פנג שוואי בבית

natalie89

New member
פנג שוואי בבית

לפני שבועיים קבלנו מפתח לדירה החדשה.. וישר התחלנו לשפץ את כל הדירה השאלה שלי היא כזאת. איזה ספרים הקשורים לפנג שוואי אכן יכולים לעזור לי למקם את הרהיטים בבית כך שזה יהיה המקום האידאלי להם וגם תיהיה זרימת אנריה טובה? האם את יכולה להמליץ על מספר ספרים שכאלו? אהה וגם אשמח אם הם יעזרו לי בבחירת צבעים מתאים לבית.. תודה רבה

דנה A

New member
פנג לבית

תתחדשו על דירתכם, והמון הצלחה לכם בשיפוץ ובחייכם בה. זמן שיפוץ הנו זמן מצוין לבדיקת הבית עפי' הפנג שואי והתאמת ארגונה החדש של הדירה באופן שיתמוך וימקסם את הפוטנציאל האנרגטי של המבנה, מיקום המיטות והרהיטים, ובחירת הצבעים לבית. הספרים יתנו לך הכוונה ראשונית ובסיסית בכל הקשור לפנג שואי, ובעיקר הסבר על טכניקת הבגואה המתייחסת לכיוונים האוניברסלים של המבנה, כאשר יעוץ מקצועי יתן לך הכוונה עפי' ניתוח המבנה שלכם, מאחר ולכל מבנה ישנה המפה האישית שלו, מפה אסטרולוגית של המבנה הייחודית רק לו. ישנם ספרים רבים כיום בשוק העוסקים בפנג שואי, ממליצה לדפדף בהם קודם ולראות למה את מתחברת יותר. כאמור הספרים עוסקים במושגים הבסיסיים וברמה הראשונית של התחום העצום הזה. אם תצטרכי המלצה על יועץ מקצועי מאיזורך אשמח לעזור יום נפלא דנה

למעלה