פלפל ............... תקרא את הכתבה הבאה אבל בעיקר רד אל התגובות( בעיקר מ"ס 5 )
מ מלך ארגמן1 New member 6/10/08 #1 פלפל ../images/Emo124.gif............... תקרא את הכתבה הבאה אבל בעיקר רד אל התגובות( בעיקר מ"ס 5 )
פ פלפל חריףף New member 6/10/08 #2 הכל עניין של זיכרון היה מוסיף ג'יגה או 2 ובזה נגמר הסיפור. אם הויסטה לא תתאים לי אני אתקין XP, כבר מצאתי דרייברים.
הכל עניין של זיכרון היה מוסיף ג'יגה או 2 ובזה נגמר הסיפור. אם הויסטה לא תתאים לי אני אתקין XP, כבר מצאתי דרייברים.
מ מלך ארגמן1 New member 6/10/08 #3 גם לי נראה שמשהו היה חסר לו שם............. הוא הרי קנה את הלפ טופ לפני שנהויכול להיות שאז עוד מכרו עם 512 MB אבל הסיבה שרציתי שתראה את תגובה 5 היא שזה משמעותי לגביך העובדה ש-HP נותנים שירות בלי לעשות בעיות.
גם לי נראה שמשהו היה חסר לו שם............. הוא הרי קנה את הלפ טופ לפני שנהויכול להיות שאז עוד מכרו עם 512 MB אבל הסיבה שרציתי שתראה את תגובה 5 היא שזה משמעותי לגביך העובדה ש-HP נותנים שירות בלי לעשות בעיות.
פ פלפל חריףף New member 6/10/08 #4 אין מצב שהוא קיבל מחשב עם חצי ג'יגה על מחשבים עם ויסטה המינימום ששמו זה ג'יגה וגם זה לא מספיק, צריך מינימום 2. האמת שטוב לדעת שHP נותנים כזה שירות.
אין מצב שהוא קיבל מחשב עם חצי ג'יגה על מחשבים עם ויסטה המינימום ששמו זה ג'יגה וגם זה לא מספיק, צריך מינימום 2. האמת שטוב לדעת שHP נותנים כזה שירות.