פנטזיה סוערת

פנטזיה סוערת

הפנטזיות שלי הן לרוב במקומות ממש מסוכניים , אין ספק שזה דיייייייי מגרה כמה שיותר מסוכן כך הסקס יותר מוצלח כך התשוקה יותר לוהטת. אוווווייייייייייייישששששש כמה שזה מגרה. לא חושבים?????

מפ33יצה

New member
אוי למשל:

סקס לוהט, עם צוללן מתחת למים בתוך החור הכחול פניו מוסתרים מאחורי מסיכה, הוא לבוש בחלק עליון ומכנס, הצמיד אותי לגופו, הכניס יד מבעד למכנס צלילה שלי, המים הקרים בשילוב היד החמה שלו גרמו לליבי לנסוק, הוא הפשיל את המכנס שלי, הפשיל את המכנס שלו - פיסק את השפתיים התחתונות שלי עם שתי אצבעותיו, כיוון את הזין לפיתחו של החור הכחול וחדר אלי במכה אחת חזקה, נישארנו צמודים מתחת למים, התחברנו - כשהדגים מסתכלים עלינו בהפתעה, הוא החזיק באגני והניע אותי ילד איתו בקצב של תנועת סנפירים...

remedios

New member
מסוכן?

מה שאת מפנטזת עליו זה פשוט מקומות ציבוריים לאו דוקא מסוכן מסוכן זה זיון פרוע על אופנוע במהירות 120 קמ"ש איך שירותי הנכים בקניון כפר סבא נשמעים? ובשיחים מחוץ למועדון לילה הומה? :)))) הכי כיף שבעולם כשיודעים שכל רגע אפשר להיתפס

keliy

New member
מסוכן??

זה נראה לי מאוד תלויי... לעשות דברים במקומות כמו חדר מדרגות או מעלית אלה מקומות שהם בגדר חוויה כי תסכימו איתי שלאורךכל הסקס ההנאה מלווה בדאגה ל.. "וואי אם מישהו יופיע"..... בהתחלה כשאמרת מקומות מסוכנים הייתי בטוחה שאת מתכוונת למקומות שהם מסוכנים בגדר.. סכנת חיים..... או סתם מאתגרים ברמה הפיסית שמזרימה את האנדרנלין...... אבל.... אם זה עושה לך את זה.....העיקר שתהני...

למעלה