פנטזיה שלי- חלק א'

פנטזיה שלי- חלק א'

עוד ערב עובר לאט , אין מה לעשות היום וזה מעצבן כי זה לא מתאים לתוכניות שלי של הבילוי עד אובדן חושים כל ערב עד הגיוס הקרב ובא. טוב, אני בשלי מתכתבת עם "גיא" כביכול סטודנט מרעננה, בן 26 נראה טוב בנוי טוב ממש דוגמן תחתונים-כן, כמו כולם... אני רואה שהשעה מאוחרת וחברותי לא יוצרות קשר, בסוף החלטתי לעשות משהו משוגע- ולהענות לתחנוני בן זוגי להתכתבות ולהיפגש איתו. "סתם נשב בבית קפה, נזרום..." כנראה שלא הייתי צריכה לשגע אותו עם נתוניי הגוף המרשימים שלי, הוא כבר לא יכל היה לחכות ללילה. קבענו ב 22:00 בארומה, החלטנו שנגיע במכוניות נפרדות רק למקרה שלא תהיה זרימה בכלל שלא יהיו רגשות מבוכה. ישר רצתי למקלחת כמובן שלא שכחתי לגלח את רגלי שכבר בראשי דימיינתי איך הן יראו עם הנעלי עקב הגבוהות והחצאית שלא משאירה הרבה מקום לדמיון. חברותיי תמיד קראו לי " תיזרית" , אמרו שאני אוהבת לגרום לגברים להזיל ריר. לא הכחשתי. התקרצפתי מכף רגל ועד ראש והחלטתי "על הדרך" כמו שאומרים, לעשות מפשעה- אתם יודעים- "למקרה ש...." התארגנתי התאפרתי התבשמתי בריח הבושם הממכר שלי שלא מפסיק לשגע אותם, ויצאתי. חיכיתי לו, הגעתי קודם כלוי מתרגשת ומלאת ציפייה, האם הוא באמת נראה טוב כלכך... פתאום הגיעה מכונית- פג'רו קינג קצרה כחולה כמו שתיאר, וממנה יצא גבר רחב כתפיים המתנשא לגובה מטר 90 בערך, חסון ששרווליו מלאים עד אפס מקום בזרועות מחוטבות ושריריות להפליא. הוא הרים ראשו, מבטו המחפש נתקע במבטי מלא התאווה. הסטתי את עיניי מהר וישר הלכתי להדליק סיגריה כדי שלא יראה כמה הסמקתי כתצאה מזה שהוא " תפס אותי על חם" נועצת עיניים בגופו החסון.הוא התקרב ואמר:"שרון?" אני גיא", אמר בקול עבה, "נעים מאוד-בוא נכנס אני מתה לקפה". "בסדר" ענה לי. התחלנו להתקדם לעבר הכניסה ונזכרתי שהשארתי את הסיגריות באוטו. "שניה" אמרתי "אני מביאה את הסיגריות". התקדמתי חזרה לעבר הרכב בהליכה הכי חושנית ומגרה שיכולתי לעשות, וכנראה זה עבד כי כשהסתובבתי הבחנתי שעיניו מעבירות עלי ביקורת וחיוך קל של שביעות רצון מעורב במחשבת זדון נמרח על הפרצוף היפה שלו. התקדמתי אליו חזרה ואז חשתי בידו החזקה אוחזת בידי והוא אמר: "אולי נשתה אצלי בבית, הקפה שאני עושה יותר טוב מכל בית קפה" ואני כמובן שהסכמתי והשתדלתי לא להראות כמה אני להוטה. נסעתי אחריו לביתו, דירה יפה וחמודה מסודרת באופן מפתיע, נראה כאילו הכל מסודר באופן מחושב. ישבנו על הספה בסלון ושתינו קפה החלפנו כמה מילים ואז לפתע הוא רכן והדביק לי נשיקה תמימה כזאת על הפה. הסמקתי ולא ידעתי מה לעשות מכיוון שאני כזאת ביישנית שזה מרגיז אפילו אותי. היה רגע של מבוכה והוא החליט להעביר נושא מהר ושאל אם אני מעוניינת בסיור, עניתי בחיוב. הוא התחיל במטבח, ועבר לסלון וחדר הטלוויזיה, לחדר האמבטיה שהיה מעוצב בצורה מרשימה למדי, והגענו לחדר השינה. נכנסתי לחדר והייתה שם מיטה ענקית עם מצעים בצבע כחול עמוק וריצפת פרקט. פשוט עוצר נשימה. לפתע הדלת נטרקה מאחריי והוא נעמד בפתחה, חייכתי חיוך מתוק ולא ממש הבנתי מה הולך. הוא התקדם לעברי והושיב אותי על המיטה, הוא רכן מעליי והרגשתי