פנטאזיה

פנטאזיה

הוא קלט אותה מרחוק , בחשכת הפאב יכל להבחין בה רזה ורועדת לבדה . הביט ביושבי המקום בחשש הוא קלט ממרחק את ידיה הרזות משחקות בדבר מה, אימץ עיניו לראות התעסקו ונדהם לגלות בגומי שהיה על מיפרק ידה , ידה השנייה מתחה את הגומי ושחררה וכך ללא הרף ,סימן אדום החל להתהוות בידה הרזה העדינה. היא הבחינה במבטו והשפילה מבט , זה מצא חן בעיניו . הביטה בו שוב במבט אחר , מה שלא הותיר בו ספק שהיא בחורה כלבבו . הוא התקרב אליה והיא סדרה את לבושה השחור , שיערה הפרוע ארוך שחור עיטר את פניה היפות חיוורות הוא התיישב לצידה בלי לשאול המשיך להביט בעיניה השחורות מעולם לא ראה עיניים כאלו גדולות , עצובות , ראשה מורכן כלפי השולחן . " תביטי בי !! אמר בטון תקיף והיא הרימה ראשה בבת אחת כמו בובה שמשכו בחוטיה בכוח . לבה פעם חזק מבהלה . אך שמחה שנפלה בחלקה הזכות להתבונן בו מקרוב , עיניו היו צרות וארוכות , שערו הארוך משוך לאחור , גון עורו היה בהיר , אפו נשרי מעט ושפתיו צרות עורו היה גס חתתים על פניו וצלקת נמשכה מעינו לכיוון לחיו הימנית ,היה בו משהו מפחיד אך באותה מידה גם מרגיע - עיניו הביעו רוך מסויים היא הרגישה שתוכל לבטוח בו . רוצים המשך ?

תגידי, את בסדר???

יאללה אני הולכת לישון, כשדאני קמה, רצוי שיהיה פה המשך.. בטח רוצים המשך. ככה משאירים בחורה לבד בפאב חשוך מול זאב רעב כל כך?

אסתי69

New member
תגידי את בסדר???

מחקה את פמלית............. קומי ותתחילי לעבוד או תמשיכי עד שיש דום מסוקס שכזה אתמשאירה אותו ככה בלי לתת לו ביטוי? :)

nerissa

New member
תגידי את בסדר???? (3)

קדימה! לעבודה! או שאני משסה בך את זוד עם הקרופ של איב

המשך פנטאזיה

מאיפה את ילדה ??? שאל אני ,אני עזבתי את הבית היום " ענתה ברעד מה שאלתי ומה ענית ??! אמר וקולו כעוס לא יכולה לומר אדוני" ובעיניה דמעות ואיפה תגורי מעכשיו ?!" אני לא יודעת " יבבה בקול חלש תפסיקי לבכות עכשיו , כי תגורי אצלי " הוא לקח מפית נייר והרים ראשה אליו וניגב את דמעותיה , היא הרגישה שוב ביטחון במגע ידו ומבטו היה מרגיע , על אף תקיפותו הרגישה כי תוכל לסמוך עליו . "עכשיו תעשי עבורי מחווה של תודה על נדיבותי כלפייך " " מה שתרצה אדוני" - הוא נדהם מאופן פנייתה אליו ואיך נערה כה צעירה כבר פונה אליו בכניעה כזו. חשב לעצמו הוא כבר יפתור את התעלומה , היא עוד תספר לו הכל אודותיה . " רדי על ארבע !" ציווה והיא הביטה בו מבט נבוך וגופה החליק מהכיסא בטבעיות על ברכיה ידיה נחו על הרצפה הקרה מתעלמת מהסובבים שהביטו בה מבטים מוזרים , משפילה ראשה ומחכה לו , הוא אחז בסנטרה והרים את ראשה והביט בה בחיוך שבע רצון ממנה , " בואי התקרבי אליי " טון קולו התרכך , היא התקרבה והוא הורה לה להניח את ראשה על ברכיו ,ידו הגדולה נחה על ראשה והוא ליטף אותה ,גופה הרועד נרגע אט אט , " מעכשיו את שלי , אני אדאג לך" המשיך ללטפה , ומבטה היה כשל ילדה אבודה אשר מצאה מקום מפלט בין ידיו .

ערב ראשון אצלו ..

