פלס לייזר לנגר

ענת 2015

New member
פלס לייזר לנגר

שלום!
בעלי הנהדר הוא גם נגר נהדר, ואני רוצה לקנות לו מתנה, פלס לייזר.
כיוון שאני ממש לא מהתחום, אין לי מושג קלוש איזה סוג ישמש אותו. יש מלא סוגים...
הבנתי שיש כאלו שהם יותר לשיפוצי בתים ואולי הם אקסטרה עבור שימוש לנגר (עושה הכל, מטבחים, ארונות, חדרי ילדים, שולחנות, ריהוט תצוגה לחנויות וכו').
מי יודע לספר לי דבר או שניים על זה?
ואם אפשר, אז גם דגם וכו' כי אני מתכוונת להזמין מהאינטרנט...

תודה!
ענת

ענת 2015

New member
שאלה טובה

כי הוא מתקין דברים. לדוגמא בונה עכשיו מיטת ילדים על קלונסאות באויר.
או כשמתקין ארונות מטבח עליונים.
או בכלל לקצר תהליכי מדידה או לדייק במדידות.
אני בכיוון?

ענת 2015

New member
ובכל זאת

הוא רוצה פלס לייזר.
מה מומלץ ויתאים לשימושו?
הרי אני מניחה שהוא לאו דווקא יזדקק להכי משוכלל ויקר הקיים בשוק...

drors01

New member
אז אולי שתפנק אותו בפלס ושטיכמוס?

היא צודקת, בהתקנות פלס לייזר עושה את העבודה הכי טוב והכי מהר. קווי הלייזר מייצרים מישור שעוזר מאוד בהתקנה.
אם הבחור רוצה ויש מי שמעוניין להעניק אז אדרבה....

ולעניין עצמו, אני אפילו לא מכיר מתג מומלץ.
בודקים באתרים את המותג היוקרתי ביותר ומחפשים בו דגם לא הכי יקר ומנסים להשיגו הכי זול שאפשר.
רק שיהיה אפשר להוסיף אביזרים אם יש לו.
ככלל אצבע מוצר כזה לא הייתי קונה ברשת אלא בחנות בה המכשיר יוצא מאריזה מושלמת, מורכב עם סוללות ומודגם עובד ונוח למשתמש.
ייתכן שהמוצר או מרכיב ממנו כגון החצובה או התקן אחר שהוא עומד עליו ייראה לך נכון באתר אינטרנט אבל יסתבר כלא פרקטי בחללים באתרים בהם הוא מתקין מטבחים.
לבדוק איזה סוללות נחוצות ולהעדיף נטענות רגילות אם אפשר ולברר כמה הן מחזיקות, ואיך רוכשים סוללה חליפית אם היא מיוחדת, לבדוק אם יכול לעבוד גם עם חיבור ישירות לחשמל.
לבדוק את עוצמת התאורה של הקרן בפועל מול דגמים אחרים ולא לפי הכתוב על האריזה ואיזה פונקציות יש לה.
פונקציות מיוחדות שדרושות לבעלך אם יש וכו'...

בהצלחה
חזרי וספרי לנו מה רכשת שנלמד מעט.

הכי טוב ? תרשה לי, ומנסיון אישי, לחלוק עליך......
אני אומנם חובב, אבל בניתי לא מעט בעבר, גם מטבחים ( לפחות שנים גדולים, ואחד קטנטן....) ומעולם נתקלתי שדווקא פלס לייזר היה נותן תוצאה אחרת, מהירה, או טובה יותר.
גם היום, אני תולה פה ושם דברים, פלס רגיל, או מדידה נותנים די מהר תוצאה, מאשר התעסקות עם פילוס וכיוון של פלס לייזר....
&nbsp
שלא תבין, אני לא פוסל את הכלי הזה, בהחלט שימושי לאנשי מקצוע שעובדים בהיקפים גדולים. למרות, שאני פוגש לא מעט כאלה בחיי היום יום, נדיר שאתה גם רואה שמשתמשים בו.
&nbsp
אם בכל זאת היו שואלים אותי מה כן, הייתי ממליץ על מולטי טול. זה כלי שיודע לתת מענה להרבה מאוד אפשרויות. אבל צריך להודות, זאת הוצאה כבדה. אולי פי שתיים או שלוש מפלס לייזר טוב.

drors01

New member
בדיוק! אתה חובב והוא מתפרנס מזה וחוץ מזה, זה מה שהוא רוצה...

uriler

New member
אגב, יש גם פתרון ביניים - פלס רגיל, אבל עם סמן לייזר

אתה מפלס נקודה אחת, לוחץ על כפתור - והוא מייצר "פס" לייזר לאורך הקיר שמפולס גם הוא, באותו הגובה. מאוד נוח.

ענת 2015

New member
המלצה?

תודה! יש לך המלצה על דגם מסויים שיתאים לשימוש של נגר?

למעלה