טלי../images/Emo39.gif אני לוקחת 400 מ"ג ליום פלקוניל
(2 כדורים) כ5 שנים. בשנה וחצי האחרונות,יש לי כתמים כהים בפנים(היפרפיגמנטציה) וזה בולט! אי אפשר לפספס את זה,לא שזה שחור כמו פחם,אבל בהחלט יש כמה וכמה שטחים בעור הפנים,בעלי גוון כהה יותר. אותי זה מדכא מאוד!(אפילו עם איפור
) קיימת אופציה עם איפור כבד להסתיר טוטלית את בכתמים. אבל מה לי ולאיפור כבד? מיזה יומיים הייתי בטוחה שטיפולי פילינג עמוק(ליזר) יעזור לי,ויציל את עור פניי, שאלתי בפורום מיקצועי,וזו התשובה שקיבלתי.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=176&msgid=98763978 תשובתך גימבה,חיזקה את התשובה שקיבלתי ,ואני כל כך עצובה-(. ניסיתי להוריד בפלקוניל,מ2 ח1 במשך חודשיים ימים. והטרומבוציטים שלי ירדו מאוד,והרגשתי לא טוב!(כאבי פרקים)גימבה
ניסיתי את האיזומד,וזה כמו כוסות רוח למת
וידוי אישי
כל מצבי הרפואי(לופוס/קטיעה/APLA) לא מטריד אותי,כמו הפיגמנטציה הזו. אני ממש לא יודעת מה לעשות. מחר,אהיה אצל רופא עור "פושטי" באחת מקופ"ח,בהמשך,אתייצב במרפאה בבית חולים איכילוב/תה"ש,אני חייבת פיתרון לכך. וכמה שיותר מהר.
בכל מיקרה לא אפסיק הפלקוניל,על אף הפיגמנטציה שיש לי,זה הכדור הטוב ביותר עבורי,ואגב,לכדור זה(מיועד לטיפול במחלות מלריה) יש עוד כדורים מאותה "משפחה" ולכולם,אותם תופעות לוואי,כאשר כדור אחד עם תופעת לוואי קצת שונה גורם לפנים להצהיב(צהוב) מה זה לכל הרוחות,פורים זה פעם בשנה,לא כל השנה