פנטזיה מינית

arena1

New member
פנטזיה מינית

פגשנו אתמול את שירה ויזהר, זוג חברים שלנו. שניהם קצת יותר צעירים מאיתנו. יזהר עובד יחד עם בעלי. שירה אישתו קיבלה את פנינו בשמלה שחורה הדוקה שהדגישה את שדיה השופעים וגופה החטוב. בכל פעם שהיא קמה ממקומה להגיש, להוריד כלים, להציע שתיה וכיבוד, הגנבתי מבטים ברגליה שהציצו דרך שסע שמלתה. הרגשתי שאני מתחרמנת במיוחד וכשחזרנו הביתה, התחלתי לפנטז מה היה אם.. שירה חזרה מהמטבח עם מגש עליו מונחות כוסיות יין ושלושתינו נדהמנו ועצרנו את נשימתינו. היא הייתה ערומה למעט נעלי העקב השחורות שלה. נעצתי בה מבט, בשדיה הגדולים שנעו באיטיות עם כל תנועה שלה. ברגליים החלקות והחטובות שלה בכוס המגולח, בבטן החלקה. היה לה גוף מושלם. היא התכופפה קדימה והניחה את המגש על השולחן ואז הושיטה לכל אחד מאיתנו כוסית שתיה. היא התנהגה כרגיל, כאילו לא קרה דבר, התיישבה והרימה אלינו את הכוסית ואמרה - לחייים. העריתי לגרוני את כל תכולת הכוס בלגימה אחת, נהנית מהטעם, ספרתי עד שלוש וקמתי אליה. היא פישקה את רגליה כמזמינה, וחשפה לפני את כוס רטוב ויפה. לא יכולתי לעצור בעצמי. נמשכתי אל בין רגליה כמו דבורה לצוף, הנחתי ידי על ירכיה הסקסיות ושאפתי את הריח המשכר מבין רגליה ואחרי שניה, לא עמדתי התאפקתי וטעמתי בקצה לשוני את העסיס שנטף ממנה. בתנועה סקסית במיוחד פיסקה את רגליה לרווחה, הניחה רגל אחת על משענת הכיסא נותנת לי גישה נוחה יותר אל הפתח המפתה שלה. שני הגברים ישבו המומים ללא תנועה וצפו בי ובשירה אשר לגמה מכוס היין שבידה וליטפה באיטיות את שערותי. המשכתי לטעום ממנה עוד ועוד, ללקק את את הדגדגן הבולט והתפוח שלה ולבלוע בתאוותנות את הטיפות הנוטפות מפיתחה. ידיים וחזקות וחסונות אחזו בי. היה זה יזהר בעלה של שירה אשר תפס יוזמה והחל למשש את מותני, לחדור מתחת לחולצה, ללטף בתנועות קלות את גבי. התנתקתי משירה ומיהרתי לפשוט מעצמי ולזרוק לצדדים את הבגדים, את החולצה, והחזיה, המכנסיים.. נשארתי בחוטיני השחור בלבד ומיהרתי לחזור אל בין רגליה של שירה. יזהר רכן מעלי, חפן בשתי ידיו את שדי, שחק בהם, צבט קלות את הפטמות שהתקשו והזדקרו מיד למגעו כשהרמתי לרגע את עיני כלפי מעלה, הבחנתי בבעלי שעומד לצדה של שירה, יזהרין לבוש, אולם עם הזין שלוף החוצה אוחז בצווארה של שירה ומקרב אותה אליו. הרגשתי את הרטיבות שהולכת וגואה בתוך גופי. פישקתי את הרגליים, והמשכתי להנות משירה. יזהר כרע ונשכב מתחתי, ואז הרגשתי את לשונו מפשקת את שפתי הכוס שלי ומעבירה לשון וחמה בתוכה טועמת ממני את המיצים הניגרים. אחחחחחחחחח, נאנחתי, זה כל כך טוב.. ואז פתאום היא קמה ממקומה ונשכבה על הספה ברגליים פשוקות. בעלי נשכב מעליה והחל לחדור לתוכה. אני לא זזתי ממקומי, והמשכתי להנות מלשונו של יזהר המלקקת את הדגדגן שלי, נעזר באצבעותיו, מכניס אצבע ועוד אחת. ואז הוא עזב אותי ואחרי שניה הרגשתי משהו אחר קשיח שהלך ונצמד מאחורי הוא החל לחדור לתוכי. גלי הנאה הציפו אותי התחלתי להניע את האגן לנסות להרגיש אותו עוד ועוד בתוכי. שירה בגניחות חזקות בישרה לנו כי היא גומרת וגם אני, כשחשתי את יזהר מתפרק בתוכי התחלתי גם אני לגמור עוד ועוד. זה לא קרה ביום שישי ולא קרה בכלל... אבל תמיד נעים לפנטז דברים כאלו לפני השינה יחד עם החבר הקטן והרוטט...

ccdani

New member
לפתוח את הבוקר כך..

אוי מה שגרמת לי הבוקר....... ממש כיף לקרוא את זה , אני יושב במשרד בעבודה.. ויושבת בחורה סקסית בטרוף מולי ואנ מת..ללקק לה.. ... אשמח להיות חלק בפנטזיה שלך...ומבטיח לך שעם קצת אומץ..לא תזדקקי לחבר הרוטט שלך.....

ID94

New member
זה טוב

גרמת לי עונג רב עד כדי שימוש בידי (אישתי ישנה) דמינתי את עצמי כאחד הגברים הנוכחים בחגיגה ואבר מיני הזדקר למעלה עד שלא יכולתי ושיחקתי בו.....

למעלה