"עכשיו קומי אנחנו ניסע אליי " ,היא התרוממה מהריצפה מסדרת בגדיה , חששה מעט מהלא מודע אך לא הייתה לה ברירה אחרת , לא מצאה פתרון למצבה בזמן קצר , שמחה בליבה על שהשאירה את עברה מאחוריה ולא תחזור יותר לביתה ,אין לה כבר מה לחפש שם . " על מה את חולמת " !! האיץ בה חסר סבלנות " מצטערת אדוני אני באה " הוא אסף את ידה בידו היא התרגשה מכך ונצמדה אליו . ישבה שקטה כל הנסיעה , והרגישה איך הוא מביט בה מהצד סוקר אותה , " את רזה מידיי , אני רוצה שתאכלי ותתמלאי " קבע בקול , " אוכל בשבילך " אמרה בקול מבטיח " מהיום את קוראת לי מאסטר " היא לא הבינה אך לא שאלה שאלות מיותרות , " אקרא לך מאסטר אדוני " אקנה לך בגדים חדשים - לא רוצה לראות אותך בבגדים בלויים אלו" הם הגיעו אל ביתו והוא החנה את רכבו בחנייה מקורה , השער נסגר אוטומאטית מאחור , היא עמדה לצאת אך הוא עצר בעדה " אני הוריתי לך לצאת ?? !!" קרא בקול נוקשה "סליחה אדוני , אה, מאסטר " רעדה מפוחדת " תעשי כדבריי ותחכי לרשותי בכל צעד מהיום , זה מובן ??!!" " כן מאסטר , מצטערת " " מבטיח לך שתרגישי טוב איתי אם רק תשמעי בקולי " טון דבריו שוב הוחלף ונעשה שקט ורגוע . " עכשיו את יכולה לצאת ולבוא אחריי לבית " היא עשתה כדבריו . * * * * * הם נכנסו לביתו הגדול , היא לא יכלה להתאפק והביטה סביבה בנסיון להכיר אותו דרך סגנון העיצוב שהיה בתוך הבית כורסאות עור שחורות ניצבו בסלון ,שטיח רך עטף את רצפת הבית מדפים גדולים של ספרים כיסו קיר אחד ובקיר השני אוסף נכבד של חרבות עתיקות שהיו תלויות באופן מרשים ובסדר מופתי . פסלי אשה מברונזה בתנוחות שונות בין מדפי הספרים , כורסא גדולה עם הדום ניצבה במרכז הסלון והיא רצתה לשבת עליה עייפה מהיום הארוך שעבר עליה , אך לא העזה לשבת בלי לבקש ממנו , " מאסטר " קראה וחיפשה מבטו , הוא היה עסוק בדבר מה במטבח שהיה צמוד לסלון , " כן מה את רוצה ? " " אני יכולה לשבת , אני עייפה" " שבי ילדונת"אמר, ולבה התמלא אושר ולא כי הרשה לה לשבת,אלא במילים ובאופן שאמר אותן , אהבה שקרא לה כך ילדונת , היא התיישבה על הכורסא הרכה והרימה רגליה . הוא הגיע עם מגש שתייה חמה ועוגה והתיישב לידה ומזג להם קפה ופרס לה פרוסה , היא חייכה לעצמה והרגישה טוב בפעם הראשונה בחייה . * * * " את תצטרכי לתרום מעצמך לבית , כמו כולם , מה את יודעת לעשות ? " המילים כמו כולם הטרידו אותה , היא קיוותה שהיא לבד איתו , למי התכוון כשאמר כמו כולם , מי עוד גר פה? " את חייבת להפסיק