פנטזיה יפה

פנטזיה יפה

הכל התחיל בכביש החוף. אני עם הסובארו העתיקה שלי משייט דרומה. אוגוסט וחם, המזגן בקושי עובד. ואז היא עקפה אותי בפעם הראשונה. משהו במבט שלה, ירוק חד וחודר תפס אותי מיד. הייתי חייב לראות אותה שוב. האצתי ועקפתי אותה. הפעם היא לא הסתכלה עלי, מבטה היה תקוע בכביש שלפניה. השתלבתי לפני מכוניתה וחיכיתי שתעקוף אותי שוב. בפעם השנייה היא שוב הסתכלה עלי והרגשתי צמרמורת בגבי. האצתי לעקוף אותה, והפעם תכננתי לצפצף כדי לזכות בתשומת ליבה. לא היה צורך, היא כבר הסתכלה מי הנהג שעוקף אותה בשנית. בפעם השלישית היא כבר חייכה אלי וכך המשכנו עד שפיים עוקפים ונעקפים, מחייכים ועושים עיניים. העומס לכיוון כפר שמריהו האט אותנו קצת. מכוניות אחרות הרחיקו אותנו זה מזו. לקראת מחלף הסירה היא סימנה לי באצבע שהיא יורדת מהכביש המהיר. נסעתי אחריה. כבישים, רחובות ופניות שאני לא מכיר. באחד הרחובות הקטנים היא עצרה לידי ואמרה לי להחנות ונכנסה לחניון של בנין ליד. חיכיתי על המדרכה. צהריים, יום שישי, צהריים – שקט ושלו מסביב אבל אצלי בפנים התשוקה בוערת. כשיצאה לקרוא לי ראיתי את לבושה האלגנטי. תיק מסמכים מעור תלוי על הכתף. כתפיים זקופות, ישבן עגול ומדהים. הלכתי מהופנט אחריה ובמכנסי החלה התעוררות. כשדלת המעלית נסגרה אחרינו הצטלבו מבטנו לרגע אחד ארוך. בלי לחשוב הרבה תפסתי בכתפיה והצמדתי אותה לקיר המעלית. שפתינו נפגשו בנשיקה רטובה, סוערת וארוכה. היא אכלה אותי בשפתיה הרטובות. לשונה הגיעה עמוק לתוך פי. אחזתי בראשה והעמקתי את נשיקותיי. לא שמנו לב שהמעלית עצרה. רק אחרי שנסגרה הדלת וכבה האור התנתקנו זה מזו ויצאנו מהמעלית. בחדר המדרגות היא לא הדליקה את האור, שלחה יד מכוונת היטב לאחור ואחזה בזין המתפקע שלי. במקום לפנות לדירתה, פתחה את הדלת המובילה אל המדרגות, משכה אותי אחריה והשכיבה אותי על המדרגות שעולות לקומה מעל. התנשקנו בלי סוף, ידיה חדרו מתחת חולצתי, וציפורניה הטריפו את גבי. שלחתי יד ימין ופתחתי לה את החזייה, היא נצמדה אלי בנהמות עונג חרישיות. הרחקתי אותה ממני, משכתי את חולצתה כלפי מעלה והעברתי לשון רחבה, רטובה ואיטית על הפטמה הימנית שלה. הרגשתי את הרעד שעבר בגופה. היא הפשילה את מכנסי ושלחה יד אל הזין שלי. בידה השנייה הפשילה את מכנסיה ותחתוניה. לחשה לי – "אל תפסיק" ושלחה יד אל בין רגליה. המשכתי ללקק ולאכול את שדיה. מצצתי את הפטמה הזקורה וליקקתי אותה בתוך פי. שלחתי את ידי מאחוריה אל בין רגליה. ונמסתי מעונג כשהרגשתי את החום והרטיבות של הכוס שלה. הרגשתי את אצבעותיה עובדות במרץ, והכנסתי לתוכה אצבע באיטיות. כל הגוף שלה הזדעזע ורעד, ואנחות העונג שלה כבר לא היו כבושות. לפתע הרחיקה את ידי ממנה, משכה אותי לעמידה, ונשכבה על ארבע על המדרגות העולות. כרעתי על ברכי וחדרתי אליה. מממממממממממ הרגשתי את החום והרטיבות עוטפים ומתהדקים סביב הזין שלי. חדרתי באיטיות, מתענג על כל חלקיק תנועה קדימה. התכופפתי קדימה והתחלתי לאונן לה. רטיבות בכל מקום. זיעה נוטפת ממני, כל הגוף שלי לוהט ומזיע. היא הזיזה את היד שלי והחלה לאונן לעצמה. הגברנו את הקצב וזזנו בתיאום מושלם, מרגיש את ההנאה מצטברת לאורך הזין שלי. התפוצצתי לתוכה, ממשיך לזוז קדימה ואחורה עד שהרגשתי את הגוף שלה רועד ונרפה אח"כ. היא המשיכה ללטף את הדגדגן שלה כשירדתי לצידה ונישקתי אותה. "שנכנס אלי?" לחשה לי. הלכתי אחריה למטבח, וכשהתכופפה להוציא את שתייה מהמקרר, התחת שלה הדליק אותי שנית. הרמתי אותה, והושבתי אותה על השולחן. פישקתי את רגליה ואכלתי את הכוס שלה מכל הכיוונים. מחדיר לשון ארוכה פנימה. מרעיד את הדגדגן שלה מצד לצד. אוכל את הכוס שלה ומוצץ את הדגדגן חזק פנימה. ככל שאנחותיה גברו, כך התחזקה האחיזה שלה בראשי. החדרתי שתי אצבעות לתוך הכוס שלה, והמשכתי למצוץ לה. הרטיבות סביב פני גברה לפני שהיא גמרה בתוך הפה שלי. נשכבנו מעולפים על השטיח. במשך שאר היום, הזמן עבר בטירוף. נרדמנו וקמנו, הזדיינו והזענו. כשהחשיך אמרה לי "כדאי שתלך". יצאתי מביתה, חושך בחוץ, זרקתי את עצמי למושב הנהג וחייכתי מאושר. הריח שלה נשאר עלי.

אני מעריך מאד את מחמאותיך.

את הריכותבמת ספרים יעני סופרת וגם כותבת פנטזיות מרתקות ולכן אני כולי אושר לקבל ממך ציון טוב.

../images/Emo98.gif תכף תשיר לי- לו רק היית קצת

פחות המורה שלי. אין קשר לכתיבה שלי. אני גם לא יודעת ללמד את זה. הכתיבה שלך משתפרת כולם בטוח שמים לב. תראה כמה תגובות אתה מקבל עכשיו לעומת התחלת כתיבתך...

אינטרנל

New member
חם פה ... !

אחלה ספור ג´קי... מחרמן

למעלה