פנטזיה שכזו

Mylight

New member
פנטזיה שכזו

פנטזיה שכזו - היום יום הולדת לבעלול פנטזטי שאני עושה בדיקה ביתית וזה נותן 2 פסים ואני באה למיטה מעירה אותו ואומרת " תראה מי רוצה להגיד לך מזל טוב אבא" ... במציאות, הבדיקה נתנתה קו אחד ואני הלכתי שבוזה למיטה להתקרבל בתוכו ובו לשאוב עידוד של לא נורא עדין למעשה הבדיקה נעשתה 3 ימים לפני התאריך המחזור הצפוי (אמן ולא יגיע) יש עוד מקום לאופטימיות, נכון ?!

קודם כול, תמסרי מזל טוב לבעלול וחוץ

מזה תשמרי על אופטימיות, כי זה ממש מוקדם ומאוד יכול להיות שהמחזור לא יגיע ואולי תתנחמי בזה שככה תחגגו היום את יום ההולדת ועוד כמה ימים תהיה אולי סיבה לעוד מסיבה - מה רע? תני לו את הכבוד המגיע לו.

מזל טוב לבעלול ../images/Emo77.gif

לגבי הבדיקה - כל המרבה באיחור הרי זה משובח. תחכי לפחות לאיחור. רוב הבדיקות נותנות תוצאה מהימנה רק ביום ה-12-14 מהביוץ. אולי אצלך זה יקרה רק ביום ה-14 כדאי שתחכי כדי לוודא שההורמון מגדיל את כמותו בדם. תשמחו היום את החגיגה של היום ומקווה שעוד 3 ימים תהיה עוד סיבה למסיבה

מיילייט יקרה ! קודם כל המון מזל טוב

לבעלול ליום ההולדת.חוץ מזה,שלושה ימים לפני תאריך המחזור נראה לי מוקדם מדיי,תחכי ליום אחד של איחור ואז תעשי את הבדיקה וכמו שלולה אמרה ככל שממתינים לאיחור יותר גדול הרי זה משובח !!!
עוד קצת סבלנות.

הפנטזיה שהתגשמה לי

לפני שלוש שנים, ביום ההולדת של בעלי עשיתי בדיקה והיא יצאה חיובית (אחרי שנתיים וחצי של נסיונות), בדיוק כל החברי'ה הגיעו וחגגנו לו, אחרי שכולם הלכו אמרתי לו "יש לך מתנה אמיתית הפעם" וסיפרתי לו הוא אמר שזאת המתנה הכי טובה שנתנו לו. איזה כייף להזכר עכשיו אני מחכה שזה יקרה לנו ולכולם כאן שוב!!!!!!! בהצלחה!

למעלה