פלפלת

sinbad69

New member
פלפלת

את לא 5 שנים בארץ. ואם כן אז מה שאת יודעת זה רק להגיד כמה מילים כמו. טוטה,אצבע,תדחוף,לפנק. זה בדיוק מילים של זונה ממוצעת. רגע הביאו אותך לארץ למטרת זנות ועכשיו את עוברת תהליך שיקום. שיהיה לך בהצלחה בשיקום.חחחח

קבלו תמונה של סינבאד ההורס!

חחחחחחח אכלת אותה פירסמתי תתמונה שלך. אל תבוא ותבכה לי במסנגררררר חחחחחחחחחח

גרייס תמונה יפה

התמונה היא של בחור שעתיים אחרי שהוא שכב איתך והוא הבין מה הוא עשה. הוא השתגע ואישפז את עצמו. מאז הוא לא נוגע בבחורות. רק גברים כאלה תוכלי להשיג.

../images/Emo6.gif היה מת לשכב איתי

איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

היה מעדיף למות יותר נכון לומר

זו היתה תגובתו לתמונה שלך איכססססססססססססססססססססססססססססססססססס

sinbad69

New member
גרייס

גם עם הבחור בתמונה היית עושה סקס תמורת סכום סימלי של שקל ותשעים כדי לקנות גלידה במייק דונלדס.חתיכת זנזונת קטנה.חחח

sinbad69

New member
גרייס

אין לי טלפון או מסנג'ר של זונות. אני גבר של בחורה אחת.

sinbad69

New member
גרייס

גם אם הייתי הבן אדם הכי מכוער בעולם והייתי מחליט להכניס אותך למיטה את היית נכנסת כמו גדולה. את אפילו לא אתגר.חחחח את קלת דעת אם את יודעת מה זה בכלל.

sinbad69

New member
גרייס הבחור באמת הורס

אם הוא שוכב עלייך גם זונה כבר לא תוכלי להיות אחרי זה.חחחח הוא פשוט הורס לך את הצורה.חחחח

שאייאן

New member
בואנה יא סתומה. אינטלגנ'ט? ???????

מה את מטומטמת רצח? מה זה החתימה הזו? את קוראת לעצמך אינטלג'נט אבל טועה באיות. יא קפרה טילים. סעעעעחתק איזה רקובות...

sinbad69

New member
פלפלת מאמי

אני לא רוצה להקשות על המוח שלך. לא מוכן לקחת סיכון שישרף לך המוח הקטן לכן אני חוזר על המסרים שתשתדלי לקלוט. נ.ב מאמי את חולה על המסרים שלי. בלי המסרים שלי מה את שווה.חחח מישהו היה יודע שאת קיימת בכלל?חחחחחחחחחח

sinbad69

New member
פלפלת

כנראה שאני לא מספיק משעמם אותך אם את עדיין ממשיכה לקרוא את המסרים שלי. אני מקווה שאת לא משננת אותם לפני השינה.חחחח

למעלה