לחלום כשאני מדבר אלייך !!! " הרים קולו " מצטערת מאסטר אני חשבתי על משהו אחר , סליחה זה לא יקרה שנית" " על מה חשבת ? " הייתה נבוכה מלספר לו " תעני לי כבר על מה חשבת ? , מה קורה לך ילדה ?! " " אני חשבתי שאתה גר פה לבד " ענתה והתחרטה על חטטנותה " זה ביתי אך גרים פה עוד ואכיר לך אותם בקרוב , ועכשיו תעני לשאלתי הקודמת , מה את יודעת לעשות ? " " אני אנקה לך את הבית מאסטר , וכל דבר שתרצה " " רדי על ארבע עכשיו , אני מאבד סבלנות איתך " !!! היא ירדה במהירות על ברכיה וראשה מושפל מחכה שיאמר דבריו " עכשיו תעני על שאלתי , תלמדי לענות ולא לדבר על דעת עצמך " " אני יודעת לבשל, לנקות , לתפור, לגהץ, הכל" " יופי זה מה שרציתי לשמוע , היה כלכך קשה ילדה ? " " לא לא קשה מאסטר " " קומי ושבי וסיימי את הקפה שלך עכשיו" היא התיישבה בראש מורכן , מתביישת להביט אל עיניו , שותה את הקפה באיטיות " אפילו תודה אחת לא אמרת לי על היחס הטוב ועל הקפה " "תודה מאסטר" ענתה בלחש " ואת חושבת שזה מספיק? , תצטרכי ללמוד אצלי שאין תודה בלי מחווה כלשהיא , ואני אדרוש אותה ממך בדקות הקרובות " מתוחה כולה מהציפייה לבקשתו , גמעה את שארית הקפה במהירות " אני לרשותך מאסטר , אעשה עבורך את המחווה " " יפה, תורידי לי את הנעליים והגרביים " אמר והיא עברה לשטיח בישיבה על ברכיה והורידה בעדינות את נעליו וגרביו , רגלים גבריות יפות נחשפו לפניה , הרגישה צורך ללטפם אך חיכתה לו " יופי , עכשיו נשקי את רגליי מלמטה למעלה עד שאומר לך להפסיק " היא שמחה על הזכות הזאת והחלה לנשק רגלו ,עוצמת עיניה בהנאה הרגישה את ידו עליה מלטפת ראשה , הבינה שהוא מרוצה ממנה והמשיכה לנשק אוחזת רגלו בידיה ומנשקת , הוא התענג משפתיה המלאות שעברו ב-רכות על כל חלק ברגלו , מלמל בהנאה עוצם עיניו " " את תהיי שפחה טובה " תהיי נהדרת " , היא שמחה לשמוע זאת והמשיכה מחבקת שתי רגליו ונצמדת בתאווה לרגליו מנשקת בחום , " דיי הפסיקי " היא בקושי התנתקה מרגלו מביטה בו מחכה למה שיבקש " בואי שבי לצידי " הבקשה הפתיעה אותה והיא קמה ממקומה וישבה לידו , הוא אסף אותה לזרועותיו חש ברעד שחלף בגופה , " תירגעי , את איתי ולא אעשה לך כל רע " הוא חיבק אותה אליו והיא חשה בעננים , כך ישבו שעה שלימה מחובקים . אעשה כל מה שירצה , אדאג ואפנק אותו כמה שאוכל ורק שארגיש כך כל חיי ,חשבה לעצמה , כלכך נהנתה מהרגע הזה ולא רצתה שיגמר להרגיש מוגנת ועטופה בחום , מעולם לא הרגישה כך מהמקום ממנו הגיעה .

