פנטזיה לשלושה

nazmps

New member
פנטזיה לשלושה

בוקר בהיר, הטלפון מצלצל מהעבר השני קולו הענוג של בן זוגי הנאמן שאומר שהוא מתעכב, הוא צריך להקפיץ מישהי לדירה והוא יבוא במהירה... אמרתי לו שיזדרז כולי רוצה להיות שלו ומוכן לתת לו לבצע את זממו ! בינתיים עד שמגיע החלטתי להפתיע אותו...נרות בכל עבר...ומוסיקה שמימית ברקע...ג´קוזי עם בועות שמן ובקבוק יין לסוף היום ! לפתע, דפיקה נשמעת בדלת, מביט מהחריץ ורואה אותה אדומת שיער, עיני דבש, לבושה במכנס עור שחור וחולצה אדומה שמבליטה את שדיה, אני בתחתונים - פותח את הדלת ורואה אותו מאחוריה...הכנתי לך הפתעה הוא אומר ! וואו מחשבות רצות במוחי כיצד מקבל אני פינוקים משני המתרסים ... אדומת השיער פונה אליי בחיך ואומרת שחם לה ואם אכפת לי שתוריד את חולצתה...כמובן שהסכמתי...בינתיים בן זוגי פשט את בגדיו ונשאר גם הוא בתחתוני הבוקסר הסקסיים שהבאתי לו ליום ההולדת ! פונים למטבח ומורחים אחד את השני בשוקולד חם שהכנתי לעוגה של אחי... מענגים אחד את השני בחיבוקים, ליטופים, נשיקות וליקוקים... פונים לעבר הסלון ומתיישבים על הספה,,,,אדומת השיער יורדת לי בתשוקה ואני כבר מרגיש בעננים מענג את בן זוגי, מלטף את איבר מינו ומנשק את ערלתו... ועכשיו מתחלפים... היא יורדת לו והוא מענג ומלטף את גופי...גמרנו ועכשיו תורנו לדחוף את איברנו... משכיבים אותה על הספה ודוחפים לה כל אחד בתורו...צווחות וצרחות מכל עבר...היא גמרה כאילו מעולם לא קיבלה איבר... לאחר שכולנו כבר גמרנו פנינו לעבר הג´קוזי...אני נכנסתי ראשון ואחרי והיא אחריי,,,בן זוגי מדדה גם הוא מאחור לעברנו... פתאום אני מרגיש משהו חזק בתוך גופי...שואל לפשר העניין והוא אומר שעכשיו תורו לענג אותי...דוחף לי אותו חזק ועמוק ואדומת השיער יורדת באמוק... זהו אני גומר ועכשיו כבר לא נשאר מה לספר... שלכם ,the fantasy b_boy

למעלה