פלמ"ח 2007!!!

MR Skate

New member
פלמ"ח 2007!!!

היה אדיר!! היה טוב!! אבל החניכים התוודו בפניי שהם נהנו. נשרפתי, איבדתי ת'קול וגם גמרתי לעצמי את הבריאות. אבל היה ממש טוב!! יאללה חוויות!! נ.ב אפשר לשנות בפורום את הכינוי?

בדיוק באתי לנצל"ש שהיה מסע אדיר

הייתי מ"פ בחטיבת יפתח והיה אחד המסעות היותר טובים אללללללההה חטיבת יפתח
ועכשיו נעבור לעוד ניצלו"שים:
1: עוד 4 ימים מסע חוף אללללההה מנהלה מסע חוף
2: עוד שבועיים לתחילת גרעין עודד הולכת להיות שנה אדירה

סו אתה בא למסעחוף??? אביחי אמר לי שלא

איזה כיף, לפחות יש בן אדם אחד מאפק אחרי שטל ביטלה... זאת עדי מבית העמק דרך אגב טל וליהיא הדביקו אותי עם הסו אני כבר לא מסוגלת לקרוא לך סער זה לא מתחבר לי. נדבקתי!!!

aa100000

New member
שקר! לא אמרתי שהוא לא בא.

אמרתי שזאת לא משימת הקיץ שהוא קיבל, ושיכול להיות שהוא מגיע לשם מרצון

אני בהחלט מגיע מרצון

וגם בגלל שחסרים אנשים שיעזרו במנהלה והכל וממש חבל לי שטל לא מגיעה בסוף

גיל876

New member
מי זה, סער??

איזה מלך אתהה!!!!!!!!!! זאת גיל. דינה. איך שתרצה. חח

S K S K

New member
היה מעולה!!

היה מצויין, החניכים שיתפו פעולה ממש, במיוחד באש ליילה.... D: הם ממש נהנו, וגם אני, ועשו מורלים בלי סוף, האימונים היו מצוייניםםם! באמת שהיה לי הכי כייף בעולם! מטה יהודה הכי הכיD: יפצ'וק;)

Danale151

New member
אבנר כפרה עליך!

היה כ"כ מעולה באמת באמת באמת באמת :) אין לי כח לפרט
אהההההההה אני צרודה ): חהחהחהה יש לי איזה 200 כובעים של פלמ"ח! דפקתי את המערכת
יומטוב ונטול בריטים לכולכם!

MR Skate

New member
חח הכובעים האלה..

גם אני לקחתי עוד אחד לגרעינרית שלי. היא רצתה את שלי אז הבאתי לה עוד מחניכה שלא רצתה.. :)

Stupid DOG

New member
:p

אין לנו היסטוריה! ואין לנו עבר! אבל לחטיבת כרמלי יש וואחד איבר!!

shaked katz

New member
אללה כרמלי?

מי זה?
הייתי אמורה להיות בכרמלי אבל בגלל שלא יצאו לי חניכים אז הייתי במנהלה (יותר נכון באקונומיה) היה ממש טוב שם!!! למרות שהייתי נהנת יותר אם היתה לי קבוצה ולהיכנס לכל האווירה כמו בהכנה... היה מעולה בכינרת רק חבל שאני נראה עכשיו כמו עגבניה!
עוד יומיים מדמים!!!!!!!

Taina12

New member
כרמלי כרמלי שלי כרמלי שליייי!!1

לא לדאוג כי במסע פלמ"ח מטיילים בטבע אין לך מה לדאוג כי לוחמים יש פה ב-ש-פ-ע לא לדאוג כי במסע פלמ"ח לא רואים ת'בית וגם לא רוצים לישון בכלל[?!] תבריחי רימונים ומרגמות תעבירי הודעות מסע פלמ"ח הם אריות מורל ממש גבוה! ואצלנו בפלוגה משתלטים על מצודה כל לוחם עשוי פה מפלדה!! אח איפה איפה הם הבחורים ההם עם העוזי/חאקי והרימונים? עם הבלורית הכי גברית עכשיו כולם רואים אותם!

למעלה