לידיעתכם ../images/Emo13.gif

אני כותבת הכל טרי , אז אל תכעסו אם לוקח לי זמן
שמחה שאתם נהנים (כך לפחות זה נשמע) תודה

יום ראשון יחד

" זה יהיה חדרך מהיום " הצביע על חדר קטן בעל מיטת יחיד גדולה וארון לצידו , עם שידה ומעליה מנורת לילה . חלון פתוח משקיף לנוף יפה ,בו העיר פרושה בפניה ומוארת אורות צבעוניים מרחוק .היא אהבה את החדר . "תודה מאסטר , איזו מחוות תודה אוכל לתת לך הפעם ?" " יפה למדת , אני עייף עכשיו אך אחשוב מחר מה לבקש ממך , לילה טוב ילדונת , מחר יום ארוך, תשני היטב כי יהיו לך הרבה מטלות " " בסדר מאסטר " אמרה וחייכה אליו אסירת תודה החיוך נגע לו והוא הביט בה מבט אבהי היא התמלאה באושר ממבטו . * * * * הוא הלך לחדרו , עוד חושב עליה שמח על שמצא אותה הלילה פשט בגדיו והתלבט אם להתקלח , בסוף החליט לדחות למחר שכב במיטתו והתקשה להירדם , מחשבותיו נדדו אליה . הוא קם ממיטתו וצעד לכיוון חדרה רצה להביט בה בשנתה , התקרב למיטתה , " רצית משהו מאסטר ?? " פנתה אליו הוא התאפק לא להראות לה שנבהל " רציתי לבדוק שהכל בסדר איתך " " טוב לי מאסטר בזכותך , רק קשה לי להרדם " " גם לי קשה ילדונת " , הוא התיישב על מיטתה וסימן לה להתקרב אליו ,הביטה בו בעינים טובות והניחה ראשה על חזהו הרחב , וכך בשקט הוא חיבק אותה וליטף את ראשה . * * * * היא התעוררה ומצאה את עצמה מכוסה היטב והבינה שנרדמה והוא זה שכיסה אותה , חייכה בזכרון ליל אמש , היא קמה לפניו , ראתה שחדרו סגור ושקט שרר שם . החליטה להפתיע אותו בארוחת בוקר כמחווה של תודה על שנתן לה לישון אצלו . לקחה מס" תפוזים מקערה גדולה שניצבה במרכז המטבח , חצתה את כולם וסחטה אותם אחד אחד , מחייכת מקווה כבר לראות איך יגיב כשיתעורר . סיימה וניקתה אחריה טוב טוב . המשיכה עם לחם שמצאה באחד הארונות והכניסה לטוסטר והכינה לו סנדויצ"ים מטוסטים משולשים עם גבינה וירקות חתוכים . עטפה כל בניילון שלא יתייבשו עד שיקום . שתתה לעצמה קפה וחיכתה שקטה בסלון . * * * * * דלת חדרו נפתחה והוא יצא לכיוון המטבח , מילא קומקום במים ועמד להכין לעצמו קפה , " אני פה מאסטר " אמרה לו שלא יהיה מופתע כשיראה אותה , " בוקר טוב ילדונת " חייך אליה , " הכנתי לך ארוחת בוקר בצלחת , וסחטתי עבורך תפוזים , זאת התודה שלי אליך שנתת לי מקום לגור "אמרה והביטה בו בתקווה. הוא הביט בצלחת ובמיץ ופניו הרצינו , " אתה לא אוהב מה שעשיתי , מאסטר ??" שאלה בדאגה " אני כועס !! " אמר בטון קשיח " למה מאסטר ? עשיתי זאת מכל הלב " אמרה בעצב ופחד " תחשבי לבד ותגידי לי את למה אני כועס " הוא סיים להכין לעצמו קפה ואמר לה : אני הולך לחדרי לשתות וכשאצא אני רוצה לשמוע ממך למה אני כועס , את בחורה פקחית ואני בטוח שתמצאי תשובות " הוא נכנס לחדר וסגר אחריו והשאיר אותה המומה ופוחדת . * * * * *

