פנטזיה כושונית

שחומי

New member
פנטזיה כושונית

אני עבד של גבירה לבנה, כמו הרבה כושונים בעיירה שלי, ובמשך היום הגבירות הלבנות מביאות את העבדים שלהם להתחלק עם שאר הגבירות ולענג את הנשים הלבנות בעיר שרוצות פינוק בכל זמן ביום. הגבירה נותנת אותי ואני מובל יחד עם כל הכושונים לתאים. כל כושון בתא ניפרד. קיר אחד הוא חד כיווני, כלומר, הגבירה יכולה להסתכל על העבד והוא לא רואה אותה. בתחתית הקיר יש פתח בו הגבירות יכולות להניח את כפות רגליהן לכושון שילקק ויענג. בסיום גבירה שנהנת ובא לה על אותו עבד לוקחת אותו לתא פרטי שם הוא ילקק את התחת שלה ויענג אותה איך שתירצה. או אם הגבירה לא נהנתה היא לוקחת את העבד לתא פרטי ומצליפה בו בכעס עד שילמד ללקק את כפות רגליה כפי שהיא רוצה. אפשר לפתח את הפנטזיה לכיוונים שונים ואחרים. מישהי רוצה להגשים?

Z o d i a c

New member
רק מישהי?? מה עם מישהו??

לא שאני חלילה רוצה להתלונן אבל לדעתי יש בדבריך מן האפליה! הלא כך חברים??

מפ33יצה

New member
צודק, ישנה משום אפלייה

ואדונים לא אוהבים אפליות.. תגיד לעבד הזה וחנך אותו סלאשששששששששששששששששששש
~~~~(_;_)

שחומי

New member
ממש לא כך חבר

יש מרחק עצום בין לרצות להיות עבד לבחורה מאשר להיות עם נטיות הומוסקסואליות או דו מיניות. איכס איכס איכס..לא יכול לחשוב אפילו על גבר שישרת אותי..גברים מבחינתי הם חברים ומתחרים וזהו. נשים נשים ורק נשים...כל כך יפות, עגולות, שופעות סקסיות, עדינות ומטריפות את הדעת. מי צריך להתעסק עם גוש בשר שעיר ואגו מנופח ומטריד כמו שלנו, כשיש נשים בעולם?

למעלה