פלפלית? היכנסי!!

Polina EA

New member
פלפלית? היכנסי!!

יש לך חוויה שמוכיחה כי יש לך פלפל בחיים?
בואי ספרי לנו עליה ואולי תזכי בבגד ים מהקולקציה החדשה מתנת פלפל
מה נותר לך לעשות? להיכנס לקישור הבא http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=326&MessageId=151345551 לספר על חוויה שמוכיחה כי יש לך פלפל בחיים ואולי לזכות בבגד ים. פשוט, לא? אז למה את מחכה?

sondheims Dot

New member
|נצל"ש| גלי היא יותר מתוכנית טלוויזיה!

היא גם כלי לימוד מעולה לפסיכומטרי, מסתבר. קיבלתי את החוברות אתמול, ואני אמורה לזכור בע"פ 300 מיילים ישנות, ביטויים ופתגמים (חלקם בארמית
) מסתבר שהמילים היחידות שהצלחתי לזכור עד כה הן כאלה שהמצאתי להן סיפור מגלי- "דברים יורדים חדרי בטן"- דברים שגורמים הרגשה רעה כשבליין אמר שהוא מאוהב בג'רמיה, מחינת קורט אלו היו דברים היורדים חדרי בטן "אין נביא בעירו"- מישהו שמציא הצעות חדשניות ומתלעמים מהן. כשקורט הציע הצעות לוורבלרז בנוגע לשירים והן דחו אותן, הוא מלמל לעצמו "אין נביא בעירו" והדוגמאות ממשיכות... אני יודעת שזה לא קשור, סתם חשתי צורך לחלוק הולכת להמשיך לחרוש עכשיו

sondheims Dot

New member
תודה! אני אזדקק לה ../images/Emo122.gif

יש 3000 מילים בסך הכל. צפו לעוד הרבה דוגמאות כאלה בזמן שני מתחמקת מלימודים

5ifi

New member
יואו, אני יודעת על מה את מדברת!

אני לומדת לאמי"ר, וכל פעם שיש מילה שאני אומרת לעצמי שאין מצב שאני זוכרת אותה, אני רואה פרק של גלי והם משתמשים במילה הזאת! זה כזה אדיר...

sondheims Dot

New member
בדיוק! הכל קשור לגלי! ../images/Emo6.gif

ובהצלחה!! מה זה, אמי"ר, דרך אגב?

o0Invisible0o

New member
זה מבחן אנגלית...

מי שלא מוציא פטור מאנגלית לאוני' בציון פסיכו' שלו יכול לגשת לאמי"ר כדי להוציא פטור. זה כאילו רק החלק של האנגלית מהפסיכו'...

5ifi

New member
לא בדיוק אבל בערך בים בם בום

אני לא עשיתי פסיכו, אני צריכה רק אנגלית אז אני עושה רק אמי"ר. זה לאו דווקא בשביל הפטור, זה כדי לקבל ציון. שיפור, פטור משו... זה לסטלנים

o0Invisible0o

New member
את מהמקרים הנדירים שלא צריכים פסיכו'!../images/Emo2.gif

מה את הולכת ללמוד? |חטטן|

hodaya96

New member
חחח אני תמיד לומדת ככה

זאת אומרת.. כשאני צריכה ללמוד למבחן ולזכור משהו בעל פה אני מקשרת אותו לאיזה משהו שאני אוהבת (סדרה/סרט/ספר..) ובהצלחה!

5ifi

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

חברה שלי עשתה לי את זה. אף פעם לא הצלחתי לזכור מה פירוש המילה COMMET אז היא סיפרה לי חצי מהעלילה של מגרש ביתי כי איכשהו היה שם COMMET ומאז אני זוכרת...
זאת מילה לא שימושית בעליל אבל ניחא...

o0Invisible0o

New member
נצל"ש 2

אני יודעת שאף אחת [חוץ מאיילת השנייה] לא רואה כאן בונז אבל לא אכפת לי!
תראו איזו הריונית אמילי דשנל!!
http://www.whosay.com/davidboreanaz/photos/21722 ממש מדאיג אותי לגבי סוף העונה אבל אההההההההעהעה די היא כזאת חמודה!
מעניין איזה חודש היא.

inbalinbal1

New member
היא ילדה כבר לפני איזה חודש

אני יודעת כי זואי אחותה צייצה על זה

o0Invisible0o

New member
ממש לא..!

זואי צייצה מזל טוב על ההריון..היא רק הודיעה עליו לפני חודש!! והתמונה שהעליתי לפה צולמה אתמול..
הועלתה לטוויטר ע"י דיוויד בוריאנז וזה.. גם בתוכנית עוד לא ראו את הבטן.
קיצר היא עוד לא ילדה... אבל היא תכננה את זה טוב..לפי הבטן היא תלד בין העונות..

למעלה