פנטזיה הזויה

pasivi1

New member
פנטזיה הזויה

היי,
אני הומו ויש לי פנטזיה שאני תמיד חלמתי עליה וממש בא לי להגשים אותה, אבל זה נראה כמו סטייה וגם ככה אני לא יודע איך. אני פסיבי ואוהב להתמסר בסקס ולפנק וכו'. אני גר בירושלים בקטמון ליד מלחה (מי שמכיר), יש פה בשכונה שלי מלא ערסים חתיכים, אני רואה אותם כל יום ורוצה להיות שרמוטה של כל הערסים בשכונה. לא של כולם כמובן, אבל לאלה שהם בקטע ושרוצים לזיין מישהו מדיי פעם.

בא לי להיות שרמוטה של חבורת ערסים צעירים חתיכים מהשכונה שיבואו אליי לאנוס אותי קבוע שאני אמצוץ להם והם ידפקו אותי חזק. יאנסו וילכו... עד הפעם הבאה.

aשרון

New member
היי, ברוך הבא לפורום

קודם כל, לפני שאני או כל אחד אחר כאן מייעץ לך איך או מה לעשות, זה חשוב שתהייה כנה איתנו ותגיד לנו בן כמה אתה? בכרטיס שלך כתוב גיל 15.

זו לא סטיה, לכל אחד מאיתנו יש פנטזיה שונה שהוא מעוניין להגשים, ולא משנה מהי הפנטזיה, זה טבעי לגמרי. ובכלל פנטזיה זה משהו אישי, ורק אתה כיחיד יכול להרגיש אותה בעוצמה שאתה מרגיש ושמרגשת אותך. אין לך מה לחשוב שהפנטזיה הזו היא סטיה, זה מה שמושך אותך ועושה לך את זה. אולם, אם היית מפנטז על ילדים אז כבר היתה פה בעיה. אבל אתה לא מפנטז על משהו שהוא עבירה על החוק או פגיעה בבנאדם, אין לך מה להרגיש אשמה או מבוכה בעניין.

אין כל רע בפנטזיות מיניות, זה טבעי ומשחרר. אולם כשבנאדם מעוניין להגשים את הפנטזיה האישית שלו זה לא תלוי רק בו, אלא גם בצד השני, וזה חשוב לדעת לבחור את הפרטנר הנכון להגשמת הפנטזיה.

תגיד לי מה הגיל שלך ואמשיך משם...מקווה שגם חבר'ה אחרים כאן יאותו להשתתף ולייעץ לך.

שרון.

Uri04

New member
אם אתה אמיתי, אתה זקוק לטיפול דחוף

אתה רוצה שיאנסו אותך? יש לך מושג בכלל מה המשמעות של אונס? טיפש קטן.

aשרון

New member
אורי.......

אונס זה דבר נוראי, אני לא מאחל את זה לעצמי או לאף אחד אחר.

אבל אנחנו חיים במציאות, ויש אנשים שיש להם פנטזיה על אונס, וכפנטזיה זה בסדר גמור.
הם לא באמת רוצים להיאנס, אלא לממש את הפנטזיה הזו תוך כדי משחק תפקידים שנותן להם לממש את הפנטזיה.
אולי התיאור של הבחור היה בוטה מדי וישיר מדי, ולכן אולי זה נראה כאילו הוא באמת רוצה לעבור אונס.

אם רוצים לממש את הפנטזיה הזו (או כל פנטזיה אחרת), צריך למצא את הפרטנר הנכון.
כשהפנטזיה נעשית בהסכמה ובהבנה של שני הצדדים, תוך כדי משחק תפקידים, אין בה שום דבר רע.

Uri04

New member
שרון...

