פליקרמן, בהודעת בכורה!

Flickerman

New member
פליקרמן, בהודעת בכורה!

בואנה בלאק מאג´יק... לא ידעתי שאת חירשת... אבל שיהיה
אני פעם ידעתי קצת שפת הסימנים.. הייתי מנסה "לדבר" עם חרשים.. והרגשתי כמו מטומטם כי אני לא מצליח להגיד להם... לא מבין מה הם רוצים ממני
אבל זה היה מזמן. כיום אני רק זוכר את ה א"ב של שפת הסימנים ועוד מעט מילים ממש בודדות ובסיסיות.

אז יאללה

תנסה לחזור וללמוד שפת סימנימ כי זאת אחלה שפה, ותוכל דרכ זה לעזור לחירשימ להבינ אותכ, וגם להבינ אותמ קצת יותר טוב!:)

Flickerman

New member
טוב זה סיפור....

אין כבר מאיפה ללמוד... אני כבר לא מגיע למוסד היחיד שכן יכול ללמד אותי... וחוץ מזה, כדי ללמוד באמת, אני צריך להיות בסביבת חרשים, ואין לנו כמעט חרשים באיזור השפלה (מניסיון)

הממ

בן כמה אתה? אמ אתה הולכ עוד מעט לשנת שרות את אתה יכול לעבוד עם חירשימ וככה גמ ללמוד!:)

Flickerman

New member
הגשתי בקשה כזאת.

אבל נראה לי שיעדיפו אותי במשהו אחר...

Flickerman

New member
אחרי שנים של קירבה עם חרשים וכבדי

שמיעה, למה שלא ארצה להגיש בקשה כזאת?... אבל עד היום נראה לי שלחו רק בנות לשם לכן אני בספק אם יקבלו בן....

המרחפת

New member
תפקיד דומה למורות חיילות?

תטען שהילדים זקוקים גם לדמות גברית... שמערכת החינוך מלאה בנשים...

המרחפת

New member
שוקלדוש....

אנחנו רוצות לעשות לך היכרות עם האותיות הבאות: ךםןףץ נכון שהן נחמדות? רובן ארוכות, והן כולן יפות יפות תראי שזה כיף להשתמש בהן שלי ועדי

המרחפת

New member
ומה הבעיה?

תראה את המוטיבציה. בחינוך מחפשים המון מוטיבציה. והבנתי שזה בכלל במסגרת שנת שירות

Flickerman

New member
נכון

זה בהחלט במסגרת השירות. אבל.... אני לא יודע אם בכלל שולחים לשם גברים! זאת הבעייה! מה הטעם שאתאמץ אם לא שולחים בכלל גברים לשם?

black_magic

New member
כן שולחים גברים..

בשמע חיפה בימים של הילדים הקטנים יש מדריך שהוא חייל מורה והוא גבר!! לפחות ככה אני חושבת..

המרחפת

New member
גם אליס מילר חשבה שלקורס טיס

מגיעים רק בנים. אבל היא בכל זאת החליטה לנסות

למעלה