פנטזיה אפלה

Charnibog

New member
פנטזיה אפלה

התעוררתי עם כאב ראש מפצח ,אור מלאכותי מסנוור ,מעוור את ראייתי . לפתע נהייתי מודע חדות לסביבה ,הייתי במקום זר ,אשר נראה כמחסן גדול נטוש ,הייתי ערום ,אין סימן לבגדיי והכי גרוע הייתי קשור לכסא עץ מסיבי מאלו שאתה רואה בסרטים בתור כסא חשמלי ,רק בלי החשמל. ואז היא נכנסה ,מייד זיהיתי אותה ,הבליינד דייט מאתמול ,מגיע לי על שהסכמתי לזה ידעתי שהיא נשמעה טוב מדי ברשת. היא חייכה אלי באופן הכי מתוק שיכלה כאילו מתנצלת ,לבושה מכנסי עור שחור צמודים ביותר ,וחולצת כותונת לבנה ,האודם האדום כהה שלה הבליט את פניה הלבנות ואת שערה השחור כעורב. "מה ,מה קרה ,אני לא זוכר כלום מאתמול, מה קרה?" שאלתי ,"ברור שאתה לא זוכר ,הרי איך תוכל לאחר שהמשקה עם הסם שהשקתי אותך אתמול" היא ענתה. פלטתי צרור קללות ,מנסה להלחם בכבלי אך ללא תועלת ,הבחורה ידעה איך לקשור ,משהו אמר לי שזאת לא הפעם הראשונה שהיא עשתה את זה. אין טעם יקירי הטעמת והתיישבת עלי בפיסוק ,פניך פונות אל פניי . הרחת כל כך טוב ,ניחוחות יערה ומושק מילאו את עולמי מסחררים אותי קלות (או שזה עדין הסם) ,נישקת אותי עמוקות נושכת את שפתיי חזק ,מקיזה דם, קמת ליקקת את שפתייך ופלטת צליל שנשמע כמו"יאמי!". עמד לי כמו מטורף ,אני יודע שלא אמור היה להיות אבל לא יכולתי לשלוט בזה. את הבחנת בזה וגיחכת ,מעבירה את ידיך על גופי ,שורטת ,מלטפת ,מנשקת את צווארי. משחקת בי כמו צעצוע למבוגרים בלבד ,גבר באריזה אינסטנט. קמת והלכת לצד השני של החדר כשחזרת עטית כפפות שחורות מעור דק על ידיך והחזקת שוט הדומה לזנב סוס. את לא תעזי!!! צעקתי ,אני אקרא ומישהו ישמע ויביא את המשטרה! ואת רק צחקת לי ואז סטרת לי בעוצמה שגרמה לשיניי לרטוט ,(מאיפה לאשה יש כל כך הרבה כוח???) . ואז ההצלפה הראשונה הגיעה ,חשמל עבר בכל גופי ממקום הפגיעה והתפשט ,גנחתי אבל לא יותק אני לא אתן לכלבה החולנית הזאת את הסיפוק ,הרי עברתי אימוני שבי בסיירת. ווויש עוד הצלפה ועוד אחת הם המשיכו לבוא אבל הכאב לא פחת ,נוחתות על כל גופי כל פעם מקום אחר ,מפעימות את עצביי ,משרגות את שריריי. נשכתי את השפה רק כדי להחניק צעקה ואת עמדת שם מולי כאילו זה לא מזיז לך. דם וזיעה נטפו ממני כשהפסקתואני התמוטטתי לתוך אי הכרה חמה ונוחה. עוררתי על ידי מיים קפואים שהושלכו עלי ,פתחתי את עיני רק כדי לגלות אותך עומדת שם עם מעין שלט בידך הענוגה וללא אומר לחצת על הכפתור וזרם חשמלי עבר בגופי ,כל גופי וישותי מתעוותים בכאב כשצעקה נפלטה מגרוני מרעידה את המחסן ואז זה נפסק ,חייכת וידעתי שהשגת את מה שרצית ,צעקת כאב אמיתי. הייתי שבור מכאב ועייפות, רציתי כבר לוותר כשלפתע שמתי לב שהתפרעויות שלי בעת הענוי שיחררו את הכבלים שהחזיקו אותי ,הייתי בטוח שאוכל להשתחרר אם אנסה אבל אצטרך לעשות את זה מבלי שתשימי לב אחרת תחשמלי אותי שוב ואני אפול ואהרוס את הסכוי היחידי שלי לחופש. ביקשתי מים בקול ניחר ובמבט מתחנן ואת החלטת להעניק לפחות את זה. ניגשת אלי מחזיקה כוס ,נעמדת קרוב והגשת את הכוס לשפתיי ,הבחנתי מיד שאת השלט הנחת מאחור