פלסר?????????

ברק מה נשמע אחי...? הייתי בטיול קטן

אחרי הרבה זמן שאני בבית עשיתי עם חבר טיול לחרמון... שמע, אין לי מזל... רצינו ללכת לחרמון ליומיים שלוש ולישון ביצמרים. אבל לרוע מזלנו בדיוק שהגענו היה סופת שלגים בחרמון... תאר לך מה זה עשיתי את כל הדרך לחרמון ובוסף יכלנו להיכנס... אז נשארנו בבית החייל ליומיים קיצר נכי צה"ל גם יכולים ללון בבית החייל!!! חובה שתדעו את זה זה עולה 40 שקל ואתה ויש לך אחלה חדר שם... כל ארוחה עולה 5 שקל... אז כל מי שיוצא לו להתקע כמוני שיכנס לבית החייל הקרוב ורק יהנה. אפילו לא הורדתי את הנעליים ואני ישר כותב לכם, נכון לא הייתי בסדר שלא הודעתי. אני מצטער על זה... חוץ מזה לא ישבנו כל היום בחדר. כמו שאמרתי ישנו בבית החייל בקריית שמונה ביום שלישי הלכנו למרכז קנדה במטולה... מי שלא היה שם חובה ללכת מקום משהו מהסרטים גם שם יש הנחה לנכי צה"ל לחייל הכניסה עולה 45 לנכי צה"ל 50 אין כל כך הבדל יש שם בריכות ג'קוזי החלקה על הקרח... (קרח אמיתי לא כמו בהרבה מקומות שיש שם החלקה על "קרח" (שזה בעצם שאווה). נהנינו מהיום הזה מאוד!!! אז אני ממליץ לכם בחום ללכת לשם מטולה גם לא רחוקה מקריית שמונה. אני שמח לחזור לבית ולהיות שוב איתכם חברים!!! ראיתם איך בית"ר נצחה את חיפה??? נכון שזה היה במזל ולא הגיע לאףקבוצה לנצח אבל נהנה מהגול הטיפשי...
אז מה שלומכם חברים איך היה בלעדיי?

ברק 188

New member
פלסרציק יופי שאתה כאן.

חבל על מזג האויר בטיול שלך פעם אחרת יצליח יותר,לגבי מטולה בומבה של מקום ממש חו"ל רק חבל שהמקום לי הגבול מה במגביל אותה בתירות מרכז קנדה זכור לי בזכות מסעדה לבנונית נהדרת וישבני זוכר לרע את משטח ההחלקה ,אומנם זה היה מזמן אבל נשאר טעם לעוד,אני חוזר לעבוד להשתמע ברק.

למעלה