תודה על העדכון אנא תמסרי לו החלמה מהירה מכולנו.
N noak New member 12/9/01 #23 שלום מוריה אנא צרי עמי קשר באי מייל לגבי הסיפור המשפחתי שלכם [email protected]
T tamtam- New member 12/9/01 #24 אנחנו שמחים מסרי לו החלמה מהירה ../images/Emo65.gif אני שמחתי ששמעתי זאות למרות שאיני יודעת מי הוא אבל מאוד כאב לי ששמעתי שירגיש טוב
אנחנו שמחים מסרי לו החלמה מהירה ../images/Emo65.gif אני שמחתי ששמעתי זאות למרות שאיני יודעת מי הוא אבל מאוד כאב לי ששמעתי שירגיש טוב
ס סאנשיינס New member 12/9/01 #26 תודה לאל ../images/Emo57.gif כ"כ דאגנו לדן למרות שאנחנו לא מכירים אותו כולנו כאן משפחה גדולה ואוהבת תמסרי לפנטום שנערוך לו מסיבה און-ליין כשיחזור והחלמה מהירה
תודה לאל ../images/Emo57.gif כ"כ דאגנו לדן למרות שאנחנו לא מכירים אותו כולנו כאן משפחה גדולה ואוהבת תמסרי לפנטום שנערוך לו מסיבה און-ליין כשיחזור והחלמה מהירה
M MARMELAD New member 13/9/01 #27 חיוך אחד בכל העצב פנטום.. אלוהים שמר עליך מסתבר...! וגם על הלפטופ שלך. מדהים. אני מקווה שכל התפילות שהיו כאן הצליחו להציל לא רק אותך אלא עוד כמה העיקר שאתה בסדר.. אם אתה יכול לדבר עם מוריה כנראה שהכל יהיה בסדר. (זה זמן שחילוני אדוק כמוני מברך הגומל) החלמה מהירה !
חיוך אחד בכל העצב פנטום.. אלוהים שמר עליך מסתבר...! וגם על הלפטופ שלך. מדהים. אני מקווה שכל התפילות שהיו כאן הצליחו להציל לא רק אותך אלא עוד כמה העיקר שאתה בסדר.. אם אתה יכול לדבר עם מוריה כנראה שהכל יהיה בסדר. (זה זמן שחילוני אדוק כמוני מברך הגומל) החלמה מהירה !
ש שמיימית New member 13/9/01 #28 אין לכם מושג כמה זה משמח אותי יופי כל הלילה חשבתי על זה והתפללתי שהוא יהיה בסדר יו איזה אושר יופי החלמה מהירה
אין לכם מושג כמה זה משמח אותי יופי כל הלילה חשבתי על זה והתפללתי שהוא יהיה בסדר יו איזה אושר יופי החלמה מהירה
מ מורן מלוס אנגלס New member 13/9/01 #30 דן! אנחנו שמחים לשמוע שאתה בסדר - ומאחלים לך החלמה מהירה. ןמחכים שתחזור אלינו מהר...