העונש הראשון

למה הוא כועס כשכל כוונותיה היו טובות ? מה היא עשתה לא בסדר ? אולי כי נגעה בלי רשותו בארונות ? אולי כי מה שהכינה לא אהב ? ואולי הוא חשב על מחווה של תודה אחרת ממה שהחליטה ? זהו !! היא החליטה על דעת עצמה וכאן הטעות שלה . ומה יקרה לה אחרי שתאמר לו מה היא חושבת , האם יעניש אותה ? ואם כן איך יעניש , אחרי הכל הטעות שלה הייתה מכוונה טובה ולא רעה . ישבה מפוחדת בסלון מחכה שיצא מהחדר , לפחות יש לה תשובות לשאלתו . הציפיה הייתה קשה יותר מהעונש שהיא עלולה לקבל, ככל שחיכתה יותר כך פחדה יותר , התאפקה לא לגשת לחדרו ולקרא לו , כשהוא יחליט לצאת רק אז ידברו על טעותה , מספיק טעות ליום אחד היא לא תרצה לאכזב אותו , לא אחרי החום שהעניק לה ליל אמש. הוא נתן לה לחכות שעתיים תמימות כשהיא יושבת בשקט בסלון מנסה לשנן שוב ושוב מה שתגיד לו כשיצא . לבסוף יצא מהחדר והתיישב בכורסא מולה מביט בה מבט חודרני " כן אני מקשיב " " מצטערת מאסטר שהחלטתי על דעת עצמי על מחוות תודה " ומצטערת שהחלטתי איזו ארוחה אתה תקבל בלי לדעת מה אתה אוהב ומצטערת שנגעתי לך בארונות בלי רשותך , סליחה מאסטר על כל הטעויות החמורות שלי היום " שתיקה שררה בחדר .................... הביט בה מסתיר התפעלותו ממנה , " מאחר והיו לך כוונות טובות ,אתן לך לבחור לבד מה העונש שתקבלי על טעות זו , והאפשרויות הן : שאקשור אותך למיטה במשך שלוש שעות , או שאת מעדיפה 30 הצלפות שוט . יש לך דקה להחליט . " היא התבלבלה ונלחצה ובסוף החליטה על קשירה . " מבין , את שפחה מפונקת , אך יום אחד תרגישי את נחת השוט על ישבנך , עכשיו הורידי את כל בגדייך " רצתה לשאול אותו למה אי אפשר להיקשר בבגדיה אך לא העזה והורידה אותם בכניעה ,ובחשש כבד שמא ינצל מצבה ויעשה בה כרצונו. היא הרגישה את עיניו בוחנות את גופה שהחל לרעוד מולו במבוכה ופחד מסויים . רזה וחיוורת , פטמותיה זקורות מהקור הסבו תשומת לבו אך בחר להתעלם ממשיכתו אליה ,על אף רזונה הייתה יפה כלכך . " גשי למיטה שלי וחכי שם " היא מיהרה לחדר השינה שלו והתיישבה על מיטתו והוא הגיע מיד אחריה מוציא רצועות עור שמתאימות למיפרקי יד וחיבר לידיה בכל אזיק עור כשזה הייתה מחוברת שרשרת ברזל קטנה ולולאה עבה בקצה , " התקרבי לקצה המיטה ותרימי ידייך " היא עשתה כדבריו והוא חיבר את השרשראות לחיבורים במיטה שנפתחו ונסגרו , ידיה היו מורמות ומתוחות חזק זה הכאיב לה מעט , אך לא אמרה דבר הוא פתח עוד מגירה ומשם הוציא עוד רצועות עור ואותן הלביש על קרסוליה לרצועות אלו השתלשלו שרשראות יותר ארוכות מהקודמות " פישקי רגלייך !! " היא הביטה בו בתקווה שאולי יתחרט , הדבר הביך אותה כלכך , למה היא צריכה להיקשר ברגליה ועוד בפוזה מביכה כזו ?? " פישקי רגלייך ילדה , מה לא ברור ?? !! " היא פישקה והוא חיבר רגליה לחיבורים בשני קצוות עמודי המיטה כך שרגליה היו מפושקות ומתוחות מעלה , הוא התבונן בגופה המתוח לקשירה , ברגליה היפות , בכוס הצר הוורוד שנפשק מולו , מגרה ומזמין למגע , זה גירה אותו מאד . " מאסטר אפשר שאלה " ? העירה אותו מהזיותיו " שאלי " " מה יהיה אם יהיה לי פיפי ? " " תתאפקי " !! זה חלק