Funky Giraffe
New member
פנטזיה\הזייה
זמנה של להקה טובה ורבת שנים מגיע בין 25 ל30 שנה. נראה לי שהדג ישארו פה עוד כמה שנים לפחות, ומפיק מוסיקלי אחד זה משעמם אף על פי שאת העבודה עם יוסי פיין הם אף פעם לא ימצו, למעשה... אבל כמו שיש שנות כלב ושנות אדם, מבחינתי יש גם שנות להקה... נראה לי שבשלב מסויים, אחרי האלבום החמישי - מבחינתי, הם יחליטו למצוא מפיק מוסיקלי חדש שישיט את הספינה של "הדג נחש" כדי שהדג לא יטבע וימות...
הנקודה היא, בכל אופן, תארו לעצמכם שהדג היו מתחילים לעבוד עם מפיק מוסיקלי שנגע במוסיקה ישראלית ישנה: שם טוב לוי, מתי כספי (שכבר נגע בהיפ הופ ישירות), יוני רכטר (!), אחד מפליטי כוורת, שלמה יידוב (ההוא שחולם בספרדית ב'לא מוותר') לא נשמע סוף העולם? מבחינתי אם הם מתחברים למפיק מהז'אנר של ה"ישראלי-ישן" יוצא להם אלבום מליון דולר שיכנס להיסטוריה של המוסיקה הישראלית וייחקק שם לעד... ותחשבו על זה, מיאואואואו
זמנה של להקה טובה ורבת שנים מגיע בין 25 ל30 שנה. נראה לי שהדג ישארו פה עוד כמה שנים לפחות, ומפיק מוסיקלי אחד זה משעמם אף על פי שאת העבודה עם יוסי פיין הם אף פעם לא ימצו, למעשה... אבל כמו שיש שנות כלב ושנות אדם, מבחינתי יש גם שנות להקה... נראה לי שבשלב מסויים, אחרי האלבום החמישי - מבחינתי, הם יחליטו למצוא מפיק מוסיקלי חדש שישיט את הספינה של "הדג נחש" כדי שהדג לא יטבע וימות...