שאני מתחילה לרעוד. הוא לחש באוזני : "את מטריפה אותי". עצמתי עיניי וצמרמורת קלה עברה לאורך עמוד השדרה שלי. חשתי את נשימותיו החמות בעורפי והוא ליטף את שיערי ברכות שלא מתאימה למראהו החיצוני. הרגשתי איך אני בוערת. שתקתי. הוא רכן אלי עוד ונשק אותי ברכות תוך כדי שהוא משכיב אותי על המיטה. הוא נשכב נעלי והחל לנשק את צווארי בעוצמה בזמן שאני שוכבת קפואה תחתיו. לפתע הוא לחש באוזני: "תשתחררי מתוקה, אני אעשה לך רק טוב תאמיני לי" כל גופי רעד ודפיקות ליבי האיצו למהירות מטורפת. התחלתי לשתף קצת פעולה, הרגשתי כל כך קטנה ושברירית לידו, כל זרוע שלו בעובי של הגוף שלי. זה משך אותי אבל גם הפחיד . הוא התחיל להתנועע מעליי בהתלהבות וכפות ידיו לפתו כל חלק בגופי שנקרה לעברו ושידרו עוצמה לא אנושית. הרגשתי שזה קצת יוצא מכלל שליטה וסימנתי בצורה המקובל של דחיפה קלה שיאט. אני לא חושבת שזה הזיז לו בכלל. הוא לא שם לב אפילו. הוא נאנח ולוחש לי שהוא חם עליי בטירוף תוך כדי שהוא ממש קורע מעליי את החולצה. למרות שזה חירמן אותי באופן טוטאלי נבהלתי וביקשתי שיפסיק, ניסיתי לדחוף אותו מעליי אבל הוא רק התלהט יותר, ולחש לי בקול מרגיע : "ששש......תהי ילדה טובה, יהיה לך כל כך נעים את תראי" כולי רטובה כבר אבל אהבתי את העובדה שהוא מתלהב יותר כשאני מתנגדת- גם אני אהבתי את זה. אוהבת להיות כנועה. אוהבת את השליטה שיש לו עליי, פיזית וגם מנטאלית. הוא הוריד לי את החצאית תוך כדי שהוא אוחז את שתי ידי בידו השניה. נשארתי בנעלי העקב ובגדי התחתונים. הוא עצר לרגע ובחן את גופי מכף רגל ועד ראש, הביט בי ואמר: "איזה גוף..אחחח אני מתפוצץ.. אין מצב שאני מפסיק עכשיו!" קרע מעלי את החזייה והחל ללק את שדיי הזקורים והעגולים בתאווה, הוא השמיע קולות של חיה ויכולתי לגמור רק מלשמוע אותו גונח. החלתי להיאבק בו אבל לא הזיז לו, צעקתי שיפסיק אבל הוא תפס בשתי ידי והצמיד אותן מעל ראשי. הוא חייך חיוך זדוני ואמר בקול רגוע לחלוטין: "פצפונת, את שלי עכשיו, אני אעשה בך מה שאני רוצה בין אם תרצי או לא תרצי..." הוא ליקק את בטני וקרע את תחתוני החוטיני השחורים שלי כאילו היו עשויים מצמר גפן. נגלתה לעיניו ערווה מגולחת, שובבה וסקסית וחשתי איך נשימותיו הופכות חזקות. הוא העביר את לשונו בין שתי שפתותיי הרותחות והרגיש כמה אני רטובה. שותקתי. לא יכולתי לזוז. הוא ניצל את הרגע ובשניות הוא הוריד מעליו את חולצתו ונגלו לעיניי שרירי חזה מפוארים ובטן שקוביותיה לא היו מביישות מחברת חשבון. הרגשתי איך מיציי גועשים בי. הוא פשט את מכנסיו וחשף בפני את איברו הזקור ואמר לי: "תגעי! תרגישי מה את עושה לי, תראי כמה אני חם!" איברו היה קשה כל כך שהמחשבה שהדבר הגדול הזה יכנס אליי העלתה לי דמעות לעיניים. "אויי אני מת לחדור אלייך כבר, להרגיש אותך מבפנים" אמר בקול נמוך תוך כדי שהוא אוחז שוב בחוזקה בשתיי ידיי ומשתק אותי כצעצוע מין פרטי. "בבקשהה...לאא... אני מתחננת" אמרתי בקול חנוק כשאני מנסה להתפתל ולהשתחרר מאחיזתו העוצמתית כשעיניי מביטות באיברו המאיים. הוא רק נדלק יותר, ונשף בכבדות, אוי כמה אני רוצה להרגיש אותו... תשוקה מלאה בפחד... (המשך יבוא...)