מהעונש !" הוא יצא מהחדר מהר , היא התפלאה איך הוא לא מנצל את מצבה , כמו אותו הגבר ממנו ברחה ? איך זה שהיא עירומה וזמינה כלכך והוא בוחר להשאיר אותה לבד ? ידיה ורגליה מתוחות ,כל תזוזה הכאיבה לה יותר , בסוף החליטה לא לנוע ולחכות , אפילו שעון לא היה בחדרו , איך תדע מתי העונש מסתיים ? ואם יברח לה פיפי , לא נעים על מיטתו !! השתדלה לא לחשוב על כך שלא יגיע רק בגלל מחשבותיה . החליטה לעצום עיניים ולחשוב על דברים טובים שיעבירו לה את הזמן . * * * * * הוא ישב בסלון חסר מנוחה , התגרה מנוכחותה והתאפק בכל כוחו לא להתפתות , עוד מוקדם מידי לכך , לא אעשה כל צעד עד שהיא תראה לו שהיא חושקת בו , הוא יהיה חזק , היא תצטרך להתאמץ כדי להראות לו שהיא מוכנה ובשלה ליחסי סקס איתו . היא לא תקבל את העונג ממנו כמובן מאליו , כך החליט . הוא שם לעצמו סרט שיגרה את חושיו וסיפק את עצמו עד פורקן . אחר פנה למקלחת להעלים ראיות , שלא תבחין למה שגרמה לו . * * * * * * חלון חדרו היה פתוח ורוח קלה נשבה עליה , והרצון לרוץ לשירותים התחזק מרגע לרגע , היא התאפקה חזק שלא לטפטף על סדיניו הנעימים אך בכל משב רוח שכזה הרגישה שהיא לא יכולה להתאפק , כבר לא יכלה להחזיק מעמד ולאט לאט הרגישה איך היא זולגת ונוטפת ,ועיניה אף הן זלגו מאוכזבת מעצמה שלא הצליחה להתאפק . לא עברה דקה וכל הסדין היה רטוב . ופניה התמלאו דמעות והיא החלה ליבב בקול . הדלת נפתחה והוא נכנס , הביט בסדין ובפניה מיואש , ליבו נכמר עליה ידע שהיא לא התכוונה , ושחרר את רגליה וידיה , עוד היא בוכה פוחדת ממה שיעשה לה או יחשוב עליה אמר לה " לכי להתקלח אני אקח את הסדין למכונת הכביסה . היא רצה בוכיה למקלחת , מסבנת את עצמה גופה עדיין כואב מהקשירה . הוא הגיע למקלחת והרגיע אותה " הפסיקי לבכות , סיימת את העונש שלך , קחי את המגבת שלך ותתנגבי" " מצטערת מאסטר , לא הצלחתי להתאפק , ולכלכתי לך את סדין והמזרון" " הסדין בכביסה ושמתי נילון מתחת לסדין למקרה ויברח לך פיפי " " אז אתה לא כועס עליי מאסטר ?? " אמרה ועיניה אדומות " לא כועס , תתלבשי ובואי לסלון " " תודה מאסטר , אעשה עבורך מה שרק תרצה כדי לכפר על מה שקרה " " תני לי להחליט מה תעשי ומתיי , אל תשכחי למה ניקשרת " " טוב מאסטר , תודה שסלחת לי " אמרה ובאותו הרגע רצה לחבק אותה חזק אליו , אך לא עכשיו !! לא כשהיא עירומה !! שלא תיבהל " תתלבשי אני מחכה לך " יצא מחדר המקלחת במהירות , כשגופו מלא תאווה אליה , מאופק וחזק מתמיד . יצאה בשיער רטוב , חיוורת אך יפה ,רגועה ממה שאמר לה , היה לה קשה להביט בו בעינים , השפילה מבט , חיכתה שיאמר לה אם לשבת ואיפה , " בואי אליי שבי למרגלותיי , היא ישבה על השטיח קרוב אליו " הניחי את ראשך על ברכיי , תמיד שאבקש זאת תדעי שסלחתי לך שאת במצב טוב אצלי " " תודה מאסטר על שאתה כזה סלחן וטוב אליי " הניחה ראשה והרגישה את ידו המלטפת , מרגיעה וחמה . סבלנות , סבלנות, חשב לעצמו , לא למהר איתה , היא עדינה ורגישה , שלא תיבהל ותברח ממנו , כבר נכנסה לליבו , רצה להעניק לה את אהבתו ,להרגיש אותה , אך התאפק . היא עוד תהייה שלו בגופה ובנשמתה , הבטיח לעצמו . * * * *