בהנחה שלא מדובר בטרול שמחפש תשומת לב, אלא באמת בנער בן 15 - חייבים להיות מאוד זהירים עם הנושא הזה. ככל שידוע לנו מדובר בילד של ממש (15 זה כמעט עולל) שמביע רצון להיאנס על ידי נערים מהשכונה שלו. זוהי לא פנטזיה הזויה וילדותית בנוסח "אני מפנטז על זאק אפרון מוצץ לי כשאני נוהג במכונית עם גג נפתח בסמטאות פריז", אלא הבעת משאלת לב למשהו בר הישג שיכול להיות הרסני. אתה מדבר על מין בהסכמה ועל משחקי תפקידים. אבל האם דבר כזה הוא נהיר וברור בגילאים כאלה? האם היית מקבל בשלוות נפש אם הבן שלך היה הולך ומזנה עצמו מול נערים בשכונה? (אני מקווה שזה לא יגיע לידי מימוש פיזי במקרה הנ"ל). אני לא יודע, אבל נראה לי שאולי כדאי להפנות את ההודעה הזאת לגורמים מוסמכים ולא להתעלם ממנה או לקחת אותה כאיזה קוריוז.

hatzilonit

Member
מנהל
למעשה בפרופיל שלו רשום במפורש "אני לא בן 15"

אבל גם אם זה לא היה ככה, האדם אומר בעצמו "פנטזיה הזויה" והמרחק בין פנטזיה לבין ביצוע בחיים האמיתיים הוא בד"כ עצום...

וחוץ מזה, למה ככה בפוריטניות? יש לך מדרג גילאים מתי מותר לפנטז על מה?

Uri04

New member
כן, ראיתי עכשיו שהוא טוען שהוא לא בן 15

אבל אני עדיין חושב שצריכה להיות כאן הגבלה על חלק מהתכנים. לא מתוך פוריטניות, אלא כי אני אכן מאמין שיש פה נערים שכן נכנסים וקוראים בפורום הזה, וקריאה על פנטזיות אונס הן ממש לא משהו שהיינו רוצים שקטינים ייחשפו אליהם. זה לא מצחיק, אונס זה דבר חמור, לא קשור לפוריטניות (אני ממש לא פיוריטני), אבל אני עדיין לא חושב שהפורום הציבורי הזה הוא המקום המתאים לכך.

aשרון

New member
אז איפה המקום המתאים לדעתך לדון בנושא?

ככל שנדבר בפתיחות על כל מיני נושאים ככה גם נוכל להבין אותם.

אני לא בעד לטאטא מתחת לשטיח, יש נושא בעייתי, אז צריך לדבר עליו.

Uri04

New member
אבל לא דנים פה בנושא הזה תחת השרשור הזה

אם לא הייתי מעלה את זה, זה היה נשאר תחת: "וואו, אחלה פנטזיה" וכאלה

ItsikH

Member
אלון סיכם מצוין ואחדד, שחובה על המשתתפים במימוש פנטזיה כזאת
לשמור על גבולות מוסכמים היטב, ולשם כך נדרש אמון ובטחון רב - מאוד לא מומלץ לשחק משחקים כאלו עם זרים או אפילו בהיכרות שטחית.

A לוןA

New member
על פנטזיות אונס והגשמתן

(מאחר והפורום אינו מוגבל לגילאי 18, אהיה מרומז, והמבין יבין)
אז קודם כל נעים מאוד- A לון, מנהל פורום יחסי שליטה בדסמ.
פנטזיית אונס היא פנטזיה נפוצה מאוד. היא לא אומרת חס וחלילה שהמפנטז באמת רוצה לחוות אונס, אלא הוא מפנטז על איבוד שליטה, על חיפצון (שימוש בגופו כאילו הוא חפץ), אולי אפילו על סוגים שונים של "השפלות" מילוליות ופיזיות.
אין בין זה ובין אונס אמיתי דבר וחצי דבר, מכיוון שהפנטזיה הינה פנטזיה מינית, ואונס אינו פעולה מינית- היא פעולה אלימה שמתבטאת בכלים מיניים, וזה ממש לא אותו הדבר. התחושות לאחר הגשמת פנטזיה מינית הן תחושות של עונג וסיפוק (בהנחה וההגשמה היתה מוצלחת...
) בעוד התחושות אחרי אונס אמיתי הן תחושות שונות וקשות.
לכן-
א. הגשמת פנטזיית אונס חייבת להיעשות בין פרטנרים שסומכים זה על זה.
ב. יש לבצע את הגשמת הפנטזיה בצורה מודעת ככל האפשר (מודעת=מודעת לשינויים ולאיתותים שחלים אצל בן הזוג- האם הוא כל הזמן בעניין ולא נכנס למצב של freeze בדומה לאונס אמיתי, מה שיכול להעביר את החוויה- בהרגשתו- ממצב של הגשמת פנטזיה למצב של אונס אמיתי)
ג. יש להקפיד על הגדרה של מילת ביטחון שאמירה שלה תפסיק את הסשן באופן מיידי. מאחר ובפנטזיות אונס ישנו לעיתים גם את אפקט ההתנגדות של ה"קורבן", הרי שה"התנגדות" היא חלק מהמשחק, ויכול להיות שיהיה ל"אנס" קשה להבדיל בין "לא" משוחק ל"לא" אמיתי. לכן- מילת ביטחון. אני נוטה להשתמש במילה "אדום" להפסקת הסשן- קל ואינטואיטיבי. (אני גם משתמש ב"צהוב" כדי לאותת שהגבול קרוב או שמכאן צריך להמשיך בזהירות- אבל זה למתקדמים
)
ד. וודאו שלאף אחד מהמשתתפים אין עבר של טראומות מיניות שיכולות להתעורר בעקבות הסשן. במידה וכן- יש לברר מהם הטריגרים הידועים לו, מהן התגובות שהוא חווה בעקבות טריגרים אלו ולהיות רגישים ביותר בעניין (שימו לב- יתכנו מצבים שהגשמת פנטזיות אונס תעלה טראומות שהודחקו- זה שמישהו לא אמר שהוא חווה טראומה כזו לא אומר שהיא לא יכולה לצוף פתאום- יש להיות רגישים לעניין בכל מקרה)
ה. לאחר הסשן יש לוודא שכל המשתתפים בו בסדר וחוו אותו כפי שהיה אמור להיות- מענג ומספק, ולא בשום צורה אחרת (אפטר-קייר זו לא מילה גסה)

