פנטזיה מתוקה

horneyboy

New member
פנטזיה מתוקה

מוקדש ל"עוגה כושית"
שוב מגיע לעיר שלך, כמה עירך סואנת. כולם ממהרים לעיסוקיהם, אני ממהר אלייך. זבוב מתיישב עליי, אבל הדיגדוג שלו מזכיר את מגעך. קונה גלידה בדרך, והטעם מזכיר לי אותך. עולה אליך במדרגות, מתנשף ספק ממאמץ, ספק מהתרגשות. מבחין שדלת ביתך לא נעולה, נכנס. מתחבקים, את חמה, כל כך חמה. מתנשקים, השפתים שלך כה רכות. משרבבים לשונות, את אוהבת את טעם הגלידה שאכלתי. את מניחה ידים על ישבני, את לוחצת. מניח יד על הפלח הימני של ישבנך, חש שהמכנס שלך רטוב. מעביר את ידי עוד למטה, המכנס שלך ממש ספוג שם. חייבים להפסיק את הנשיקה, לוקחים אוויר. את תופסת את זקפתי מבעד לג'ינס, הזקפה מגיבה ברעד קל. מעיפים את הבגדים מעלינו, את מתוקה כשאת עירומה. את רטובה שם למטה, טיפות מבצבצות על פלומת השיער הדקה. מלקק טיפה ועוד טיפה, ואז מכניס את הלשון פנימה. מלקק משם עוד, ואת מרטיבה עוד. הולכים לחדר השינה, אבל בדרך את בורחת למטבח. את מביאה עוגה כושית עם קצפת שוקולד. את מורחת קצפת על זקפתי, ידייך מחליקות מהר על האיבר. מורח קצפת על ערוותך, משאיר הרבה באיזור הדגדגן. עוברים ל-69, את מתוקה ושוקולדית. את מלקקת לי עם לשונך, מגיעה לכל קימור של האיבר. את מגבירה קצב, ואני גומר. את אוכלת שוקולד חלב, ונוהמת בהנאה. אני מסתובב, וממשיך לאכול אותך. חש שהשוקולד נגמר, אבל המיצים מתרבים. הדגדגן שלך כמו מרמלדה, הנוזל שלך כמו צוף. את מכווצת את אגנך, נשימתך עוצמתית מתמיד. מלקלק את קצה דגדגנך, את כמעט נחנקת. את מתפרקת בפראות, ממיסה אותי בצופך. ממיס אותך בנשיקה, טעמי צופך והשוקולד שוב מתערבבים. אוכלים את החלק העיקרי של העוגה, רוצים עוד אנרגיה. לא מתאפקים, את מתיישבת על אברי, עם הפנים אלי. ממשיכים לאכול תוך התעלסות, עינייך נעוצות בעיני. עיניי בצבע שוקולד, עינייך בצבע מוקה. מתנשקים, אני את והעוגה. את עושה תנועות סיבוביות עליי, אני עושה תנועות סיבוביות על דגדגנך. אנחנו גומרים יחד, מנשק אותך ואת שדיך בהם לא הספקתי כמעט לגעת. שותים שוקו, מעדיפים אותו עם הרבה סוכר. "את מתוקה" אני אומר, "גם אתה מתוק" את אומרת. מתנשקים לפרידה, יותר מתוקים מאי-פעם. עיניי בצבע שוקולד, עינייך בצבע מוקה. אוהבים, או שזה סתם מתוק? לא יודעים את התשובה לשאלה, נפרדים שוב. אני יוצא אל עירך, כמה עירך מתוקה!

למעלה