פלנדרז בן 60 ?????

bigbadjoe

New member
פלנדרז בן 60 ?????

הוא לא בגיל של הומר ? מתי אמרו את זה ? ולמה הוא נראה כ"כ צעיר ? ושאלה קטנה: בפרק שבו כל הבית של פלנדרז נהרס והמשפחה מתה... איך נגמר הפרק? הם באמת מתו ? איך הוא ממשיך הלאה ? ובאיזו עונה היה הפרק? תודה ! (מצטער שזה מחוץ לשירשור אבל כשמתי שם השירשור לא קפץ אז פחדתי שלא יראו)

sideshow

New member
כן הוא בן 60...

בפרק "ויוה נד פלנדרז" סיפרו על כך. סוד הפלא שלו מובא בציטוט הבא:Ned: Listen folks, there´s no magic formula. I just follow the three "c"s: clean living, chewing thoroughly, and a daily dose of vitamin "church!" ובאשר למשפחתו- היא מעולם לא מתה!!! אתה מתכוון לפרק "הוריקן נדי" (עונה 8) בו הבית אכן התמוטט אבל כל המשפחה יצאה בריאה לחלוטין (חוץ מהילד רוד שראשו נתקע בעץ). אשתו של נד מתה בעונה ה 11 (די באשמתו של הומר). אבל נד וילדיו מצליחים להתאושש כשנד פוגש את רייצ´ל ג´ורדן.

bigbadjoe

New member
באיזו

עונה זה "ויוה נד פלאנדרז"? וממה בדיוק מתה אישתו? ובאיזה פרק ? מצטער על כמות השאלות אבל אני רואה שהפסדתי הרבה... חארות הערוץ הראשון האלה ולא נראה לי שבסטאר וורלד עוברים את העונה החמישית. ד"א, אם למישהו יש את הDVD של העונה הראשונה והזמין את השנייה אז שייפנה אלי. יש לי כמה EASTER EGGS להם.

starman

New member
תשובות

בעונה העשירית זה ויוה נד פלנדרז. אישתו מתה ממטח חולצות שהומר ביקש שיעיפו לו חולצה והעיפו לו הרבה והוא התכופף ומוד קיבלה את המטח ונפלה מגובה רב. ובעונה ה-11 בפרק שקרוי באנגלית " Alone Again, Natura-Diddily "

sideshow

New member
פגש אותה ב... (מכיל גם ספוילר)

בסוף הפרק בו אשתו מתה (בעונה 11). רייצ´ל היא זמרת שבאה לשיר בכנסייה עם להקתה קווננט (ברית). השיר ששרה נגע ללבו ולאחר שיחה אתו גרמה לו לרצות להמשיך באמונתו ובחייו. נכון לעכשיו אין ביניהם קשר רומנטי. ספוילר
רייצ´ל (הזמרת שון קולווין) חוזרת לקראת סוף העונה הנוכחית (12) כדי לעזור לפלנדרז להגשים את חלומה של מוד, אשתו המנוחה: להקים פארק שעשועים בנושא התנ"ך.

למעלה