פלשתי

זהות

New member
פלשתי

לכאן בעקבות המלצת בן טל שחר . קראתי את הודעת המנהל/ת ורוצה לשתף אתכם . ההודעה מעט שפוטית , נחרצת ומפחידה ... האם יש מישהו על הכדור הזה , שאינו "חוטא" בכניעה לאחת מ-12 השאלות ? מודה באשמה , נכנעתי בעבר , לא באופן מוחלט אך בהחלט באופן חלקי לרובן אם לא לכולן ... גם היום , במצבי המעורער קמעה , אני נכנעת . ניעור בי הצורך להלחם , אך המשפט המסכם לאחר 12 השאלות , שהיה עלי לשאול את עצמי , הותיר בי את הרושם שכאן - כולם כבר במקום אחר . חזקים ומחושלים , לוחמים אמיתיים . מקווה שאף אחד/ת לא י/תפרש הודעה זו כצינית אלא כפי שהתכוונתי בתמימות לשאול . אשמח לקבל מכם תשובות לא עוקצניות .

אני לוחם שעוד לא ניצח

למנצח לא התהילה אלא ההארה. ביום בו אנצח, אהיה מואר. עד אז אני לוחם. ברוכה הבאה לדרך הלוחמים.

wisdom16

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש לכולנו עוד המון ללמוד ואנחנו לא יודעים כלום עדיין
ברוכה הבאה

זהות

New member
ותודה גם לך ...

התחושה שלי דומה לשלך .ככל שאנו מעמיקים ומרחיבים את הלמידה אנו נוכחים לדעת שאנו יודעים פחות ...

אני לוחם?

הצחקת אותי
אני חזק ומחושל? חהחהחה... אני חלשלוש ומפסידן. אני לוחם אמיתי? למען האמת, לא אידע לזהות אחד כזה אפלו לא ממטר, אפילו לא בטעות!

deep ocean

New member
בסוף עוד תאמין בזה ../images/Emo6.gif

שאתה "חלשלוש ומפסידן"........ חה חה חה חה לא יעזור לך שופט תחמן
אתה יכול להמשיך להגיד את זה לקסם אמיתי אלף פעם, אבל בסוף הוא יעלה לך. זה רק עניין של זמן.....

deep ocean

New member
לי אישית יש עוד המון ללמוד

על מנת להיות משוחררת לגמרי

זהות

New member
לא חושבת

שממש אפשר להיות משוחרר במלוא מובן המילה . תלוי מה הגדרתך למילה . ללמוד זה נפלא בעיני אך חלק מהלמידה היא לדעת את מגבלותי , לקבל אותן ולהפיק מהן , אם אפשר את המירב.

rainbow too

New member
אני "חוטא".

לי יש 12 תשובות. -ולא תמיד עומד ב 12 השאלות. השאלות הן רק מדד מסויים, ועם זאת אולי הניסוח של ההודעה מופנה ללוחמים שכבר הולכים בדרך. בדרך הלוחמים ישנם הרבה פרדוקסים, לנו יש רק חצאי אמיתות. ישנם 72 דרכים, כמספר שמות הבורא. אדם היודע את הדרך, יכול להיות מורה שלך אם תבחר/י בו. בסופו של דבר יש רק אחד. שהכל בו והוא בהכל. האגו מטעה אותנו. השופט מכוון אותנו. הרגש לעיתים מטעה אותנו. אני לומד את הדרך, בדרך. דרך הדרך. ארבע ההסכמות הן המפתח לחופש אישי אם מאמצים אותם, ואין צורך להתאמץ. נפרדות קיימת - היא האשלייה.

זהות

New member
אם ניסוח ההודעה

מופנה רק ללוחמים שהולכים בדרך , אולי כדאי לפתוח אתר נוסף לאנשים הרגילים ששואפים ללכת בדרך... השופט מדכא ומסרס אותנו ואת הרגש לדעתי אנו לא תמיד מעבדים אלא מאבדים . את ארבע ההסכמות אני קוראת עכשיו ...

rainbow too

New member
השואפים ללכת בדרך כבר הולכים בדרך

הרבה זמן. ברוכים הבאים הביתה.

זהות

New member
הדרך ...

מדהים כמה משמעויות מקבלות המילים עם הזמן וההתנסויות שמזמנים החיים ! שמחה לפגוש עוד תרמילאים במסע , אשמח לקבל טיפים לגבי מקומות שחשוב לעצור , להתבונן ולהתעמק בכעורם וביופיים .

חשוב להסתכל במעיים

חחחחח ת´אמת בכל האיברים הפנימיים, בעצמות, בערוצים, בצ´אקרות, בגופים של ההילה. כלומר פנימה. לכל מקום שאנחנו הולכים אנו לוקחים את עצמנו. אז במקום להקיף את העולם ולחזור למקום שממנו יצאנו, עדיף לא לזוז. רק להתבונן פנימה ולרפא ולשחרר את כל מה שלא מאפשר לנו להיות כל מה שאנחנו יכולים להיות (הגשמת הפוטנציאל האינסופי שלנו). זה נקרא דרך החקלאי, בניגוד לדרך הצייד( בלי שום קשר ליוקשים). הצייד נהנה מההתרגשות של הצייד, המרדף, הנדודים, החוויות, המפגשים. בהוויתו הוא מחפש אחר משהו. החקלאי כבר מצא. הוא מתיישב על חלקת האלוהים הקטנה שלו, על האדמה הטובה, ולומד להיות חלק מהמחזוריות של הטבע. הוא מכין את האדמה, משקע, חורש, זורע, אוהב, מחכה, מתפלל לגשם, מודה, מתבונן בגדילה, מגרש מזיקים, יוצר משהו חדש, בונה מקדש, מזמין אנשים וישויות באור ואהבה, קוטף את הפירות, נותן, מעניק, משמח לבבות, ומקבל בחזרה עשרות מונים עבור כל הנתינה וההשקעה שהוא טיפח.

wisdom16

New member
אני מניחה שעכשיו אין לאף אחד

תוכניות לנסוע להודו יותר
גם ככה עוד מעט תהיה מלחמה... כל הדברים האלה קורים כדי שנבין שאין מקום לברוח אליו ואם לא נסדיר את הבעיות שבפנים יהיו צרות בחוץ. (אם הייתי יודעת איך לשים קישור הייתי שמה כי יש שירשור שיצרתי על סדר בלחיות בהרמוניה והוא מאד תואם את המצב ומסביר המון על זה)

אני חשבתי להיות נווד....

לטיל הרבה, לחקור את העולם, למלא את הסקרנות..... אבל הבנתי שאני לא רוצה להית לבד.... אז אפשר לגור בבית ולטיל הרבה... (אולי אם אהוביך?!) אני לא חושב בדרך הניגודים, אני חושב שהם בעצם הגדרתם סוגרים דלתות. כמו הגדרה עצמית... אז אני אומר : תהייה אפור.

למעלה