princeOFdream

New member
ובכן...

כפי שניתן לראות פה בדפי הפורום, אני לא ממש מגיב על יצירות שאנשים כותבים פה- ואכן יש לי סיבות משלי לכך... אבל במקרה שלך היות ואת חדשה בכל בתהליך שאני מעודד בהחלט, אני כן אעיר דבר או שנים. העניין הוא כזה, רוב ההיערות שלי יהיו על הכתיבה וזה משום שהדבר נוגע לי בהחלט, אבל אני חושב שאני אמצע גם כמה היערות ענייניות יותר. אז נתחיל מהקל: תראי, יש לי בעיה קלה עם הכתיבה שהצגת פה, בעיה שיש אצל הרבה חבר'ה שמתעסקים ביצירה שלהם במין- כותבים במאים וכו', והעניין הוא שההתמקדות ביצירה היא במין ולכן נשכחים דברים אחרים שחשובים מאד ביצירה אמנותית. למשל אצלך ניתן לראות איך שהדברים רצים מהר מדי, את מדלגת על תהליכים אנושיים חשובים לדוג'- תחילת הסיפור, הפעם הראשונה בה הם רואים זה את זו. מייד נותר בניהם קשר חזק מאד והיא מייד מצייתת לדבריו אין פה שום מהלך של חשיבה, ביישנות, מחשבות, למה היא מייד מסדרת את בגדיה לקראתו? אין גברים אחרים במועדון? דוג' נוספת- הבנת העונש... איך יכול להיות שהיא ניגשה כ"כ בטבעיות להכין לו ארוחה ומייד לאחר-מכן הבינה מה הרגיז אותו? איפה התהליך המחשבתי שהיה עליה לעבור מפאזה אחת לאחרת? הרי אם היה לה כ"כ ברור שהארוחה תמצא חן בעיניו, אז היא לא הייתה צריכה להבין במיידיות כאילו נפלה עליה השראה מין השמיים מה הרגיז אותו- שהרי אם זה היה לה כ"כ קל להבנה אז היא הייתה מבינה זאת מראש. דוג' אחרונה לכרגע- ילדתי החביבה, את היית הולכת עם איזה פריק לביתו ומוכנה לקבל ממנו עונש שכרוך בלהתפשט בפניו ולתת לו לקשור אותך לכמה שעות?! על-אף שהדמות שאת יוצרת פה כנועה מטבעה, עדיין מתחייב פה תהליך רציני בשביל לקבל על עצמך דבר שכזה. ולסיכום נק' זו: מאד חשוב שיצירת אמנות לעקור את השטחיות ולמלא את היצירה- מחשבות, יצרים, תהליכים וכו' דורשים תשומת-לב רבה והבנה פסיכולוגית של הדמויות (מה שדורש דמויות שבנויות כראוי). וכעת להיערות שוליים: 1)כאשר הבחורה שלך יורדת על ארבע בפאב, היא מתביישת הגיוני- למרות שכפי שציינתי בנ"ל דורש תהליך יותר עמוק של מה שקורה אצלה. אבל מה שאני רוצה לשים עליו אצבע זה על האדון שלה. הוא לא מתבייש? קצת מביך שאתה הולך עם בחורה שעומדת לך באמצע מקום ציבורי על ארבע כמו כלבה, לא נראה לך?
2)'מאסטר'- רבים טועים לטעות בכך, אבל דמות האדון שלך שמחזיק בביתו אוסף חרבות ולכן כנראה מכיר תורות לחימה מזרחיות עתיקות יכול לדעת בקלות, ש'מאסטר' הוא כלל לא אדון. 'מאסטר' הוא מורה. 3)לטובה אני רוצה לציין שני דברים (שאחד נראה ונשכח ממך, אך אולי זה מכוון)- א)עצם העבודה שאת נותנת לנו להאמין שיש עוד אנשים בבית האדון ושעדיין איננו יודעים עליו, טובה בהחלט. מקווה שלא שכחת את האלמנט הזה, את יכולה לנצל אותו כדי ליצור הרבה מתח. ב)איך שאת מתעסקת במערכת-היחסים הBDSMית של השניים יפה מאד ומרשים לגבי מישהי שחדשה מאד בנושא. ולבסוף יש לי כמה היערות על האדון עצמו, אבל זה כבר נק' המבט האישית שלי על איך שאדון צריך להיות ולכן לא אעסוק בזה כאן.

קודם כל המון תודה נסיך../images/Emo140.gif

אני חדשה בכתיבה וחדשה בתחום שליטה .. חשובה לי מאד ביקורת בונה וכל הערה שלך עוזרת לי הרבה !! מניחה שבהמשך אשתדל יותר לשים לב לפרטים , צודק שיש את המניע העיקרי והוא לגרום כבר לקורא הנאה
אך אני כאחת שרוצה לכתוב במקצועיות צריכה לשמוע הערות חשובות . עצם זה שהקדשת מחשבה רבה בלהעיר לי זו מחמאה הכי גדולה עבורי - תודה !!
ואשמח אם תכתוב לי כל מה שמפריע לך בהמשך כך אדע מה הטעויות שלי . אחרי הכל לא די בשפה עשירה כדי ליצור סיפור , גם מהלך הסיפור מאד חשוב . אמשיך לכתוב סיפורים וכייף לדעת שיש מי שמקשיב ומשקיע זמן בלעזור . ממני בהערכה, אבודה

למעלה