בעיקרון, הגשמה של פנטזיות אונס היא תחום שיכול מאוד בקלות להפוך להיות מאוד בעייתי- לכן וודאו שאתם שומרים על עצמכם גם מבחינה פיזית/רגשית וגם מבחינה חוקית.

aשרון

New member
אלון, תודה רבה על התגובה...

תודה על התשובה הרצינית והאינפורמטיבית.
אני חושב את אותם הדברים בדיוק, צריך לגשת לנושא ברגישות המתאימה ולתאם הכל עם הפרטנר כדי להעביר סשן מוצלח.

אני רוצה לשאול אותך, איך אפשר למצא את הפרטנר המתאים? ואיך בכלל ניגשים לנושא ופותחים אותו לדיון?

A לוןA

New member
הכי טוב-

זה כמובן לעשות את זה עם מישהו שאתה מכיר ושיש בינכם היסטוריה משותפת ואמון.
אם מדובר על מציאת מישהו מזדמן- זה הופך להיות קצת יותר מסובך, אבל לדעתי- פגישת הכרות מוקדמת, לוודא שהפרטנר מבין את החוקים והכללים, ולנסות "לחוש" אותו לפני ההגשמה עצמה.

פנטזיות אונס יכולות מאוד בקלות להפוך לחוויה של אונס אמיתי, ואף אחד לא רוצה, בשם הפנטזיה, להפוך להיות קורבן אונס, נכון?

(אפשר לנסות גם באתרים שמארחים את חברי קהילת הבדסמ, שם כללי ה-SSC הם משהו הרבה יותר מובהק וברור שכולם מכירים- אבל גם שם, יש להפעיל את כל אמצעי הזהירות לעיל מכיוון שגם שם יש כאלו שהכללים האלו הם בגדר "המלצה בלבד" בעינהם...)

A לוןA

New member
בוודאי

כל פנטזיה שכוללת משחקי תפקידים היא "משחק בנדמה לי".
אתה חושב שמי שיש לו פנטזיה על מורה-תלמיד מעוניין גם לקבל חצ'קונים ולעבור בגרויות? :)
&nbsp

ItsikH

Member
תגובה מעולה, מפורטת ובמקום, ואוסיף
מנסיוני, האדם איתו הכי כיף לממש פנטזיות הוא בן זוג או לפחות חבר קרוב דומה. כשמנסים לממש פנטזיות עם זרים, לא רק האפשרות [החמורה] שציינת עלולה להתרחש, יתכן גם שלא ישתף פעולה והפנטזיה דווקא תוריד לו את החשק והענין. הקרבה האישית מאפשרת לשתף בפנטזיה וגם להנות ממנה באופן הדדי.

למעלה