פלירטוטים ברשת

פלירטוטים ברשת

היי, מצטערת עם זה יהיה ארוך אבל זה פשוט קשה .
אנחנו נשואים 7 שנים עם 2 בנות וידענו עליות ומורדות כמו כל זוג אני מתארת, אבל הפעם אני מרגישה שזה הולך לקראת הסוף.
לפני כחודש היה לו רומן וירטואלי עם מישהי שהוא לא ראה , הם התכתבו תכתובות של פנטזיות מיניות ומיילים מלאי תשוקה , אהבה וזימה . ברור לי שזו
לא בגידה וכי המילים לא באמת מכוונות כי אי אפשר לאהב אדם שלא ראיתה.
אבל כשזה נגלה לי היה לו קשה לסיים את הקשר והיו לנו ריבים ולטענתו הוא לא עשה שום דבר רע, לא היה משוה פיזי
הוא ניסה להגן על הקשר הזה וטען שאני חונקת אותו, כשכל מה שביקשתי זה מעט יחס.
כאב לי שהוא מעדיף אושר של אחרת על פני האושר שלי. כי אמרתי לו שזה מכאיב לי וזה גרם לי לרצות להתאבד והוצעא אותי מאיזון ומשפיותי.
בסוף זה נגמר. הוא פתח פייזבוק והחל לפלרטט עם כל מה שזז שם וגם החל לחדש קשרים וביניהם הייתה בת דודה שלו שלא ראה מס' שנים.
הם החלו לדבר על אה ודה ואז הלו לזרום רמיזות מיניות , עכשיו ברור לי שאין כלום, אבל ביקשתי התחננתי שלא יעשה זאת . מבחינתי לפלרטט עם מישהי אחרת זה פסול להגיד דברים מסויימים למישהי זה פסול, אני לא מפלרטטת ותמיד עוצרת עם מישהו מנסה כי זה לא מכובד .
מילא בעבודה מידי פעם לזרום כי בכל זאת אנו בני אדם. יש לי פייס 4 שנים בחיים לא ראתי משם פיתוי מיני ובעלי טוען שהוא רואה רק פתויים.
הוא אמר שיכתוב מה שהוא למי שהוא ואני לא כולה להגביל ולחנוק אותו כך , אבל אני לא אוכל לחיות עם המחשבה שהוא כותב דברים לבנות אחרות , אז הוא אומר אל תקראי , אבל זה עוד יור גרוע , כי אז אני מדמיינת בראשי .
רציתי לשפוך את הלב כי נראה לי שהפלרטוטים שלו ימשכו ( למרות שאני יוגדעת שהוא לא יבגוד לי ולא יניב דבר הפלירטוט) וסצינות קנאה שלי ימשכו ובסוף פוף ניהיה חלק מסטטיסטיקה למרות ש הוא אומר שאני הדבר החשוב ביותר בעולם בשבילו ומוכן לעשות הכל למעני .
תודה למי שהגיע עד הלום .

kobia2307

New member
אם זה מפריע לך מחובתו להתחשב

אצל זוגות רבים השיחות הוירטואליות לא מפריעות ולא גורמות בעיות או קינאה כלשהי בזוגיות
לדעתי אם השיחות מפריעות לך מחובתו של בן הזוג להפסיק זאת מיד

Aski7

New member
הוא יעשה הכל למענך

חוץ מזה?

סתם משהו להשאיר אותך שם.
לא זה לא בסדר וזה נועד לריגוש וכשזה כבר לא יירגש מה אז?
חוץ מזה יש דבר שנקרא בגידה רגשית וכן ניתן להתאהב באדם שלא פגשת אבל אתה מכיר מרוב שיחות איתו.
אפשר בכל מקרה להרגיש מספיק כדי לפגוע במערכת היחסים המציאותית. והוא פוגע בך!

בכל מקרה הוא נתן לך תשובה ברורה הוא לא יפסיק. די לריב.
או להתגרש או להתחיל לצטט עם גברים אחרים בעצמך,
ואז לתחיל טיפול זוגי.

סטנגה Joe

New member
את לא יכולה

להגביל אותו.
יש דברים שהם בלתי אפשריים.
לכן יש לך 2 אפשרויות, או לקבל את המצב כמו שהוא.
או לעשות משהו בנידון. את מוכנה לעזוב אותו על קטע כזה?

seeyou

New member
פלירטוטים ברשת זה חלק מהפיתויים הקיימים בחיים

לפי הגדרה של ויקיפדיה

"פיתוי הוא שידול, השאה או הסתה של אדם לבצע דבר מה (בדרך כלל דבר מה אסור או שלילי)"
לדעתי םיתוי המיני הוא הנפוץ ביותר מה השוני בין הפיתוי שלך לפיס לשלו במין?

מפעל הפיס לא מעוניין שתזכי בו בזמן הצד השני ב פלירטוטים כן מעוניין שלפעמים לעבור שלב

להתנגד למה שהוא מכור לא תצליחי אבל לשנות את דעתו תוכלי להצליח רק בהסכמתו

אחד השיטות להסכמה שלו היא שאת תתחילי להתנהג אותו דבר(בלי רמז שאני משדל לדבר עברה
)

ייתכן שאז יפתחו לו העיניים ו"מהפחד" יפסיק(?)

