פנדל! היה! על מי ?

דולפין79

New member
פנדל! היה! על מי ?

ובכן קיימת סוגיה במשחקה האחרון של מכבי חיפה נגד ליבורנו באיטליה.. בשלב מאוחר של המשחק **** קיבל כדור בתוך הרחבה ניסה להשתלט עליו תוך כדי תפיסה של שחקן ההגנה האיטלקי בו ובחולצתו... משהו זכור לכם? יודעים מי זה היה? בוודאות? אשמח לקבל קטע וידיאו כדי שהתשובה תהיה מוחלטת וודאית.. תודה, RTOligarch.
 

adiryosef

New member
זה לא היה קולאוטי

זה היה ארבייטמן,אחרי שחרשתי באותו יום על השידורים חוזרים של חדשות הספורט והראו את זה,אני בטוח במיליון אחוז שזה ארבייטמן,גם בגלל שראו חלק מהמספר 11 של החולצה שלו וגם בגלל שזיהיתי את הפנים שלו.
 

Olympic Hero

New member
זה היה ארבייטמן...

לכולם יש זיכרון סלקטיבי בנושא. או שאינשטיין אשם כי הוא צווח שזה קולאוטי שהופל או שפשוט אף אחד לא מאמין שארבייטמן הצליח לעשות מהלך כל שהוא עם הכדור במגרש(הרי מי מוסר לו בכלל??)
 
על קולאוטי!!! פרשנים טעו בארבייטמן

איתי כתבות שהיו כתוב שזה ארבייטמן אבל אני ראיתי בודאות שזה היה קולאוטי!
 

Benn Is Kane

New member
אז כנראה שאתה לא רואה כ"כ טוב.

ראו בבירור את הספרה 1 על החולצה שלו, וכשהראו צילום מזווית רחוקה יותר, ראו בבירור את הפנים של ארבייטמן.
 

TheWiseGuy

New member
ארבייטמן

היה ראיון עם קולואטי בידיעות אחרונות שהוא אמר שגלאנטה תפס אותו בשתי ידיים והפיל אותו ברחבה וזה היה פנדל של 100%. כנראה שגם קולאוטי בעצמו כבר התבלבל, אבל זה היה ארבייטמן שהוכשל.
 

yarivlevi

New member
קולאוטי ,תקראו בכתבה

תקראו את הסיקור של YNET ותקראו שבדקה 84 קולאוטי הופל ברחבה ,קולאוטי בעצמו אמר בראיון אחרי המשחק שהיה עליו פנדל והוא התכוון למהלך הזה.
 

דולפין79

New member
קטע וידאו?

sarah200 שלום, אני אשמח מאוד אם יהיה באפשרותך לשלוח לי או לכוון אותי לאיזהשהו מקום או אתר או כתובת שאוכל לקבל צפייה.. ואם הקלטת, אני בכלל מבסוט, עשית חצי עבודה כבר! :)
 

דולפין79

New member
פנדל! היה! על מי??

אז הרי לך קישור לכתבה של ערוץ 5! בוא בכלל רשום כי קייסי הוא זה שהוכשל... כך שמה שרושמים הוא לא מעניין ולא רלוונטי.. רק קטע וידאו של ההכשלה על ייתן לי את התשובה הנכונה והאמיתית... אני מאמין שזה ארבייטמן ולכן גם העליתי את הסוגיה הזאת לפורום.. אני רואה שהדיעות שנויות במחלוקת כך שלא כל כך קיבלתי את התשובה שאני רוצה... אם מישהו יוכל בבקשה לשלוח לי קטע וידאו לאימייל אני מאוד מאוד אודה לו... רק תגידו שיש לכם ואני ארשום את האימייל שלי... תודה רבה, RTOligarch. (וזה היה ארבייטמן!) אנשים שסתם רושמים "זה היה קולאוטי" הם טיפשים וחסרי ידע ותשומת לב למשחק ולפרטים הקטנים של הכדורגל שאנחנו כל כך אוהבים להתיחס ולהגיב עליהם.. אין מה לעשות כדורגל הוא אהבה גדולה.... :) שימו לב שרק מי שאמר שזה ארבייטמן הרבה בפירוט והסביר למה הוא באמת בטוח שזה הוא אם כי אלה שטוענים להכשלה על קולאוטי נעזרים במידע שגוי או של אחד הפרשנים או בלי סיבה...
 

yarivlevi

New member
אני מבין שאתם לא אוהבים הגיון הא ?

ספורט 5 טעו באתר שלהם וזה יכול להיות אבל האם זה הגיוני ש-4 אתרים שונים טועים יחדיו ??? , כולנו הרי יודעים שזה לא כ"כ הגיוני . קח עוד קישור הפעם ממעריב: http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/511/963.html#AAAY3+AAqAAAT2jAA+ אז יש לנו YNET,מעריב,ONE,WALLA , וואלה זה בעצם עיתון הארץ ככה שיש לנו כאן את 3 העיתונים הגדולים במדינה ,מה נשאר מה ???
 

TheWiseGuy

New member
אחי, גם אם כל האתרים בארץ יכתבו שזה

היה קולאוטי זה עדיין היה ארבייטמן. הרי המשחק היה באיטליה, ככה שאף אחד מהכתבים של האתרים האלה לא היה במשחק. כולם סיקרו את המשחק דרך הטלוויזיה, ובטלוויזיה השדרן הטעה את כולם כשהוא אמר שזה קולאוטי שהוכשל (אם אני זוכר נכון הוא גם תיקן את עצמו אח"כ ואמר שזה היה ארבייטמן). בזמן השידור כשהשדרן אמר שקולאוטי הוכשל וראו בריפליי שזה היה בעצם ארבייטמן, אני זוכר "שתיקנתי אותו" ליד חברים שלי. את זה שקולאוטי אחרי זה אמר בראיון שהוא זה שהוכשל והפנדל היה עליו אפשר להסביר רק בשתי דרכים...או שהוא לקח לעצמו קרדיט שלא מגיע לו, או שהמראיינים לא תירגמו (או לא הבינו) אותו נכון.
 
למעלה