פלסים- חברת בניה

blue43

New member
פלסים- חברת בניה

בישחה אקראית שניהלתי אמש ברחוב עם תושבים הגרים בפרויקט פלסים בבוכמן צפון, העלה אחד מהם את הטענה לפיה החברה קרובה למצב של כינוס נכסים. האם מיששהו יכול לשפוך יותר אור על אימרה זו? אין כוונתי להכפיש, פשוט התעניינו בפרויקט שלהם בבוכמן דרום (שהתחילו לשווק בקיץ האחרון), והענין מעניין אותי בבחינת המצב הפיננסי של הקבלן, לפני שניפול לאן שאף אחד לא רוצה ליפול. אז אם מישהו יודע יותר אשמח לקבל כל מידע בנושא.

falash

New member
לגבי פלסים

ככלל, אין לי מושג מה מצבה הכלכלי של פלסים. אולם לפני כחצי שנה (אולי טיפה יותר) פלסים פירסמה פרוייקט קוטג'ים חדש בבוכמן דרום. מאז הפרסומים נעלמו. כאשר ניסיתי לקבל מידע על הפרוייקט מספר פעמים מנציגי החברה הם ענו לי שהפרוייקט נידחה כי הם רוצים לסיים לשווק קודם כל פרוייקטים שלהם בכפר סבא ובגן יבנה... מהכרותי הדלה עם התנהלות של חברות בניה וקבלנים - מידע זה הספיק בשביל להדליק אצלי נורה אדומה (ושוב יכול להיות שעובדתית שאני טועה בגדול...).

מיקלול

New member
פלסים זו חברה ללא כתובת. אני גרה

בפרויקט שלהם ומאז הקניה כמעט ואין התיחסות. רק אחרי מכתב מעו"ד הם באו לעשות בדק בית לאחר שנה, אבל אני עדיין מחכה שיבואו לתקן את התיקונים. האמת שסה"כ הדירה בנויה טוב , אין הרבה תיקונים ואני מאוד אוהבת אותה, אבל כדאי לחשוב עוד פעם לפני שקונים מהם. ותגיד להם שזה מה שאמרתי.

falash

New member
מיקלול - מה לבי

מה לגבי רישום בטאבו של הדירה... אם פלסים תפשוט רגל זה לא יצור לכם בעיה? ... אני מניח שהם טרם הספיקו לרשום את הדירה בטאבו על שמכם ...

Angel972

New member
זה אחרי שפנית אליהם או מה ../images/Emo35.gif

אני לא זוכר שקיבלתי ... יכול להיות שזה היה מכתב שאמר שהם העבירו בקשה לרישום על שמכם ?

Angel972

New member
../images/Emo51.gif

Danret

New member
פלסים - מה שאני יודעת

אני לא יודעת בוודאות שאכן החברה עומדת בפני כינוס נכסים, אבל אני כן יודעת על כמה תביעות שמתנהלות נגדם בהיקף של מליוני ש"ח. למרות שאני יודעת שרוב הקבלנים הם "עם קשה" אני יכולה לספר לך שעם פלסים הבעיה הזאת חריפה יותר. בגלל שהחברה קטנה, הכל פועל לפי מנכ"ל החברה. אדם שלא מכיר אותך בכלל מהרגע שחתמת על חוזה והעברת את החלק הארי של התשלום. מרגע זה - לא רק שההתעלמות מהרוכש מוחלטת - אלא שמופעלים אמצעי לחץ שונים על הקונים כדי שלא ידרשו שום דבר, יתעלמו מזכויות המגיעות להם לפי החוזה (החתום!), יחתמו שאין להם טענות וכו', ומנסיון (מר) עו"ד/ איום בפרסום ממש לא עוזר, רק מלבה את יצר המאבק של פלסים. ויעידו על כך שכניי שחברת פלסים הציעה להחזיר להם את התשלום (אחרי שכבר מכרו את דירתם, לקחו משכנתא ועמדו בפני מעבר) ולבטל את העסקה, כאמצעי לחץ כדי שיוותרו על זכויות שמגיעות להם ע"פ החוזה. ולצערי יש לי עוד הרבה דוגמאות נוספות (אם תרצה פרטים - במסר). מה שכן - הדירות בנויות ברמה מאוד גבוהה. שמים דגש על עיצוב ומשתמשים בחומרים טובים ויקרים בבניית הבית ואבזורו. ואשר לבדק בית - כמובן שלא ביצעו בדק בית עם תום השנה. למזלנו בבית שלנו אין בעיות, אבל לצערי אצל שכנים יש והם נאלצים לרדוף אחריהם

blue43

New member
תודה על שלל התגובות העניניות

באמת תהיתי לאן הם נעלמו מאז הפרסום הגדול שהיה להם על הקוטגים בבוכמן ב. לגבי האבזור והסטנדרט שלהם- יכולתי להתרשם בדירה לדוגמא, שהיתה ברח שבטי ישראל, שמדובר בסטנדרט גבוה. חבל שהם "נופלים" על דברים אחרים. אוקיי, הבנתי. שומר נפשו ירחק.

גם אנחנו סבלנו מאוד מחברת פלסים

הדירות שהם בונים באמת מושקעות יותר מכל שאר הקבלנים שראינו, הכל יפה ומרשים גם בפרטים הקטנים וכל האורחים לא מאמינים שהקבלן נתן הכל. זה מה ששכנע אותנו לקנות אבל אני לא יודעת אם זה היה שווה את התקופה הנוראית הטרטורים והלחץ הנפשי שעברנו מהרגע שחתמנו את החוזה עד שקיבלנו את המפתחות. הסכמנו לקבל מפתח למרות שלא גמרו לעשות הכל והשלמנו לבד כי כבר לא הייתה ברירה. חברים שלנו שרצו לקנות לידנו וראו מה עברנו עם פלסים החליטו לותר. אם אתה ממש רוצה בית של חברת פלסים – מציעה לך שתחפש מישהו שכבר סבל איתם ותקנה יד שניה.

למעלה