פלירטוטים

פלירטוטים ../images/Emo41.gif

עד כמה הפלירטוט חשוב בעיניכם כשאתם מכירים מישהו/י ורוצים בו/בה
האם אתם מפלרטטים הרבה/מעט
(או שאולי אתם ישירים כשאתם מעוניינים במישהו ולא מסתבכים ברמיזות כאלו ואחרות
) מה חשוב לכם כשאתם מנסים ליצור את הקליק הראשוני

טעם החיים.

לא, אני לא ישירה..מעדיפה רמזים כאלה...לכן הפלירט חשוב. זה קורה די הרבה. כמובן, רק עם מתי שאני מעוניינת. מה חשוב לי? ממממ.. שהוא יבין ויזרום איתי האלה
. ולמה את לא עונה??..

../images/Emo9.gif על השאלה המקורית שלי ../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

אז ככה, הפלירטוט חשוב לי, אבל אני לא תמיד מישמת אותו, זה תלוי בסיטואציה. אם יש קליק ויש כל מיני רמיזות ואני רוצה לגשש אז כן, אני אפלרטט. הרבה
זה עניין יחסי, אבל לאחרונה לא מעט. וכן, אני ישירה אם יש צורך (אם אני רואה שהצד השני לא קולט או למשל אם יש עניין של זמן). הכי חשוב... רושם
"אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני"

יוסי 450

New member
רוצה , וכשיצא השתפנתי

אנ נשוי מעל 10 שנים, מידי פעם עלה במוחי, מה יש כולה משהו קטן, בכלל עם כל מה שרואים בחוץ, נמאס להריח בחוץ ולבוא לאכול בבית. ויום אחד להפתעתי הגעתי למשרד שעבדתי איתו והמשרד היה סגו, הייתי צריך לקחת משם משהו דחוף למחר, התקשרתי לפקידה שגרה 10 דקות מהמשרד, נכנסנו פנימה, והלכתי לקחת מה שרציתי, האמת פינטזתי לא פעם עליה, בגיל ה40 לערך, גרושה נראת מצוין, לךקחתי מה שהייתי צריך ובאתי לצאת, ואז היאט אומרת לי לאן אתה ממהר, בטון ברור למדי שהיא מעוניית במשהו, אני כמו טמבל בחצי גמגום אמרתי לה שאני ממהר הביתה, עד היום אני אומר לעצמי חמור, הפנטזיה עמדה להתגשם ופיספסתי אותה, לא יודע אם היום אני אוכל להתאפק, אם יהיה לי משהו, עם כל האהבה וההערכה שלי לאישתי

זה כבר מעבר לפלירטוט.... ../images/Emo41.gif

אתה בכלל מודע להשלכות שהיו נגרמות בגלל מימוש הפנטזיה

יוסי 450

New member
מה ?רומן?

את בטח תגחחי ותשחבי בגלל פלירטות מהצד אנ אוותר על אישתי והילדים? אין סיכוי שבעולם, נכון שהיו הרבה שאמרו את זה ונפלו, אני מאמין שאני לא, וכרגע זה רק בגדר פנטזיה

יוסי 450

New member
בנתיים מחכה להזדמנות הבאה../images/Emo99.gif

מי יודע אולי יהיה לי אומץ או ששוב אשתפן ברגע האמת

ביג שחר

New member
זה מאד מאד תלוי...

אם זה קטע לא רציני - יש הרבה יותר פלירט... משום מה מישהי שאני רוצה אותה למשהו רציני, אני הרבה יותר כנה והרבה יותר ישיר... לפעמים זה בעוכרי.. אבל אלה החיים..

../images/Emo20.gif פלירטוט...

פלירטוט הוא חשוב, בעיניי זה בעצם כמו "משחק" בין גבר לאישה. במידה ויש אישה שאני חושק בה, הפלירטוט יעשה גם בצורה כזאת שזה לא יראה זול, אחרי הכל זה נועד בשביל
, לא?
מפלרטטים במון? כן, יוצא די...
מה חשוב שיוצרים קליק ראשוני? שגם הצד השני יהיה באותו ראש.

כוכבית

משחקי מילים נחשב פלירטוט? כמו זה - בואי נלך לגן , אני אלקק לך את הדגדגן.

../images/Emo5.gif

מזכיר לי את המשפט מגיל 16, שלצערי לא נשכח מחיי- "היי כוסי, רוצה בטוסיק".. רררר

למעלה