פלישה 1.09

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
פלישה 1.09

בסה"כ פרק די טוב. היו מספר דברים מיותרים ודי משעממים אבל בסה"כ הייתה התקדמות מסויימת בעלילה ולדעתי הסדרה תלך ותשתפר.

adi121

New member
אני חושבת שכולם נטשו את הסדרה הזאת

לא יודעת אם בצדק או לא כי לא ממש עקבתי.

Xtra cute

New member
הפרסומת מאוד מושכת

אבל את הסדרה עצמה לא ממש אהבתי

הסידרה עצמה מאוד בעייתית

כי דבר שהצופים בארץ לא מורגלים אליה.. יש לה קו אחד מאוד ברור. והוא כמה שפחות פרטים בכמה שיותר זמן. צריך לאהוב את העניין ואת המתח, כדי לאהוב את הסידרה. או בסה"כ לחכות בסבלנות.. בנתיים אני מאוד נהנה ממנה :)

קובי221

New member
לדעתי היה פרק צולע.

לא מתח אותי כלל, והסיום מזה לא משו. איך רואים שראסל הכניס גופה של מישהי... השתעממתי, בעעע לאן נעלמו הילדים? פרק נטול ילדים.

vand

New member
ראסל? אתה מתכוון לטום?

אגב קראתם את התקציר של שבוע הבא? (אם לא אז מצורף למטה למי שמעוניין לראות נשמע מאוד מאוד מעניין) תקציר פרק 10: דייב נחטף מביתו בידי גבר ואישה שמנסים לברר אם הוא חייזר. הם מספרים לו ולראסל שהם הותקפו ומאז הם חוקרים מקרים דומים. האישה מגלה להם שהחייזר הראשון הוא לא אחר מאשר טום אנדרליי

קובי221

New member
מ"מ = מתמט'?

כי אם כן זה ממש לא קיצור
בכל מקרה, אני מתרגל אינטגרלים, חקירת פונקציה, נפחים, ובעיות קיצון. בעעע טריגו'.

vand

New member
מ"מ זה הקיצור המקובל

בדיוק כמו ג"ג לגיאוגרפיה. וכל הנושאים שציינת קלים למדי. מכל המ"מ אני שונא רק הסתברות וקומבינטוריקה והשאר

קובי221

New member
אה...

לא נגענו בהסתברות וקומבינטורה, רק שנה הבאה. השנה אנחנו עושים את 006 ובעזרת ה' שנה הבאה את 005 ו-007. ואני שונא טריגו'. והנושאים באמת קלים, אבל אני מתרגל שאלות מהגהנום
. אני חולה על פונקצית מנה
הפונקציה הכי יפה שנתקלתי בה.

vand

New member
עשיתם את 006 לפני 005?

אני הייתי אמור לעשות את שלושתם ביחד אבל בסוף לא הספקנו את החומר של 007 אז עשיתי את 005 ו-006 שנה שעברה ואת 007 עשיתי במועד חורף השנה. ממוצע 97
. ממתי עושים שאלון מתקדם יותר לפני שאלון פשוט יותר?

קובי221

New member
אמממ... כי אנחנו עושים את כל השאלונ

-ים של 4 ו-5 יח"ל משמע את 003, 004, 005, 006 ו- 007. את 003 עשינו בקיץ שנה שעברה, את 004 עשינו בחורף ובעזרת ה' את 006 נעשה בקיץ השנה. הפרוצידורה זה גם לעשות את 4 יח"ל וגם את 5 יח"ל, שאם לא נצליח ב- 5 יח"ל יהיה לנו את 4. ואת 006 אנחנ עשים לפני 005 כי רוב החומר של 004 מקביל ל-006. אגב זה סיוט לעשות את כל השאלונים. אני הייתי מעדיף לעשות רק את של 5 יח"ל, אבל הביה"ס רוצה שנעשה הכל.

למעלה