אל תשכחו סבון
החיוך של שרה ממש מטופש. אלינור מאוד מסכנה.   נכון, נכון, אלינור. נכון.   הנה, הוא כבר עבר לצד של... ה... אה, סליחה. אה, נכון, הוא באמת איבד את המשקפיים... היא מאוד קטנה. וחמודה. אני מתגעגע אליה.   נטשו אותך ומסנג'רים אותך.   אורי, אתה תמים מאוד. אין מפגעים ערבים? אוי, רות... אין עולם. בסדר, יש גם לחם טעים בארץ.   קדימה, חילוץ.   אתה מספסר במזון? אה, היא גם לא טיפלה בשם משפחה... למה יוחנן תמיד צוחק על השם שלה? עם המסי-רות, זהי-רות... תכף אני אשדך בין רות לרון מהחממה. מה, זה לא נראה לכם כמו פת-רון?   אחלה של דן.   יוחנן אדם מוזר, מאוד.   רבין אהב שחמט. דיין... אין לי מושג. ודיין, מה אתה רוצה לעשות למלך? אם המלך הוא אשכול ואתה מנסה לחסל אותו... אתה קורא לאסי עגל? לא משנה.   לראות שמישהו אומר לעדי "זה אני" עושה לי עצוב בלב. אל תחשבו, פשוט גורי רגיל שחוטפים אותו, הוא יסתדר.   אוי, הם בעכו? שיט, לא משחררים? לבריטים אין סמכות לדון מנהיגים יהודים בארץ ישראל. כן, מדינות לא עושות מו"מ עם פושעים! זה כאילו מדינה תחתום על הסכם עם טרוריסט ותגיד לו "קח משטרה ורובים, תעשה מה בראש שלך". בערך. בן גוריון חינך אותך, דביל.   רקדנית בלט? זה קרה באחותי קפצה כיתה. טוב, כולם חולקים את הבגדים בקיבוץ. כן, רות. יופי לך.   מי מגיע? אולי הגנרל מ... אוי... בהחלט בעוונותיך. הייתי מגדיר אותו יותר "שודד עתיקות". הורדוס? מצדה? אז לזה צריך את יגאל ידין בכלל.   אמיל מתעכב.   ככה לשקר, רות? לא יפה. לאורי יש אבא עסקן? מה הוא עושה, באיזו מפלגה? אל תבקשי סטירות מאלינור. אבל יעל משחקת יפה.   מגיע לו מכל מיני סיבות מקל בראש. דן, יש גרדום בכלא עכו.   לרבין אין אחות? מצדה, מצדה.   תאמינו לו, יש לאבא שלו תחנת דלק. למה הם עושים נרגילה עם הצינור? יום יבוא ותחנת הדלק הזאת תהיה חשובה! ויטעינו בה המון המון... אוי, שיט.