פלס"ר .. כמה שאלות

tomerd17

New member
פלס"ר .. כמה שאלות

כמה זמן נמשכת טירונות שבא אני אפתח תחת וממש ימאס לי ? מה קורה אחרי טירונות ? איזה אימונים עוברים שם ? צניחה קרב מגע ? מה עושים שם ? איזה סיכה ? איזה כומתה ? מה נותן לי להיות בפלס"ר (גולני) ? בהשוואה לגדודים בגולני לפלס"ר כמה הרה יותר אני לא אראה תבית ? מה העיניין עם הקבע שם ? מה המשכורת של הקבע שם ? ומה עושים בקבע ומה זה נותן ? מקווה שתענו תודה =]

GGG12345

New member
כמה תשובות

טירונות 4 חודשים. שטח 100 חודשיים. ואז מסלול שנמשך עוד משהו כמו שנה, מי זוכר... מעכשיו תשובות בהתאמה: עוברים ניווטים, קרב מגע, לוט"ר, וגם צניחה. עושים פעילות מבצעית מן הסתם - מעצרים וכו'. סיכת גדס"ר מכוערת. כומתה חומה. נותן לך זין יותר גדול. אתה תראה הרבה יותר בית מכל גדודיונר אי פעם (אלא אם כן הוא בדיוק עוקץ גימלים). לקבע יש עשרות אופציות. אותה משכורת כמו בכל מקום. מתחפשנים. נותן זין יותר גדול. בבקשה.

demoloc

New member
יש סיכה לגדס"ר?

לכל הגדס"רים או משתנה מגדוד לגדוד? איך היא נראית?

GGG12345

New member
משתנה מחטיבה לחטיבה.

כעיקרון האמצע זה הסמל של הפלסר ומסביב יש את הפיצוץ של הפלחה"ן ואת הטיל של הפלנ"ט. מכוער פצצות.

tomerd17

New member
אוקי כמה שאלות

משכורת בקבע שם על כמה היא עמדת ? .. אמרו לנו קרוב ל6 יכול להיות ? ומה זה לוטר ? ובאמת אני יהיה בבית יותר מאשר כל הגדודים ?

L e G e n D

New member
תקנו אותי אם אני טועה..

כי יש מצב שאני טועה. לפלס"רים אין קבע. המסלול שלהם הוא משהו כמו שנה וקצת ולא שנה וחצי.

למעלה