החלום שלך זה לזכות בהרבה בכסף והחלום שלו(של רוב הגברים) להשכיב כמה שיותר בנות

יוסי

הוא לא בוגד?

כל קשר שמתנהל בהסתרה הוא בגידה.
אם זו לא בגידה בעיניו, שלא יסתיר.
הוא בוגד.
יחד עם זאת, תבדקי את את עצמך ואת עשייתך...
תפסיקי לפחד מהבגידות ותתחילי לבחון מה בעצם חסר שם אצלכם.
איפה את יכולה לשנות ומה את יכולה לשנות על מנת למתן או להפסיק את התופעה.
הכי קל ואפילו מתבקש זה לטעון כלפיו, רצוי להסתכל פנימה ולראות מה את יכולה לשנות ולא לדרוש רק ממנו שינוי.
נועז

nirity1

New member
אני כן רואה את זה כבגידה

ולא הייתי מקבלת את זה במקומך.
זוהי בגידה ריגשית.
ואם הוא עושה את כל הדברים האלו למרות שהוא יודע כמה זה מפריע לך אז הוא מצפצף עלייך לחלוטין

יד לאשה

New member
כל אחד מגדיר בגידה בצורה אחרת

ואת, כמו הרבה אנשים אחרים, נפגעת מזה, וזו זכותך.
מאידך, אם הוא יודע שאת נפגעת מההתנהלות הזו ועדיין ממשיך בה, כנראה שהפלירטוטים שלו ברשת רק ביטוי לחוסר שביעות הרצון שלו בנישואים שלכם.
אני מאד ממליצה לכם לגשת לטיפול זוגי. אם הוא באמת מוכן לעשות הכל למענך, בקשי שיעשה זאת למענך. כדאי שתגלו מה חסר לו בנישואים שגורם לו להתמכר לפלירטוטים הללו, וגם מדוע הוא אינו מוכן לחדול מהם גם במחיר של פגיעה בך.

לפני שתצטרפו לסטטיסטיקה - עשו את מה שנדרש כדי למנוע זאת!

בהצלחה!

קארניו

New member
בעיניי זה ספק בגידה כי מדובר בקשר וירטואלי

אומנם רגשי אבל לא ממשי כי הוא חסר מגע .

בכל מקרה, מדובר בהתמכרות נפשית של בעלך לקשרים רומנטים ברחבי הרשת וגורמת למשבר זוגי ביניכם .
כדי להפסיק את החיפוש אחרי קשר וירטואלי צריך להבין מה הצורך שלו מהחיפוש והאם הוא יכול למצוא אותו בזוגיות שלכם ולשם כך אתם צריכים ללכת לטיפול .

אייבורי

New member
בעיה

אישה שתלטנית צדקנית ומנג'סת זה לגמרי מבאס
לדעתי, הוא מזמן היה צריך לזרוק אותך.

אם את באמת רוצה זוגיות טובה, כדאי שתהפכי תקליט ומהר.

איציק911

New member
הוא ממש עלוב("מוכן לעשות למענך הכל")

מוכן לעשות למענך הכל????אבל שאת מבקשת ממנו דבר הגיוני ונכון להפסיק הוא לא מוכן.

הקנאה שלך כמו הנאמנות שלך נכונה וצודקת אם לא היית אוהבת לא היית מקנאה.

ושלא ישחק אותה תמים הפלירטוטים הם לא לשם פלירטוטים בלבד וברור שהם למטרה אחרת שאולי הוא כבר עשה או שבסוף הוא יעשה (יבגוד בך)

מה את עד כדי כך לא מענינת?משעממת?לא מושכת? שהוא מחפש אחרות????

בכל מקרה לדעתי אם הוא מתעקש להמשיך תיתגרשי ממנו ותני לו את החופש לעשות ולהכיר את מי שבא לו

בעיה בחיבור למציאות

את רוצה שהוא יפסיק.
אני רוצה לזכות בלוטו.
שני הדברים, ככל הנראה לא יקרו.
אז אני יכולה להמשיך למלא כרטיסים ולפנטז על פנטזהאוז בסי אנד סאן, או שאני יכולה למצוא עבודה ולהתחיל לחסוך כסף לקראת הפנטהאוז.
את יכולה להמשיך להגיד לו שזה מפריע לך ומעליב אותך, אבל קלירלי זה לא מעניין אותו. רצוי שתקבלי את העובדה שיש לך גבר בוגד (אם את רוצה, ניתן לדרג את זה כבגידה "קלה"), ותבני את החיים שלך עם העובדה הזו כנתון. עומדות בפנייך כמה אפשרויות:
1. להחליט על מות הזוגיות שלכם אבל רצון להמשיך לקיים משפחה ושותפות במשק הבית, ופשוט כל אחד יעשה מבחינה זוגית מה שבא לו (הוא ימשיך לפלרטט עם אחרות, את תצאי לדייטים או וואטאבר)
2. להמשיך בזוגיות עם גבר שמנהל מערכות יחסים גם עם אחרות, אם זה לא מפריע לך או אם תצליחי להתגבר על זה שזה מפריע לך.
3. להתגרש.
יכול להיות שיש אפשרויות נוספות שכרגע לא עולות לי.

למעלה