מחפשת השראה האחת
New member
פנטזיה שתתממש
אנחנו יושבים במסעדה, אתה מסתכל בתפריט וחושב מה לקחת... אני מסתכלת עליך ומחליטה מה אני רוצה... אני קמה.. עוברת מאחוריך ואומרת לך: "ניפגש בשירותים עוד שתי דקות" אתה לא מספיק לשאול למה... ואני שולחת יד לעבר הזין שלך ובאותו זמן נותנת לך נשיכה קטנה על הצוואר... עוד לפני שהספקתי להחליט איזה תא הכי נקי ולהסביר לגברים שם ששירותי הנשים תפוסים אתה מגיע... עם חיוך חמוד... אתה לא מספיק לשאול מה קרה ואני לא ממש רוצה לענות דוחפת אותך לתא הראשון וסוגרת את הדלת... האנשים בחוץ נדהמים לרגע.. וממשיכים בעיסוקם אני מתכופפת מורידה לך את המכנסיים ואיתם את התחתונים... אני מסתכלת שניה על הזין שלך ולא פעם תהית למה אני חושבת שהוא מדהים... אבל הוא כזה. אני אומנם אוהבת להסתכל עליו אבל אני יותר אוהבת לטעום אותו ואני מכניסה את כולו (שזה לא יהיה לאורך זמן) לתוך הפה למרות שעכשיו הוא לא עומד כבר יודעים שאלוהים צ´יפר אותך...
אני מתחילה למצוץ בקצב איטי, ומסתכלת מידיי פעם לראות אותך נהנה... אני מתחילה להרגיש שהזין שלך מתקשה לי בפה ומתנפח ואני יורדת לתת קצת יחס לסביבה... מלקקת ביצה אחת ואז את השנייה ובניהם, מכניסה אחת לפה ואת השנייה... וחוזרת לזין שכבר גדל מעבר ליכולת של הפה שלי לעקל... אני משתדלת להכניס כמה שיותר, מלקקת את הכיפה ומוצצת אותה עוברת על כל הזין המשגע שלך, מרטיבה אותו לגמרי... אני מתחילה לעשות לך ביד, עושה קצת לרגע הפסקה לפה וחוזרת שוב יד אחת מתחילה לעלות לעבר הבטן לראות מה האימונים במכון כושר עשו לך בטן שטוחה, חזה מדהים מורידה את היד לבדוק את התחת המוצק... אני כולי נרטבת... אבל הפעם זה רק ורק בשבילך... אחרי כל כך הרבה זמן שחשבתי על זה... אני מוצצת את הזין ומשנה את הקצב.. יד, פה ויד ופה ביחד... אתה גונח... ולמרות הרעש מבחוץ אני שומעת. אני מגבירה את הקצב ואני יודעת שתיכף אתה גומר... לא הכנתי את עצמי אפילו והזרם שלך ממלא אותי אני אוהבת את הטעם הזה שלך... נותנת מציצה, ליקוק ונגיעה אחרונה מתרוממת... אני מסתכלת עליך אתה מאושר ואני עוד יותר. אנחנו יוצאים... נעשתי רעבה....
אנחנו יושבים במסעדה, אתה מסתכל בתפריט וחושב מה לקחת... אני מסתכלת עליך ומחליטה מה אני רוצה... אני קמה.. עוברת מאחוריך ואומרת לך: "ניפגש בשירותים עוד שתי דקות" אתה לא מספיק לשאול למה... ואני שולחת יד לעבר הזין שלך ובאותו זמן נותנת לך נשיכה קטנה על הצוואר... עוד לפני שהספקתי להחליט איזה תא הכי נקי ולהסביר לגברים שם ששירותי הנשים תפוסים אתה מגיע... עם חיוך חמוד... אתה לא מספיק לשאול מה קרה ואני לא ממש רוצה לענות דוחפת אותך לתא הראשון וסוגרת את הדלת... האנשים בחוץ נדהמים לרגע.. וממשיכים בעיסוקם אני מתכופפת מורידה לך את המכנסיים ואיתם את התחתונים... אני מסתכלת שניה על הזין שלך ולא פעם תהית למה אני חושבת שהוא מדהים... אבל הוא כזה. אני אומנם אוהבת להסתכל עליו אבל אני יותר אוהבת לטעום אותו ואני מכניסה את כולו (שזה לא יהיה לאורך זמן) לתוך הפה למרות שעכשיו הוא לא עומד כבר יודעים שאלוהים צ´יפר אותך...