פנטזיה

נו, בחייך

בפנטזיה הוא מקבל עולם ומלואו <ונותן לזוכה המאושרת את מה שאישתו לא מעוניינת לקחת
>, מבלי להעביר אליה את כל המשכורת, ומבלי להידרש לשטוף כלים. אז מה זה כבר צימר מפנק ובקבוק יין? כסף קטן
.
אבל אם הוא ממש דן חסכן, לא מפריע לפנטז על מחוות רומנטיות של עולם ומלואו באיזו חורשה.
ככלל, מה שיפה בפנטזיות זה שהן לא עולות כסף
.

1precious1

New member
מאהבת עולה כסף?

אז שייקח את הכסף שהוא צריך להשקיע לדברייך במאהבת... וייקח איזה "אוקראינית" נערת ליווי משו משו.
למה להתעסק עם מאהבת שיש לה את הצרות שלה מבית גם?

שנפלד

New member
אייבורי - אם לא התגובה שלך

לעולם לא הייתי מנחש שאתה הוא זה שמנהל כאן את מחלקת הפטנטים והדחקות

&nbsp

טיעונך נבדקו על ידי הוועדה העליונה של הפורום ונמצאו מוצדקים

אישורי בגידה ניתן לקבל אצל מנהל הפורום בימי ראשון ורביעי מ-9 עד 16 (אם תזדרז תספיק עוד היום). את האישור ניתן לממש בפורום בגידות.
אנחנו מאחלים לך הצלחה בהמשך דרכך.

שנפלד

New member
חובטת שטיחים &#55357;&#56841;

קראתי את תגובתך וגם את זו של מר זכריה, הנה אמרתם לי...
ערב טוב.

'צטערת, לא קניתי

וועדת הביקורת של הפורום לא התרשמה מן הטיעונים המועלים, ועל כן האישור מתבטל.
הפונה הינו צדיק צודק שאין מי שיצדיקו, כולל 5 מטפלים זוגיים שניסו להבהיר לו שיש לו לכל הפחות 50 % מניות בקוטראי שלה, אך הוא נתאכזב שטיעוניו שהנ"ל כלבת'ה בלתי ניתנת לריצוי וכל האשמה לאומללותו עליה נדחו ולא התקבלו 'באומץ לב'. יש להניח שהיא תמשיך לקטר, והוא ימשיך להתבצר מלשתף פעולה באשר לטיעוניה, והם ימשיכו לפרנס עוד ועוד מטפלים זוגיים עד אשר יבוא הקוסם ויגיד שהיא בת אלף והוא מלאך, ויפטור אותו מן ההצהרה של הקודמים שהוא גם כן חייב ללכת לקראתה.

הוועדה התחשבה באורך המסלול וההתמדה העיקשת של הפונה, ועל כן מאפשרת לו להמשיך לטפח פנטזיה שחברה דימיונית תתן לו את אשר 'מגיע לו'.
כמו כן, משלא קיבל את מבוקשו תמורת כסף, לפחות ממך קיבל קצת נחת
.

1precious1

New member
אתה מכיר את משחקי המחשב האלה

שאתה עובר חדר ואז הדלת מאחוריך נסגרת ואי אפשר לחזור אחורה?
אז זהו, החיים זה ככה, והחיים זה בכלל לא משחק מחשב ואין Save ואין לך 4 חיים במידה ותמות או תיכשל בשלב בו אתה נמצא.
אתה מדבר על פרגון, רוך אמפטיה, רגישות וכולי.
חליק, אתה איש מבוגר עם 15 שנות נישואין וילדים, לא?
אז לפני כל הקוצ'י מוצ'י והיחס והצומי שאת רוצה, תבחן כמה כל אחד מכם משקיע בלעבור את היומיום.
ולהגיד אני המפרנס העיקרי? בזה לא נגמר היום.
מי משקיע יותר בילדים? מי דואג שהם כל בוקר יהיו מוכנים לבית ספר ודואג שיהיה להם בית וחדר לחיות בו?
מי מכבס? מי מבשל? מי אוסף תכביסה מכבס תולה מוריד מקפל ומחזיר לארון? מי רוחץ כלים? מי מפנה את הזבל?
אתם זוג, גוף אחד, רוצים לשרוד את התקופה הזו ביחד, אז כככללללל זה זה חלק מהשותפות והבדיקה מי משקיע יותר או פחות במשפחה (זוגיות זה אולי כרגע מותרות לעשירים)

הציעו לך לבגוד. גם זו אופציה, זו דרך נהדרת לתקופה הזו, למצוא מישהיא חיצונית שלא מעורבת בחיים הלא פשוטים בבית ושתטפח לך על האגו ותעשה לך גוד טיים ותגיד לך כמה אתה טוב במיטה. והיא כנראה תבוא בדיוק מאותו מקום שלך של אי שביעות רצון ממה שקורא אצלה בבית מאותם תסכולים בדיוק, ותהיו חברים לתסכול לתקופה מסויימת.
רק מה? אתה בוגד באישתך, רק קח את זה בחשבון וקח על זה את האחריות (להאשים אותה בזה זו חולשה וילדותי)
כמו כן, אם תגלה יום בהיר אחד שאישתך גם בגדה בך כי מהצד שלה אתה לא סיפקת לה את הצרכים שלה, והצרכים שלה יכולים להיות לגמרי שונים מ פרגון/רוך/אמפטיה בלה בלה בלה, אלא דברים אחרים (אתה אולי צריך לברר מה הם), אל תהיה מופתע.

ולסיום, גירושין: ואני חוזר למשחק המחשב: אולי באמת היא לא שווה לך ולא מתאימה לך ורק אתה משקיע ומתחשב ונותן והיא "פדלעה שרק מנצלת את המצב". אז תבחן את מבחן הגירושים במבחן ה 51 אחוז.
אם אתה חושב שיש מצב שלפחות ב 51 אחוז יהיה לך יותר טוב להתגרש, הכל כלול, כולל הבעיה הכלכלתי וההשפעה על הילדים וכולי, אז חבל לך עלך החיים ושנה לך אותם. אם אתה חושב שב 51 אחוז עדיף לך התא המשפחתי, אז תמשיך לסבול בינתיים מהדברים שחורקים לך ותתפלל שעם הזמן ושהילדים יגדלו ואולי מצבכם הכלכלי ישתפר ויהיה שלום עולמי אז יהיה גם לך וגם לאישתך למצוא האחד את השניה מחדש.
רוב האנשים בוחנים את מבחן נגירושין במדדים של 70 ו 80 אחוז, אני עשיתי לך הנחה
ז"א כל עוד טוב להם ב 30 אחוז הם עדיין יישארו.

אה, וממש לסיום: אם אתה לא אוהב אותה יותר או חש שהיא לא אוהבת אותך יותר, שום דבר לא יעזור....

למעלה