פנטזייה שלי - חלק ב'

הדמעות כבר התחילו ממש לזרום מעיניי והוא, בשלו. הוא קם לשים קונדום ואני ניצלתי את ההזדמנות לנוס על נפשי... כמעט הגעתי לדלת והוא קלט, הושטתי יד לידית וסיבבתי אותה... *************נעול*************** הסתובבתי לאט וראיתי אותו יושב על קצה המיטה מאחוריי, על פניו חיוך מאוזן לאוזן, בידו האחת עושה סידורים אחרונים עם הקונדום שממש חונק לו את האיבר ובידו השניה מנדנד מולי את המפתח. הוא קם אליי התקרב ולחש לי באוזן כאילו אכפת לו: "את לא באמת רוצה ללכת נכון?" תפס אותי וזרק אותי על המיטה. אחחח... אני כולי חמה מחכה להרגיש אותו בתוכי, הבנתי שאין ברירה, אשתף פעולה ואקווה לטוב. נשכבתי על הגב והוא נשכב מעליי, מנשק את גופי ויורד למטה. הוא החל ללקק את איבר מיני בתאוותנות ואני לא מצליחה לנשום, פולטת אנחה של עונג מסחרר, מלקק את הדגדגן מעלה מטה ומחדיר את לשונו בעוצמה לתוכי. אני נאחנחת בקול, והוא כבר לא יכול יותר. עולה למעלה, מפשק את רגלי עוד, מכניס ידיו תחתיי ואוחז בפלחי ישבני המוצק. לפתע אני מרגישה משהו בפתח הפות, משהו גדול וקשיח נלחץ לתוכי. אני משחררת צעקה והוא רק לוחש לי: "שששששש............" הוא מחדיר עוד ועוד ועוד, זה לא נגמר. אני צועקת ונאנחת והוא דוחף בעוצמה ונאנח. ציפורניי ננעצות בגבו והוא רק מתלהב יותר. פנימה החוצה, פנימה החוצה, "אחחח כן זה טוב" הוא ממלא אותי עד אפס מקום. אני לא רואה כלום אני לא חושבת על כלום רק מתמלאת בו, מרגישה את כל מסת גופו המוצק דוהר מעליי ונאנח כמו חיה מטורפת... "אההה כן תזיין אותי", פלטתי משום מקום, "אני שלך, כולי שלך!" הרגשתי זרמים בכל הגוף, והוא נאנח וגונח: "אההה כן איך אני אוהב לזיין אותך" אהההה כן ..." הוא מגביר את הקצב אני כבר לא עומדת בזה אני עומדת להתפוצץ!!! הוא ממשיך ואני מבינה שזה הרגע... רק מהקולות שלו אני מרגישה את ההתכווציות מגיעות, את הדגדוג הקל ואני צועקת :" אני גומרתתת!!" ושנינו כמו שני מטורפים גונחים הוא דוהר מעליי ופולט צעקה ומאט את הקצב עד שהוא מפסיק... הוא יוצא ממני באותה עדינות שבה ליטף את שערי בהתחלה... נשכב לידי, ושנינו מותשים ונרדמים. אחרי שעה התעוררתי ראיתי שהוא עדיין ישן, חיפשתי את מה שנשאר מבגדיי וחיברתי אותם עליי פחות או יותר. חיפשתי את המפתח ובשקט זחלתי החוצה... נכנסתי לרכב וטסתי הבייתה. התקלחתי כאילו מתוך שינה ונפלתי שדודה למיטתי. בוקר למחרת התעוררתי,יותר נכון ערב למחרת, וניסיתי לשחזר את מאורעות הלילה שלפני. פשוט מפחיד איך שדברים יכולים להתגלגל. שתיתי כוס קפה והרמתי את השפורפרת כדי לחייג לחברתי ולשאול אותה מה עושים היום. צליל חיוג.... אין תשובה. טוב מה אני אעשה.... לא נותר לי אלא, להיכנס לצ'אט..................

מצד אחד.......

יופי של פנטזיה, כתובה מצויין ואמינה. מצד שני, צריך להזהר בשכמותה, שכן גברים עדיין צריכים לקחת "לא" כפשוטו. כמו שנאמר:"לא זה לא" אז תהנו חברי פורום יקרים, רק אל תעבירו זאת לחיים האמיתיים.

למעלה