פנטזיה או מציאות

• פותח הנושא Qgr8
  • פורסם בתאריך

Qgr8

New member
פנטזיה או מציאות

תארו לכם את הסיטואציה הבאה .... 4 עבדים מובלים עלידי 2 מלכות 2 עבדים קשורים ברצועות הולכה לכול מלכה על חוף ים חצי סואן .... העבדים בחוטיני וכיסוי פנים חלק מהזמן על ארבע המלכות בלבוש כבחירתן ..... מגיעים למקום קצת יותר שקט אי שם בין הסלעים של סידני עלי ושם מחכים 2 עבדים נוספים שולחן ערוך עם מפה לבנה 2 כיסאות ....עבדים אלא מה והמשחקים מתחילים .....

שמעו, יש לי המלצה חמה אליכם.

תמצאו איזה עבד שמכיר את השפה העברית על בוריה, ותדאגו לזה שאחת המלכות שלכם תצווה עליו לעשות הגהה יסודית לאתר, לצחצח אותו יפה יפה עד שהוא יבריק, לנקות אותו יסודי עם הלשון, אם צריך, מכל השגיאות. בחייכם, אנשים, השגיאות שיש שם מביכות ("נופח מיוחד"? אתם בטוחים שזה מה שהתכוונתם אליו?). זה לא לכבודן של המלכות ולא לכבודו של הדימוי המקצועי של הסטודיו שלכם, להציג אתר תדמית כתוב בכזאת עלגות.

gidionline80

New member
הנסיון עשה אותי

סלחני לגבי שגיאות כן זה צורם ומעיד על עילגות ולא מחמיא אבל לעיתים זה בא מתוך דיסלקציה - יש הרבה מאד או עולים חדשות

אני בדרך כלל סלחנית כלפי שגיאות

כשמדובר בשגיאות בפורומים, וכשמי שעושה אותן לא מפגין בנוסף להן נטייה לטמטום כללי ולגסות רוח. אבל באתרים שנועדו להציג יוזמה מסחרית? מילא אני, אני לא בדיוק לקוחה פוטנציאלית (למרות שהמכשירים שיש שם העיפו לי את הדמיון גבוה גבוה...), אבל לקוח פוטנציאלי שיראה אתר שלא השקיעו מספיק בהפיכתו למקצועי פשוט ירגיש שמזלזלים בו, וחבל. ואגב, לגבי דיסלקציה - פשוט מדהים כמה "דיסלקטים" יש בימינו. כל אדם שכותב בפורום בשגיאות ואתה מעיר לו על זה ישר קופץ לך עם "אני דיסלקט". אז צר לי לומר את זה, אבל דיסלקציה זה לא תירוץ, דיסלקציה זו מגבלה, ורוב הדיסלקטים, פרט למקרים הבאמת חמורים, יכולים ללמוד לכתוב טוב יותר (וזה מידע ומנסיון). אבל את זה אי אפשר להשיג בוויתור עצמי מתמיד - בשביל זה צריך לעבוד.

אייבורי

New member
ונילוש

אכן יש צורך בניקוי יסודי של הבית. אך לאחרונה יו נואו שיפחת הבית שלנו בשמירה. ואנחנו שומרים ודואגים לה במיוחד (נשיקה לסוויטי) יש לך איזה עבד\שיפחה להציע לנו ?

Z o d i a c

New member
למעט שגיאות הכתיב

את החתימה דווקא אהבתי
חבל שאין אתר כזה או סטודיו כזה גם לגייז למשל.

למעלה