פנזטיה שהתממשה...

פנזטיה שהתממשה...

קבענו להפגש, כרגיל באותה שעה, הוא בא לאסוף אותי, כל פגישה איתו מרגשת אותי כאילו חזרתי לגיל 16, אני מריחה כל כך טוב, אני יודעת שהוא אוהב את הריח שלי. הוא אוסף אותי, אני נותנת לו נשיקה קטנה, והוא נוהג...אני לא מצליחה להוריד את העיניים שלי ממנו, אני מלטפת אותו, מעבירה יד על זרועו השרירית, נותנת נשיקה בכתף, מתחילה לאכול אותו לאט לאט, לשנייה הוא מאבד שליטה על הרכב, הוא לא מרוכז, אני מתגרה בו, ומעבירה ציפורן מהחזה שלו, לאט לאט עוברת את הבטן ונכנסת מתחת למכנס, הוא בלי תחתונים, הגישה קלה, אני מלטפת לו את הבייצים, הזין שלו עומד, אני ממשיכה, הוא פולט גניחה חרישית. הגענו לים, נשארים לשבת באוטו, לא מורידים את העיניים אחד מהשנייה, הוא מתקרב אליי, ומנשק אותי בכזאת תשוקה, אני כל כך חרמנית, אני ממש רטובה, הוא פשוט עושה לי את זה. אנחנו לא מבזבזים זמן בדיבורים, ומטפשטים במאירות האור, אומנם זה לא כל כך נוח באוטו, אבל אנחנו מסתדרים, הוא משעין לי את הכסא לשכיבה, ומנשק כל סנטימטר בגופי, הוא יורד לי, אני מתפתלת מהנאה, מגניבה אליו מבט ורואה אותו שקוע, אני כבר לא עומדת בזה יותר...אני משתגעת... הוא עולה אליי ומנשק אותי, אני מוצצת ממנו הכל, טועמת מה שהוא טעם שם למטה...אני מרחיקה אותו ממני, הוא לא מבין מה קרה, אני מחליטה לפנק אותו גם, אני יורדת לו, ובמקביל משחקת לו בביצים, לפעמים שולחת אצבע לתחת, הוא נכנס לאטרף, עולה ויורד, עולה ויורד...הוא אומר את שמי, הוא אומר שהוא אוהב אותי, שהוא מת עליי...הוא מרחיק אותי במהירות, ידעתי שהוא לא רוצה לגמור...הוא מתנפל עליי ודוחף לי את הזין שלו, חזק, עמוק...אני מרגישה שאני מרחפת...מעבירה עליו אצבעות, והוא מבקש שאני אשרוט אותו, יותר חזק, הוא אומר, תכאיבי לי, וזה מה שאני עושה, והוא מתגרה מזה, וגם אני, אני גונחת את בשמו, הוא מזיע עליי, אני מלקקת אותו את הזיעה שלו, נושכת אותו, האוטו מלא אדים, אין אוויר, אבל למי אכפת, הוא מגביר את הקצב, ואני מתחתיו עולה ויורדת בקצב מתואם, ועד, ועוד, ועוד, ו ע ו ד..... הוא נשכב מעליי, שנינו לא נושמים, אין לנו אוויר, מתלטפים מתנשקים, מרעיפים מילות אהבה... צלצול טלפון קוטע את זמת האיכות שלנו, זאת אישתו...היא מחכה לו, שיאסוף אותה ואת הילדים, הוא מתנצל, ומבטיח שפעם הבאה יהיה יותר זמן, אני מלטפת אותו ומנשקת אותו, ומסבירה לו שאין צורך להתנצל, אני במילא צריכה לחזור לבעלי....

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום שפחה של אהבה

ברוכה הבאה.

sam700

New member
וואו כמה מוכר......

ממש מפחיד עוד בסוף יתברר שאת זו היא...........

למעלה