פנטזיה\הזייה

Funky Giraffe

New member
פנטזיה\הזייה

זמנה של להקה טובה ורבת שנים מגיע בין 25 ל30 שנה. נראה לי שהדג ישארו פה עוד כמה שנים לפחות, ומפיק מוסיקלי אחד זה משעמם אף על פי שאת העבודה עם יוסי פיין הם אף פעם לא ימצו, למעשה... אבל כמו שיש שנות כלב ושנות אדם, מבחינתי יש גם שנות להקה... נראה לי שבשלב מסויים, אחרי האלבום החמישי - מבחינתי, הם יחליטו למצוא מפיק מוסיקלי חדש שישיט את הספינה של "הדג נחש" כדי שהדג לא יטבע וימות...
הנקודה היא, בכל אופן, תארו לעצמכם שהדג היו מתחילים לעבוד עם מפיק מוסיקלי שנגע במוסיקה ישראלית ישנה: שם טוב לוי, מתי כספי (שכבר נגע בהיפ הופ ישירות), יוני רכטר (!), אחד מפליטי כוורת, שלמה יידוב (ההוא שחולם בספרדית ב'לא מוותר') לא נשמע סוף העולם? מבחינתי אם הם מתחברים למפיק מהז'אנר של ה"ישראלי-ישן" יוצא להם אלבום מליון דולר שיכנס להיסטוריה של המוסיקה הישראלית וייחקק שם לעד... ותחשבו על זה, מיאואואואו

חחחח על סמך מה אתה קובע את זה?

וואי זה יכול להישמע ממש מעניין. וזה מזכיר לי שאני באקסטזת להקות חדשות! תביאו לי כמה שיותר כאלה אנונימיות מהארץ.

Funky Giraffe

New member
מעניין?

בעזרת הג'אם וחומר מקומי היו מעניינים. אלבום כזה יהיה טוב, ולא מעניין... כשאלבום מעניין הוא לא תמיד טוב. דבר כזה חייב לצאת פצצה.

מעניין.

ואם אני אגיד שהוא יהיה גם מעניין וגם מצויין? איך זה נשמע? וחבל לי שוב לדבר איתך על חומר מקומי ובעזרת הג'אם, כי כל אחד כבר ישאר עם הרושם שלו על האלבומים האלה.

chen2408

New member
אני בעד!

נראה לי שאלבום כזה באמת יכול להיות משהו מיוחד וסוחף. הליריקס של שאנן לדעתי יכולים להתאים כמעט לכל סגנון מוזיקלי. משהו מיוחד.

למעלה