פנויים / פנויות

n0 id3a

New member
פנויים / פנויות ../images/Emo6.gif

למי יש פה חברה? למי אין? אם אין, מתי הייתה האחרונה? אם יש, כבר כמה זמן? כמה היו לפניה? [או כמה היו בכלל...] [השאלון כתוב בלשון נקבה, אך מיועד לשני המינים כאחד.]

דללה

New member
פנויה ../images/Emo3.gif

למי יש פה חברה?
למי אין?
לי אם אין, מתי הייתה האחרונה? לפני כמה חודשים כמה היו בכלל? 3 [השאלון כתוב בלשון נקבה, אך מיועד לשני המינים כאחד.] כן בטח

devilz

New member
תפוסה../images/Emo3.gif

למי יש פה חבר?לי... אם יש, כבר כמה זמן? חודש וחצי בערך
כמה היו לפניו? [או כמה היו בכלל...] נמנמ... נמנמ [השאלון כתוב בלשון נקבה, אך מיועד לשני המינים כאחד.]

elivnat

New member
פנויה..

למי יש פה חברה?חבר, אין לי... למי אין?לי.. אם אין, מתי הייתה האחרונה?לא הייתה... אם יש, כבר כמה זמן?--- כמה היו לפניה? [או כמה היו בכלל...]לא היו...

H i L a L u S

New member
פנויה../images/Emo122.gif

למי יש פה חברה? למי אין?לי לי לי אם אין, מתי הייתה האחרונה?פייייי.... אם יש, כבר כמה זמן? כמה היו לפניה? [או כמה היו בכלל...] [השאלון כתוב בלשון נקבה, אך מיועד לשני המינים כאחד.]
הבעיה מסתבר שאצלי:)

גם אני סינגלית ../images/Emo3.gif

למי יש פה חברה? לא לי
למי אין? לי לי לי והייתי שמחה להכיר מישהו
אם אין, מתי הייתה האחרונה? קצת פחות משנה אם יש, כבר כמה זמן? אין
כמה היו לפניה? היה לי חבר אחד ועוד אחד שהייתי איתו בקשר לא מוגדר

eliacats

New member
שכחת להוסיף דרישה של תמונה

מי לימד אותך להתחיל עם בנות באינטרנט?

אחלה שרשור!!!! אני עונה@!

אז לי אין חבררר!!!.... אני מאוד רוצצצהה!!!!...... קצת קשה להכיר אנשים חדשים שאתה נמצא במקום קטן שכולם מכירים בו את כולם! לפעמים יש מזל ואתה מוצא מישהו שלא הכרת!... החבר החארון שלי היה בחופש הגדול... היינו ביחד חודש... לפניו היו עוד 2 אחד שמונה חודשים... השני עוד איזה חודש.. וזהו נראה לי....

n0 id3a

New member
תפוס ../images/Emo3.gif

למי יש פה חברה? לי
למי אין? -- אם אין, מתי הייתה האחרונה? -- אם יש, כבר כמה זמן? בעוד כמה ימים, חודשיים
כמה היו לפניה? [או כמה היו בכלל...] 3.. היא 4..

אאוץ'../images/Emo3.gif

אין לי הפעם האחרונה הייתה מזמן למדיי ולא מדברים על מה שהיה לפני

Liraz 6q

New member
נשואה../images/Emo23.gif

למי יש פה חברה? למי אין? אם אין, מתי הייתה האחרונה? אם יש, כבר כמה זמן? כמה היו לפניה? [או כמה היו בכלל...] מממ טוב נו, כמו נשואה.. מממ יש לי חבר 3 וחצי שנים
שומבצל בלי עין הרע מממ לפניו היו 2.. אבל הוא הרציני ואהבה הגדולה ביותר.. :]

semyonk0

New member
אני עונה

היתה אחת ואז גיליתי שהיא קטינה...אהמ...אהמ..רמז...ניצן...אהמ...אהמ...אז אמרתי ביי (היא טענה שהיא יותר מבוגרת...והיא גם נראתה ככה...) ואין לי בעיה להכיר מישהי עכשיו...

למעלה