וקפצתי על ההזדמנות. בעוד את משקה אותי משכתי את ידי מהכבלים ותפסתי את ידך מעקם אותה לאחור, המבט על פניך ,לראות את עינייך מתרחבות באימה היה כל מה שהייתי צריך כדי לגייס את האנרגיה הנחוצה. השתחררתי משאר הקשירות עדיין מחזיק את ידך . אגרוף אחד היה כל מה שנדרש בשביל לעלף אותך. כשהתעוררת הייתי כבר לבוש ,אך את היית ערומה שכובה קשורה על שולחן רעוע שמצאתי ,פרושה במעין איקס ,כולך חסרת אונים לעיני. נקמה היא עסק מתוק אמרתי לה ,והרמתי את השוט . כשסיימתי איתך גופך היה מכוסה חתכים קטנים וסימנים אדומים ויפים ,התייפחת כמו ילדה ,אך לי זה לא הזיז ,עכשיו הזמן לחשמל גיחכתי. כשחיברתי את האלקטרודות לגופך החלטתי לנסות משהו חיברתי אחת מהן לקצה הדגדגן שלך. מבט זריז בשלט הספיק לי להבין איך פועל ווסת העוצמה (איזה עוצמה השתמשת עלי ??) ,החלטתי להתחיל לאט אז הפעלתי את המכונה על 1. גופך זע ורטט קלות אך לא יותר ,העלתי את הרמה ל 3 והרטט בגופך גבר ,התפתלת והתנונעת כמו נחש קולות בקעו מפיך ,קולות של תענוג???????? הגברתי את העוצמה ל4 ועכשיו כבר אי אפשר היה לתעות את עמדת לגמור ובגדול ,החלל התמלא בריח מתוק חמוץ ,שהביא אותי לזיקפה שוב. לא עבר זמן רב ואת גמרת ,מתפוצצת על השולחן רועדת כולך ,ספק מהחשמל ספק מהאורגזמה. לא יכולתי יותר ,ללא מיצמוץ התפשטתי כולי הפסקתי את החשמל ושיחררתי את רגליך וטיפסתי על השולחן ,לא הגבת בפחד רק חייכת אלי חיוך שובב ,כאילו זה מה שרצית ,כאילו לזה ניווטת אותי כל הזמן. חדרתי אליך בעוצמה ומצאתי אותך רטובה להפליא ,תפעיל את זה שוב יקירי ביקשת ,ואני נענתי שמתי את המכונה על רמה 2 ומייד הרגשתי את שרירי הנרתיק שלך מתכווצים סביב הזין שלי רוטטים קלות בתנועת סחיטה ,זה היה אחת התחושות המענגות ביותר שחוויתי בחיי ורציתי עוד. העלתי לרמה ארבע ,השרירים סביב אברי התהדקו יותר מחזיקים אותי בפנים אבל לא הייתי צריך בכלל לזוז את עשית את כל העבודה. גופך רעד והתעווץ כש גלי העונג התגברו הגופך ,מבט מסומם על פניך כשהרגשתי את אחת האורגזמה של חיי עולה בי מלמטה ,מגלגלת מעלה כמו רעם ,מעבירה בי טלטלה ,ניסיתי להחזיק את זה ,רציתי עוד אך ללא הועיל התפוצצתי כמו פצצת אטום ,הרגשתי כאילו אני מתרוקן שופך עוד ועוד לתוך הכוס החם והרוטט שלך. כמו חיכית לי ,כשסיימתי לבסוף לגמור ,את באת לעוד אורגזמה קליזמטית מוחצת אותי ברגליך . כיביתי את המכונה שניה לפני שהתמוטטתי קדימה עליך ,לקח לי בערך 10 דקות לפני שיכולתי לזוז שוב וגם אז עדין רעדתי . נישקתי אותך על שפתיך האדומות ,ליטפתי את שיעריך הרך והודיתי לך על החוויה ה"מאלפת" (אם לא מעלפת) שיחררתי אותך לאחר שהבטחת להתנהג יפה ושנינו התלבשנו. אולי ,אמרת ,אולי נוכל לעשות את זה עוד פעם מתיישהו? שאלת בביישנות. פעם הבאה אני אתן לך להיות החוטף יש לך בהחלט כישרון ,חייכתי אליך ואמרתי למה לא אני כבר אקפוץ לביקור...

IRONHEART

New member
אחי כמה זמן לקח לך לכתוב את זה?

זה מזכיר לי את הספרים הישנים האלה ,גולאג 13 וכל אלה אם הנאציות הסקסיות שהיו מתעללות באסירים ואז בסוף האסירים משתלטים ומתעללים בהן.

למעלה