל אני , דהרתי לי על שרביטו המונף , ובשקט בשקט שלא להעירו , הגעתי חזרה הביתה .

hotman10

New member
אני בטוח לא הייתי ישן כך...

זה גם כייף להסתכל באשה.. כשאת "דוהרת" עלי. אוףףףףףףףףףףףףףףףף.. מחפש כזו "דוהרת".

מ ת ענגת

New member
ואני...

הייתי מתגלגלת לכיוון שלו, לוכדת בין שפתיי את קצהו, עוטפת את כל הכיפה היפה שלו, וכשהיתה נוגעת בלשוני הטיפה השקופה המלוחה הייתי גומעת אותה בשכרון חושים מטריף עד שהייתי מרגישה את הרעד הקל בברכיים ואז הייתי מתיישבת ודוהרת כאילו אין מחר, אין אתמול או היום או שנה הבאה

מ ת ענגת

New member
עוד...

אתה פוקח עין אחת, אני מניחה אצבע על שפתיך, כולאת את החיוך בין שפתיי בנשיקה, ואת איברך החם הלח בין שני שדיי המתנשמים, עולה ויורדת באיטיות שמוציאה לך את הנשמה, אובד ברכות מת להתפרע עליהם, למצוא את הניצן המזדקר ולינוק ולינוק ולינוק...

mr_lonely

New member
היא איננה היום...ששש...../images/Emo3.gif

עומדת על המשמר שלא ירדם לה...!!! כתוב יפה, גם ההמשכים.

מ ת ענגת

New member
מסתלבטים עלי, חופשי אה? ../images/Emo7.gif

איש שהלך, נגע ושוב חזר נישק, קילף בגד אשה שלו קילפה פיסת בד זעירה התפשקה למולו בזרועות מושטות עיניים בוערות שפתיים לחות

bugbuster

New member
כן, ../images/Emo67.gif מיסתלבטים אלא מה. ../images/Emo3.gif

מי יותר אה'? העגל לינוק? הפרה להניק?
המילה שלך התפשקה... אויייי.! ואם המילה תוחלף לכיוון נפערה.

bugbuster

New member
פאק נפערה, פאק נתפשקה

העיקר שתתארי את עצמך שוכבת מולנו ברגליים מורומות ופשוקות פעורות לרווחההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההה

מ ת ענגת

New member
זה מעיר ניצוץ זנותי במחשכיי

בטח בגלל ה הההההההההההההההההההההההה שנשמע כמו צעקה של גמירה ככה אתה גומר באגי?

bugbuster

New member
אני? אולי כן, ואולי גם אחרת, וכבר

ישנה מי שתוכל להתאר ולספר ולחרמן בך ולך, ויהיה תאורה הנשי מדוייק וכנה יותר מהתפארותו הזיכרית של גבר, הלא כן?
וביכלל, מה אני קשור למישוואה, תישכבי, תישכבי כבר, פתוחה, על הגב, רגליים עירומות מפושקות לווחה, או על ארבע בדוגי מזמין הרבעה, תארי לנו כולם כאן בפורום ניצוץ זנותיות שהופך לללהבה, בין אם נגמור, כך, ובין אם נשפיך הההההההההההההה פההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה